Tiskar94 napsal/a:
Lanc napsal/a:
No takže nakonec jsem rád že jsem si tam pro ten kalendář nejel, distributoři, příště prosím zkuste použít někoho kdo aspoň přemýšlí a ne prvního vola co se nabídne :@
Lidí tam od nás jelo dost, co byli přitom i na tiskárně, ale kalendáře s sebou nechtěl brát nikdo. Asi všichni věděli, že se najde nějakej Lanc s hubou plnou keců a ani toho vděku za dobrovolnou neplacenou práci by se stejně nedočkali .
Ti, co si počkali, jsou rádi že mají kompletní kalendáře, a pokud budeš usilovat o to, abych příští rok na Skořápkách žádné kalendáře nebyly, určitě ti budou "moc vděční" .
V listingu je jasně psané start v 18:00, doba trvání 120-180 minut. To jsme stihli parádně. To, že (jak jsem byl telefonicky informován) tam někdo oxiduje už v 16:40 a pak se mu tam nechce mrznout, mi nevyčítejte .
Tiskari, napisu ti to jen jednou, nemam hubu plnou kecu,u me je k cinum velice blizko, nakonec by to mohlo dopadnout tak ze by ti ta facka "skrze internet" (co si nekdo v tvem pripade stezoval ze nejde) opravdu mohla priletnout
A jinak, pokud se k necemu nabidnes dobrovolne, tak to neznamena ze ta sluzba bude stat za prd. Nabidl ses ze tam budes stat s kalendarema a vymenovat, tak by jsi tam mel stat od prvni minuty az do posledniho kalendare. Poskytnout nejakou sluzbu , i kdyz dobrovolnou, jen tak jak se to hodi tobe, je k nicemu. Ono ne vsichni maji cas byt na eventu celou dobu a cekat az se nekdo, kdo jim ma vyměnit uz zaplacene zbozi, dostavi.