PŘEDPRODEJ - Velkokříž Řádu Bílého Lva
Publikováno 21 červenec 2011 - 18:13
Prudiči se najdou vždy a všude, ale věřím, že víc máte spokojených zákazníků (já se mezi ně rozhodně řadím). A díky, že tu informujete o tom, co se děje, člověk aspoň ví, že není problém mezi PC a židlí.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 21 červenec 2011 - 18:20
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 červenec 2011 - 18:30
fremen.cz napsal/a:
@ geo.scorpions: dovoluji si vám zcela konstruktivně navrhout, abyste při změně hostingu udělali i pořádný webshop. Při počtu 200+ položek je současné řešení opravdu nevhodné.
Bohužel, nebude to zadarmo, ale pak nebudou problémy s tím, že se vypustí coin a lidi si ho prostě neobjednají, protože to nepůjde, popř to bude zcela uživatelsky nepřívětivé.
Dovolím si souhlasit. Design je velmi kontoverzní a pro mnohé z Vás nepřehledný. Byl to původně záměr, udělat něco, co si lidé budou pamatovat ... ale ... ale chybama se člověk učí. Pro fanoušky dobrá zpráva ... okřídlené potvůrky v designu zůstanou :-) Už jsme kvůli tomu byli na jednání v Příbrami, kde jsme se dohodli na kompletní změně. Nebude to hned, ale bude to brzy.
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:10
Mapset: TOPO Czech 2011 PRO a další
SW: GSAK 8.x.x.x. + Garmin MapSource 6.1x.x.
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:19
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:26
elduno napsal/a:
Vyznat se a najit neco v tom eshopu mi pripomina lusteni velmi slozite a nesmyslne mystery kese. Chtel jsem si GC objednat, avsak... Krome registrace (na kterou mi mimochodem prislo na email 5x jeji stejne potvrzeni) neskutecne pomaleho nacitani stranek jsem pokazde pridal minci do kosiku a byla tam, kdyz jsem chtel objednavku dokoncit, kosik byl vzdy prazdny. Potreboval bych nejaky HINT, co vsechno musim splnit, abych si ho mohl koupit :-(
Já ted objednávala,a žádné mystery se tedy nekonalo,dala jsem do košíku,vyplnila adresy,zaplatila přes paypal otázka pár minut,vše v pohodě.
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:45
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:47
Publikováno 21 červenec 2011 - 21:25
Bud v klidu, me prislo 11Xelduno napsal/a:
Krome registrace (na kterou mi mimochodem prislo na email 5x jeji stejne potvrzeni)
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 21 červenec 2011 - 23:18
geo.scorpions napsal/a:
Nick cacher123 už neřeším ... nejenom že nemá ani kousek slušnosti vystupovat pod svým nickem, protože opět tento nick na geocaching.com neexistuje ale jeho výpady na konkurenční eshopy a nekonečnou propagací eshopu tftc jsou k smíchu. Je těžké zjistit, kdo se za tímto nickem schovává.
Pokud někdo chce poslat všechny příspěvky tohoto individua, mám je zálohované. Nesnížím se k tomu, abych je tady publikoval.
Na geocaching.com mám nick se znaky které tady neprošly registrací a po osekání těchto znaků už byl nick zabraný, to jenom k tomu proč tu mám jiný nick než na geocaching.com. Jestli si sesbíral všechny moje příspěvky, tak se neboj a klidně je někde vystav nebo mi je pošli. Pokud tam bude něco za co bych se teď styděl, tak se tu veřejně omluvím. Nakupoval jsem na většině shopů u nás (i u tebe) a skoro vždy jsem byl spokojený. U toho shopu co tu "nekonečně" propaguju jsem nakoupil nejvíc, asi proto, že mají největší výběr a asi proto jsem tu na něj házel nejvíc odkazů. Osobně neznám ani Tebe ani majitele jiných shopů a pokud se jako konkurence nemáte rádi, mě do toho netahejte.
PS: To jak jsi geocoin Adventure Race Hracholusky od gc-plzen.net vydával za svůj UFO geocoin mi taky přišlo trošku za hranicí slušného chování.
Publikováno 22 červenec 2011 - 6:32
Publikováno 22 červenec 2011 - 6:41
Publikováno 22 červenec 2011 - 11:57
Publikováno 22 červenec 2011 - 13:43
Dobrý den.
"Chci Vás informovat, že se nám zde začaly množit DoS útoky přímo na Váš web/eshop na doméně geocoin-land.com
Evidentně má někdo zájem na tom, aby Vám odstavil Váš eshop. Když zakážeme jednu adresu ze které to de tak do hodiny to de z jiné a tak stále dokola.
Momentálně pracujeme na dynamickém skriptu pro firewall serveru, pro ochranu Vašeho webu před tímto druhem útoku.
Nejspíš to nebude hned tak Vás prosíme o trpělivost."
Čekal jsem že to bude drsný ... ale až takhle ?
Za poslední týden jsme zažili útoky od anonymů z ČR na německém servru o geocoinech, pak na facebooku, nakonec v den plánovaného spuštění najednou začnou padat servery našemu pronajatému Webhostingu. Do toho všeho tady ještě útok od anonymního nicku cacher123.
Ovšem tahle zpráva od webhostingu mě dorazila ... zajímalo by mě kdo si tohle objednal.
Publikováno 22 červenec 2011 - 13:47
geo.scorpions napsal/a:
Ovšem tahle zpráva od nového webhostingu mě dorazila ... zajímalo by mě kdo si tohle objednal.
asi někdo, kdo nesnáší ten nový coin
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 22 červenec 2011 - 14:16
Publikováno 22 červenec 2011 - 14:20
Publikováno 22 červenec 2011 - 14:20
irillee napsal/a:
Jen dotaz - za jak dlouho po objednávce přichází mail s údaji k platbě? Objednávala jsem včera cca kolem 16:45 a zatím nic nedorazilo...
SZ
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů