Found It bez zalogovani?
Publikováno 14 srpen 2011 - 23:12
Publikováno 15 srpen 2011 - 12:55
No možná kdyby jsi věděl, co znamená to slovo Hidden v podpisu u plavcika, tak tohle rozhodně nenapíšeš. Takhle jsi trouba maximálně sám. Jazzová.[/quote]
REVIZ napsal/a:
No právě, to je mystérka co? Jen na to přijít a ani ji potom nemusíš logovat. Přidal jsem ti další hint a zároveň se ale snižuje obtížnost, teď je to tak za půl hvězdy...
[/quote]
Tůj tón se i hrubě nelíbí, půl hvězdy máš leda pouze tak ty, zapíchlé v šedé mozkové kůře. Než z tebe opět budou padat perly hodné šlápnutí do šalamounova hovna, zkus si ujasnit, co je statusbar a co podpis.
Publikováno 15 srpen 2011 - 13:46
No ale to já netušil, že už víš co to je statusbááár. Jo to bylo taky v tom instruktážním videu? Tak to jó, panáček už je ve vyšším levelu. Neškodí si ale občas přečíst co se tam píše, než někoho začneš urážet. Jestli ty nebudeš jeden z těch, co rychleji píšou, než přemýšlejí. Hele a co kdybys místo urážení ostatních, třeba skočil někam do lesíka odlovit nějakou tu krabku a zklidnit hormony? Jo a nezapomeň si vzít tužku, ona totiž všude néni, tak ať z toho potom nemáš zbytečný trauma, až ti nějakej owner tvůj log mázne...:D:DPinokio.CZ napsal/a:Tůj tón se i hrubě nelíbí, půl hvězdy máš leda pouze tak ty, zapíchlé v šedé mozkové kůře. Než z tebe opět budou padat perly hodné šlápnutí do šalamounova hovna, zkus si ujasnit, co je statusbar a co podpis.
Publikováno 15 srpen 2011 - 14:57
Hledej v historii nekde u jména Witko a Wendy Nekdy i nepredstavitelne muze být pravdivé...nosferatu XIII. napsal/a:
no a ja se taky pridam: uz jen cekam, kdy se najde owner, ktery napise: "vzhledem k tomu, ze cache byla znicena a nemam logbook ke kontrole, vsem od xx.yy.zzzz. mazu logy"
a vcil mudruj :D:D:DB)
Publikováno 15 srpen 2011 - 15:29
jo W a W - od nich mě pobavil log u keše GC2YX90 hodnocení T5, D4,5 -puczmeloun napsal/a:
Hledej v historii nekde u jména Witko a Wendy Nekdy i nepredstavitelne muze být pravdivé...
August 6 by WitkoAWendy (1115 found)
Keš není na souřadnicích které autor udává. Popis z listingu nedokázalo rozluštit ani cca 15 lovců a tím pádem se nejedná o tradicní keš ale mysterku. Keš nenalezli ani dva zkušení potápeci s veškerou výbavou. Prosím reviewra o osobní kontrolu této keše!!
je fakt, že ji tam hledali plně vybavení potápěči a nenašli, ale pak ji našel adreb jen tak bez ničeho.. byl jsem se tam dnes podívat, a napočtvrté jsem ji našel. ono k takto hvězdičkovaným keším nevedou vydlážděné cestičky a se špkama ukazujícíma kde keš je.
proto tam jsou takové dvě, jedna jednodušší GC2YX87 a pak tato. napadla mě ješte dát jednu doprostřed,ale tam by se mi blbě dělala údržba :D
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencachi...munzeer=petr007[url]
Publikováno 15 srpen 2011 - 18:52
Publikováno 15 srpen 2011 - 19:39
no asi tě zklamu, ale ty souřadnice jsou měřené... čím jsem dělal fotky v listingu? Nokií 5230 a ta má co? GPS. asi (určitě) není tak dokonale přesná jako Oregon nebo to co všichni taháte, ale zde ji nikdo presněna stejné místo, kde ji vzal nedá. Jenže to kačeři nedávají ani tradičky na suchu...kolikrát je najdu i o několik metrů jinde, než jsem je dal já.majkeld napsal/a:
... Takhle pochybuju, ze souradnice kese jsou Tebou merene a ne odhadnute.
a už vidím někoho jak pod vodou čumí do GPS nebo najde nulu a pak se potápí kolmo dolů..
ta jednička je lehce nalezitelná, tato je prostě hůř..
jo a pobavila mě v tom logu ta poznámka o osobní kontrole keše reviewrem.. jako že by sem letěl z Práglu a šel ji hledat osobně? na tý fotce je vidět, jak ta keš chytla patinu od řas, za ty týdny, co utekly od uložení k publikaci...takže je sama o sobě hůř vidět než byla původně..
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
Publikováno 15 srpen 2011 - 20:49
Publikováno 15 srpen 2011 - 21:00
Publikováno 15 srpen 2011 - 21:59
Ale neudelal to, jen vyhrozoval. Tak by snad bylo poctivejsi to taky pripsat ne?[b]puczmeloun napsal/a:
Hledej v historii nekde u jména Witko a Wendy :D Nekdy i nepredstavitelne muze být pravdivé...
Publikováno 15 srpen 2011 - 22:05
a k tématu - nedávám všechny své keše na zem, to asi víte. ono já ty zahrabané někde v listí ani sám moc nemusím...a několikrát se mi objevily logy typu viděli jsme ji,a je na nás moc vysoko/necítíme se na to v našem věku/bla bla bla a logují Found it. to nejsou Hardky, no ty jsou některé vidět až když jste pomalu u nich, na těch 10-20m ze země ne, ale "normální keš, kolem 2-3m výšky.
jo, kdybych chtěl, můžu je tu jmenovat konkrétně. ale když je to baví a ten BOD je těší.. logy nekontroluju a kontrolovat nebudu, mám dost svých starostí. jen to jen hra.faktem je, že bych si prostě nezalogoval keš, kterou bych fyzicky nedržel v ruce a do logbooku aspon neotiskl, palec, když už bych neměl čím psát. případně tam nedal nový papír, jako už několikrát stejně jako to lidi dělají na mých keších - díky jim. ale ono najet 14tis km měsíčně je rozdím proti 9tis, co jsem jezdil dřív. poslední kolečko. KH Praha - Řím - Anzio - Opole -KH 3500km za 5 dní..
Publikováno 16 srpen 2011 - 19:10
Publikováno 16 srpen 2011 - 19:34
A to o té pomůcce si z listingu teď smazal, nebo pro oči nevidím?kryspins family napsal/a:
Tak tedka i na mojí keši Terén 4..... viděli jsme ji logujeme nalezeno
http://coord.info/GC2B5FF
mám to smáznout ?
Vzhledem k tomu, že je to mysterka, kterou očividně celou a rádi prošli, dokonce tam svou krev nechali, asi bych to neřešil. Ta obtížnost 4 se mi k tomu pohádkovému motivu taky moc nehodí
Publikováno 16 srpen 2011 - 19:39
Publikováno 16 srpen 2011 - 20:12
V tom pripade se omlouvam, ze byl príspevek napsán tak tendencne, ale jelikoz nejsem z Pardubic a mám jen letmé útrzky od pardubicáků, ci brnenské náplavy, mel jsem za to, ze ona sílená debata zkoncila mazáním... Pokud ne, jsem rád, ze Witko není zas az takový blázen - tzn. ze steká, ale nekouse...sovidoupe napsal/a:
Ale neudelal to, jen vyhrozoval. Tak by snad bylo poctivejsi to taky pripsat ne?[b]puczmeloun napsal/a:
Hledej v historii nekde u jména Witko a Wendy Nekdy i nepredstavitelne muze být pravdivé...
Publikováno 16 srpen 2011 - 20:29
Publikováno 16 srpen 2011 - 20:44
Log jsem jim nesmazal,napravil jsem chybu v listingu aby se mi to neopakovalo,že někdo projde kolem kešky a logoje nalezeno,plavcik napsal/a:
k. family: to mohli, ja bych to tak udelal, (protože tu ctyřku bych určitě nedal :-), ale jsou to začatečnici, navic počítali v nejhoršim s pomuckou, když jim log smazneš, jen jim to znechutis....
To jsem si mohl zalogovat tuhle
http://www.geocachin....aspx?wp=GC1G5M
Vždyt sem jí z toho mostu taky viděl,nakláněl se a nedosáhl
Publikováno 16 srpen 2011 - 20:59
Publikováno 17 srpen 2011 - 14:00
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 18 srpen 2011 - 16:44
no ono jde taky o to, PROČ se nešlo zapsat: pokud byl plný logbook, mokrý či jinak nepoužitelný, je to chyba ownera a pokud kačer nějak doloží, že keš měl skutečně v ruce, neměl by mít owner problém. stává se to, i mě,nikdo nemůžu být 24h denně u každé keše a mlátit přes pracky ty, co neumí zavřít a dotáhnout šroubovitý závěr keše.Nekra napsal/a:
Přiznávám, že v jsme něco takového taky udělal :-t. V jedný z počátečních keší jsem se nezalogoval do notýsku, protože byl plný a uvažoval jsem stylem "mám se zapsat do notýsku, v notýsku není místo , "není se kam zapsat"->nezapisuju se ".Během dalších lovů a brouzdání po netu jsem získal spoustu dalších informací a už bych to neudělal, jednou jsem nechával kus papíru, když byl LB mokrý a jinak jsem vlastně zjistil, že i v normálně "plném" logbuku se dá někde ukrást kousek místa na datum a nick, i když to není na poslední stránce.
pak je druhá sorta lidí, co keš sice vidí, ale nezapíší se, protože se k ní nedostanou.stromovky, mostovky, a podobně. v tom případě je found it drzostí. ale kdy je ten bod baví...
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů