GgStat - 1.1.33
Publikováno 06 červen 2011 - 12:51
Publikováno 06 červen 2011 - 12:58

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 červen 2011 - 13:20
if (/^\s*Header(\s+)(.*)/) { if ( $width_next == 0 ) { $width_next = $width_wide;} printHeader($2,$width_next,@colors); $width_next = 0; }
Takze podle me to nikde neignoruje NEXTWIDTH. Leda by mezi prikazem NEXWIDTH a Header byl jiny prikaz, ktery promennou $width_next vynuluje.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 červen 2011 - 13:24
GeoGet:
Publikováno 06 červen 2011 - 13:57

Publikováno 06 červen 2011 - 14:10

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 06 červen 2011 - 14:32
GeoGet:
Publikováno 06 červen 2011 - 16:34
nadpis "O mne", rotazeny pres celou sirku, definovan:
div width='700'
nadpis "Nálezy podle měsíce", neroztazeny, definovan:
div style='width: 700px;
Stejne tak je to dal, proc jsou tedy nektere nadpisy definovane pres DIV WIDTH a nektere pres DIV STYLE WIDTH? Co jsem se dival, tak vsechny ty, ktere jsou definovany HEADER, tak maji "spatny" zapis. Pujde to napravit?

Publikováno 06 červen 2011 - 17:15
Publikováno 08 červen 2011 - 12:01
zz-som napsal/a (30.05.2011 22:30):
Po asi max 14ti dnech jsem spustil GG, nainstloval updaty a chtěl udělat upgrade statistik na profilu. Jak vždycky bylo vše bez problému, tak teď se to kouslo hned na začátku. Dopracoval jsem se k chybovému hlášení (viz.příloha). No a tam jsou takové cosi, co opravdu nevím co s tím. Je to samostatně spuštěný ggstat.exe s dodanými šablonami a snad v co nejjednodušším zadání. No a výstupní soubor z něj nevypadne.PLS ví někdo co s tím?
Po opravě a aktualizaci to fungovalo správně. Poslední aktualizace to zase rozhodily a statistiky znovu nefungují.L@Troj napsal/a:
Mám stejný problém jako zz-som. Statistiky předtím fungovaly bez problému.
Naposledy se myslím aktualizoval GgsExpr na verzi 1.3.8
Už jsem se v těch aktualizacích ztratil a ani si nepamatuji co to předtím opravilo.
Nějaká rada/oprava? Děkuji.
Publikováno 08 červen 2011 - 12:19
Publikováno 08 červen 2011 - 13:08
Publikováno 08 červen 2011 - 13:18
GeoGet:
Publikováno 08 červen 2011 - 14:01
Hm.gord napsal/a:
Nevim, mam pocit, ze uz jsem tu psal, ze GgsExpr s tim chybovym hlasenim nemuze mit nic spolecneho, protoze vubec nedojde ke spusteni GgStatu, ktery by mel ggsExpr spustit. Hledej chybu na svem PC. Vzpominam si, zes instaloval 1.33betu a s tou ti to chodilo (alespon tak jsem to tehdy pochopil).
Tomu prostě já nerozumím 1.33beta i 1.33 fungovaly. Opravdu netuším, kde hledat chybu. Nevím co to zase rozhodilo. Já sám nic nikde neměnil.

Publikováno 08 červen 2011 - 14:25
Publikováno 08 červen 2011 - 14:32
Pokud si pamatuju, jiste je to tu k nalezeni, tak jsi tvrdil, ze 1.33 nefunguje. Na MaFovu radu jsi zkusil downgrade 1.33beta a pak ti to zcalo fungovat.
Tato chybova hlaska rika, ze se nepodarilo najit modu URI.pm. K tomu muze dojit budto zmenou v perlovem programu, pri jeho kompilaci nebo nejakym zasahem na tvem pocitaci.
Zkus prejmenovat GgStat.exe (ten, ktery se vola z autostatu!) na GsStat.zip. Pak se do nej podivej, v adresari script bude soubor GgStat.pl a v nem najdi cislo verze. Pokud to neni 1.33beta, pak si stahni tu betu a vyzkousej to znovu.
Druhou moznosti je zkontrolovat, zda neni DATADIR umisten nekde, kde je na ceste nejaky podivny znak (napr. znak s diakritikou). V tom pripade bych doporucoval presunout DATADIR na nejake rozumnejsi misto.
GeoGet:
Publikováno 08 červen 2011 - 15:27
Smazal jsem. Asi je problém s češtinou v uživatelském účtu Láďa.MaFa napsal/a:
Zrejme mas nejaky bordel v tom docasnem adresari, zkus ho smazat - myslim ten:C:\USERS\LAE7C1~1\AppData\Local\Temp\par-L__a
C:\USERS\LAE7C1~1\AppData = C:\Users\Láďa\AppData
Psal jsem, že se aktualizovaly pluginy. Já měl na mysli změnu šablony, přesun geogetu, přesun datového adresáře,... .gord napsal/a:
Pokud jsi nikde nic nezmenil, je nelogicke, aby se to zacalo chovat jinak. Takto pocitace nefunguji. Nekde ke zmene doslo, i kdyz ty si ji neuvedomujes.
Pokud si pamatuju, jiste je to tu k nalezeni, tak jsi tvrdil, ze 1.33 nefunguje. Na MaFovu radu jsi zkusil downgrade 1.33beta a pak ti to zcalo fungovat.
Byla to 1.33 ne beta. Nemohla to tedy přepsat aktualizace celého GeoGetu (3.6.2011 Vydána verze 2.5.13)? (Upozorňuji, že nevím přesně co a kdy se aktualizovalo.)gord napsal/a:
Zkus prejmenovat GgStat.exe (ten, ktery se vola z autostatu!) na GsStat.zip. Pak se do nej podivej, v adresari script bude soubor GgStat.pl a v nem najdi cislo verze. Pokud to neni 1.33beta, pak si stahni tu betu a vyzkousej to znovu.
Stáhl jsem 1.33betu a soubor GgStat.exe nakopíroval do C:\Program Files\GeoGet\data\script\GgStat . Spustil jsem atutostatem generování statistik. V okně Geogetu se jen vypíše: Spouštění GgStatu 10/12 (neobjevilo se černé okno z kterého byl střižený obrázek v příspěvku nahoře). Norton360 aplikací Sonar sežre GgStat.exe pro podezřelé chování. A žere ho pořád. Před změnama po vašich radách to nedělal. Achjo. A pak že si to nedělá co chce. :@
GeoGet je instalovaný jako portable. Vše (i data) je na adrese: C:\Program Files\GeoGet\data .gord napsal/a:
Druhou moznosti je zkontrolovat, zda neni DATADIR umisten nekde, kde je na ceste nejaky podivny znak (napr. znak s diakritikou). V tom pripade bych doporucoval presunout DATADIR na nejake rozumnejsi misto.
Publikováno 08 červen 2011 - 15:30
L@Troj napsal/a:
GeoGet je instalovaný jako portable. Vše (i data) je na adrese: C:\Program Files\GeoGet\data .
Bohužel se to tu psalo asi 1000x - každý adresář je dobrý, KROMĚ Program Files !
Prostě celý ten GeoGet vem a přestěhuj někam jinam, třebas udělej C:\Programy nebo C:\Aplikace, těch programů co nesnášejí Program Files je více.
Neškodilo by, kdyby to instalátor dokázal otestovat a odmítnout.
Publikováno 08 červen 2011 - 15:44
Arne1 napsal/a:
Neškodilo by, kdyby to instalátor dokázal otestovat a odmítnout.
Jo, to mas recht. Je to jedna z mnoha veci, na ktere jsem davno zapomnel, jdu si to poznamenat.
Publikováno 08 červen 2011 - 15:51

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů