Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#301 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2011 - 12:19

Vsude, kde to ctes z databaze - gc.state, tagy CZ okres, pripadne SK okres, ... Spravne bys to mel nacist z dtabaze a pred vystupem konvertovat do OUTCODE (nastaveno v template souboru pro ggstat, ten se ovsem bude spatne dohledavat ten pravy, muze byt kdekoli :-) Takze lepe bude, kdyz si uzivatel bude moct vystupni kodovani nastavit ve formulari.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#302 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2011 - 14:34

jj udělám výběr z možných kódování a upravím výstupy hledat template je blbost B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#303 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2011 - 15:12

DrakMrak napsal/a:
jj udělám výběr z možných kódování a upravím výstupy hledat template je blbost
B)

myslím, že stačí jak to má geopuzzle, jen výběr UTF nebo ANSI (nebo jak to tam přesně je, teď se emůžu kouknout)
  • 0

#304 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2011 - 18:10

dr.vota napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
jj udělám výběr z možných kódování a upravím výstupy hledat template je blbost
B)

myslím, že stačí jak to má geopuzzle, jen výběr UTF nebo ANSI (nebo jak to tam přesně je, teď se emůžu kouknout)

asi ano :-) je to nejběžnější...
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#305 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 16:14

Verze 4.1.2 je venku: - dodána možnost mít výstupní texty v UTF (projeví se hlavně v hintech - českých textech) B)
  • 0

#306 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 17:55

Ahoj, snad se neptám na nic co se už řešilo nebo co jsem nepochopil... Ale mám problém při instalaci balíčku. Geoget začne instalovat balíček, ale poté vyhodí error "Nastala chyba v průběhu instalace balíčku ........ použijte správce pluginů a zkontrolujte váš plugin a jeho závislosti. Podrobný výpis chyb: badgegenii-4.1.2.gip: chbyný instalační balíček." zkoušel jsem i jiné verze a dělají to samé.
  • 0

#307 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:26

to je divné ať to zkouším jak to zkouším install proběhne vpořádku jestli z webu nebo z disku je jedno... B)
  • 0

#308 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:36

Hm, tak jak vidim, chyba bude někde jinde, protože mi nejde nainstalovat vubec nic, žádnej jinej plugin. Ovšem to už si nevim rady vubec edit: tak už je to v pořádku, musel jsem reinstalovat geoget, včera jsem se v něm hrabal a asi tam něco podělal :-D už to jde
  • 0

#309 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:41

Aranyafëa: A nemáš pracovní adresář v Program Files? U bratra to dělalo...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#310 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 632 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:41

Dělal jsem teď aktualizaci všechno v pohodě.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#311 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:42

restart kompu bych zkusil :-) nebo jinej prohlížeč a uvidíš někde to musí něco zařvat inteligentního .... nebo to stáhni jako soubor a pak to instaluj z disku... B)
  • 0

#312 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 18:43

jo pracovní adresář v ProgramFiles může být taky problém souhlas... B)
  • 0

#313 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 11:59

weri napsal/a:

burg napsal/a:
- počet autorů, hned první tři jsou špatně: Silfax 22 nálezů, dle statistik jen 18, Chemic77 - 23 nálezů, dle statistik jen 16, Citecka - 18 nálezů, dle statistik jen 10 atd.

Tuhle statistiku dělá GGstat, nemá nic společného s odznáčky. Je potřeba aktualizovat statistiku z GGstatu (případně AutoStat)

burg napsal/a:
- nálezy na mých keších - také bez aktualizace

Musíš si stáhnout "nová data" k tvým keších, takže přes PQ, geojarry nebo GC.live si stáhni logy k tvým keším.

burg napsal/a:
- odznáček "author" se mi zastavil na hodnotě 46, i když prům. počet slov přesáhl padesátku

Odnáček se počítá podle logů, které máš v databázi, je tedy potřeba stáhnout logy k posledním keším, které jsi našel. Takže PQ s tvými nálezy, geojarry nebo GC.live.

Většina problémů je spojena s tím, že nemáš aktuální databázi s tvými nálezy (logy).

Můžu ještě poprosit o vysvětlení, jak aktualizovat ty databáze? Čekal jsem, že když normálně stáhnu nové kešky, tak se to aktualizuje automaticky (odznáčky, nálezy na mých keších atd.), ale samozřejmě se tak nestalo. Používám GgStat 1.1.34 + GeoJarry 2.3.0..
Na tyhle věci jsem totální trotl a i když jsem se s tím pokoušel nějak poprat, tak ani vánoční laborování moc nepomohlo...:(
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#314 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1 519 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 12:16

burg napsal/a:
Můžu ještě poprosit o vysvětlení, jak aktualizovat ty databáze? Čekal jsem, že když normálně stáhnu nové kešky, tak se to aktualizuje automaticky (odznáčky, nálezy na mých keších atd.), ale samozřejmě se tak nestalo. Používám GgStat 1.1.34 + GeoJarry 2.3.0..
Na tyhle věci jsem totální trotl a i když jsem se s tím pokoušel nějak poprat, tak ani vánoční laborování moc nepomohlo...:(

Nejjednodušší bude stáhnout svoje logy a logy na tvých keších přes GC.live (v GeoGetu v liště nahoře) nebo GeoJarry (označit svoje keše a nalezené, pak v panelu nahoře Pluginy/GeoJarry). To pro případ, že těch keší není tolik (těžko říct, kolik jich máš, nemáš tu odkaz na svůj profil na GC.com). Pokud by těch keší bylo hodně, řádově stovky až tisíce, tak doporučuji přes PQ-nechat si vygenerovat PQ se svými nálezy a logy na svých keších stáhnout přes GC.live nebo GoeJarry.

Až budeš mít aktualizovanou statistiku, musíš znovu vygenerovat statistiky. Pokud nemáš kombine, tak nejdříve oznáčky, pak GGstat.
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#315 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 12:17

burg napsal/a:

Stazeni novych kesi znamena, ze se stahnou NOVE, tedy ne ty, ktere jiz v databazi mas. Pokud chces aktualizovat udaje o kesich v databazi, musis ty udaje stahnout znovu. To znamena stahnout znovu vsechny kese, ktere mas v databazi. To neni moc rozumna uloha pro GJ, pokud tech kesi je vic nez par desitek.

Ja bych doporucoval pro statistiky aktualizovat kesku po zalogovani nalezu na GC.com a pak ji nechat byt. Budes mit aktualni stav v dobe nalezu, coz je navic statisticky nejspravnejsi i kdyz ne vzdy aktualni (kese v prubehu sveho zivota mohou zmenit polohu typ kese, stav, velikost, ...).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#316 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 12:20

no treba co se odznacku tyce, tak musis znovu vygenerovat HTML soubor s odznacky pustenim skriptu BadgeGen. pokud to chces automatizovat tak pres Combine
a co se nalezu tyce tak potrebujes potahat logy na nalezenych kesich, a mit v GeoGetu nastaveny svy jmeno. logy tahas bud pres geojarry, nebo zkus oznacit kese co jsi nalezl a klikni pravym a Stahnout logy... -> a Stahnout vsechny logy a Zastavit pri dosazeni FoundIt logu
  • 0

#317 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 12:22

Nejsprávnější je to co říká GORD - zalogovat nález - aktualizovat keš a pak už nešahat :-) pak je DB vpodstatě nejvěrnější obraz jak to bylo v době nálezu B)
  • 0

#318 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 13:21

V patičce mám trademark of Groudspeak, Inc. Nechybí tam n?
  • 0

#319 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 13:23

Merencin napsal/a:

Dík za nalezení překlepu, opravím...
B)
  • 0

#320 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 14:37

DrakMrak napsal/a:

Merencin napsal/a:

Dík za nalezení překlepu, opravím...
B)

Díky. Hned se cítím jako senior developer...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama