TOPO Czech 2011
Publikováno 08 July 2011 - 9:31
Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx
Publikováno 08 July 2011 - 11:00
Publikováno 08 July 2011 - 11:01
Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?
Publikováno 08 July 2011 - 11:01
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 08 July 2011 - 11:02
Publikováno 08 July 2011 - 11:06
Valicek1 napsal/a:
hmm, já se na těch gármiňáckejch stránkách nevyznám, je někde nějaká download sekce?
samozřejmě, při vložení registračního čísla, když zakoupíš novou GPSku
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 08 July 2011 - 11:27
Diky.S474N napsal/a:
Navic proc, kdyz se to da, stejne jako vzdycky v minulosti, stahnout primo u Garmina?

Publikováno 08 July 2011 - 11:34
Co konkrétně v tom týpku nefunguje? Mám z 2010 mix Dandrova týpku, Huntbehindovy POI a nějaké svoje předělávky (zvýraznění cyklostezek a turistických) a jede to úplně v pohodě.Looper36 napsal/a:
Poznatek: pokud použiju Dandrův týpek z 2010 Pro, při kompilaci do GPS záhadně dojde (nebo spíš nedojde) k zakomponování některých vrstev, čili v mapě pak chybí spousta prvků. Po přejetí původním týpkem vše OK.
Publikováno 08 July 2011 - 11:35
Se docela divím...když tu aplikaci lze "křupnout" během pár vteřin...S474N napsal/a:
...Jelikoz se licence ridi klicem (bez ktereho ani nejde pouzivat mapu v GPS v jinem rezimu, nez DEMO), tak proto je to takto volne ke stazeni.
Publikováno 08 July 2011 - 11:37
ssva napsal/a:
Se docela divím...když tu aplikaci lze "křupnout" během pár vteřin...
mno... např mapa Evropy pro autonavigace se křupat moc nedá, tam je to vše už jen online - žádný MapSource a instalace mapy do PC
Publikováno 08 July 2011 - 11:45
...to jako dostaneš jenom img soubor pro konkrétní stroj?fremen.cz napsal/a:
mno... např mapa Evropy pro autonavigace se křupat moc nedá, tam je to vše už jen online - žádný MapSource a instalace mapy do PC
Publikováno 08 July 2011 - 11:47
ssva napsal/a:
...to jako dostaneš jenom img soubor pro konkrétní stroj?fremen.cz napsal/a:
to jako připojíš kabelem navigaci k PC a dále se děje vůle Garminova, ty do PC nic nedostaneš
Publikováno 08 July 2011 - 11:51
ach so...vůle Garminova je umístění img souboru přímo GPS...tak to je pak na křupnutí na minutu práce...fremen.cz napsal/a:
to jako připojíš kabelem navigaci k PC a dále se děje vůle Garminova, ty do PC nic nedostaneš

Publikováno 08 July 2011 - 12:05
Publikováno 08 July 2011 - 12:06
ssva napsal/a:
ach so...vůle Garminova je umístění img souboru přímo GPS...tak to je pak na křupnutí na minutu práce...fremen.cz napsal/a:
Děcka, na křupání jsou křupky, na namazání třeba arašidové máslo. Každý rozumný člověk pochopí, že snahou provozovatele servru je toto potravinářské téma tu víc nerozmazávat, tak se dle toho prosím řiďte a buďte rádi, že tu máme aspoň odkazy na oficiální web.
Publikováno 08 July 2011 - 12:09
Publikováno 08 July 2011 - 12:12
Publikováno 08 July 2011 - 12:32

Publikováno 08 July 2011 - 12:52
borekj napsal/a:
Nejsem sice satan, ale tady je...QuoX napsal/a:
mily satane, nenasel bys jeste nekde link na cyklo mapu?
ze dekuji...
Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů