GgStat - 1.1.33
Publikováno 26 May 2011 - 18:04
fremen.cz napsal/a:
a to vypnu kde, když mám vyplou patičku a i tak se mi to tam samo vecpává...
Tohle nevypneš, přidává to tam přímo GgStat, ale nesmíš to mít ve svém template (jakoby duplicitně)
Pánové, je třeba naučit se číst, GgStat přidává Statistics generated by ..., kdežto Javascript se kouká po textu Statistics generated on
Zdálo by se, že rozdíl mezi by a on je malý, nicméně z hlediska rozpoznávání textu je to rozdíl velký. Jinak to stejně reaguje na ikonu GSAKu, ale tu si asi nikdo do statistik generovaných GgStatem nepřidává.
Publikováno 26 May 2011 - 18:44
MaFa napsal/a:
Ty taky nejsou generovaný GgStatem - máš jich prostě moc na jeden řádek a kvůli tomu je javascript zmenší na nulovou velikost...suvenýry
Stejnej problem, je moc velika, takze je zmesena tak, ze neni videtmapka USA
...tak jsem to zmenšil a furt nic - nechtěl by se někdo mrknout na zdrojové html?
http://salcak.sweb.cz/GC/templates.rar
Publikováno 27 May 2011 - 14:37
MaFa napsal/a:
Pánové, je třeba naučit se číst, GgStat přidává Statistics generated by ..., kdežto Javascript se kouká po textu Statistics generated on
Zdálo by se, že rozdíl mezi by a on je malý, nicméně z hlediska rozpoznávání textu je to rozdíl velký. Jinak to stejně reaguje na ikonu GSAKu, ale tu si asi nikdo do statistik generovaných GgStatem nepřidává.
Tak nevim, asi jsem mimoradne natvrdly

Vzal jsem original Template dodavane s GgStatem, prejmenoval dle sveho.
Sirku vystupniho souboru jsem nastavil takto:
# Width of the output HTML file WIDTH 710+ jsem upravil i sirku tohoto grafu:
WIDTHNEXT 710 FindsByTypePie Finds by Cache Typez Template jsem odmazal radku obsahujici Statistics generated on, vygeneroval statistiky, nahral na web a furt nic

Co delam spatne?
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 27 May 2011 - 17:53
1924 TTF 27.05.2011 GC2WWMH Traditional Cache #08 MBPWT by Arranel_Nicolas 1923 STF 27.05.2011 GC2WWMB Traditional Cache #07 MBPWT by Arranel_Nicolas 1922 TTF 27.05.2011 GC2WWM6 Traditional Cache #06 MBPWT by Arranel_Nicolas 1926 TTF 27.05.2011 GC2WWKG Traditional Cache #04 MBPWT by Arranel_Nicolas

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 May 2011 - 18:44
Header xTF seznam TAGTABLE ID Icon Name Code Date TagFTF Flag TagOkres SORTTAGTABLE +NUM TagCustomizedList TagFTF none?
Publikováno 27 May 2011 - 20:14
FTFTABLE Number Icon Name Code Date TagFTF SORTTAGTABLE +NUM TagCustomizedFTF TagFTF xTF seznam

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 27 May 2011 - 21:01

Publikováno 27 May 2011 - 21:11

Publikováno 29 May 2011 - 19:18
Publikováno 29 May 2011 - 19:49

Publikováno 29 May 2011 - 19:55
tak jak je priklad v templateLANG_TAG_Index xTF
SORTTAGTABLE DATE D.M.Y
TAGTABLE Date ID Index Code Status Flag Icon Name Owner Country State
TagCustomizedList TagFTF FTF tabulka
Ver mi, ja jsem nic jako FTFTABLE ani TagCustomizedFTF v GgStatu nenaprogramoval - ted jsem to jeste pro jistotu zkontroloval ve zdrojaku.
No, nejsi prvni kdo kopiruje nesmysly od jinych a bouzel asi ani posledni.A urcite jsem si to sam nevymyslel.
Publikováno 29 May 2011 - 19:58
LANG_FTF_LIST_Number # LANG_FTF_LIST_xTF xTF LANG_FTF_LIST_Date Datum LANG_FTF_LIST_Code Kód LANG_FTF_LIST_Name Název keše MyxTFList xTF seznam INCLUDE .\script\AutoStat\last\GgStatIncludeFTFi.html ######################## FTFTABLE Number Icon Name Code Date TagFTF SORTTAGTABLE +NUM TagCustomizedFTF TagFTF xTF seznam ########################

Publikováno 29 May 2011 - 20:37
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 May 2011 - 20:41
S474N napsal/a:
Ja se jen zeptam, jak je generovan xTF seznam, respektive podle ceho je razen?
...dle mích zkušenostní se to řadí v tom pořadí, jak si to označíš jako nalezeno v GG - na čas nálezu to nebere zřetel
...ale třeba mě někdo opraví - takhle jsem to odpozoroval
Publikováno 29 May 2011 - 20:51

Publikováno 29 May 2011 - 20:56
a tato tabulka tridit nejde, je vzdy razena podle data nalezu.MyxTFList xTF seznam
Publikováno 29 May 2011 - 21:41
MaFa napsal/a:
No FTF tabulku přece generuje
a tato tabulka tridit nejde, je vzdy razena podle data nalezu.MyxTFList xTF seznam
No a to je právě ten problém že to řadíš jen podle data. Chtělo by to řadit podle času obecně, tj datum+čas dohromady.
Publikováno 30 May 2011 - 21:30

Publikováno 31 May 2011 - 7:07
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů