BadgeGen II
Publikováno 31 prosinec 2011 - 12:19
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 31 prosinec 2011 - 14:34

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 31 prosinec 2011 - 15:12
myslím, že stačí jak to má geopuzzle, jen výběr UTF nebo ANSI (nebo jak to tam přesně je, teď se emůžu kouknout)DrakMrak napsal/a:
jj udělám výběr z možných kódování a upravím výstupy hledat template je blbost
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 31 prosinec 2011 - 18:10
asi ano :-) je to nejběžnější...dr.vota napsal/a:
myslím, že stačí jak to má geopuzzle, jen výběr UTF nebo ANSI (nebo jak to tam přesně je, teď se emůžu kouknout)DrakMrak napsal/a:
jj udělám výběr z možných kódování a upravím výstupy hledat template je blbost
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 02 leden 2012 - 16:14

Publikováno 02 leden 2012 - 17:55
Publikováno 02 leden 2012 - 18:26

Publikováno 02 leden 2012 - 18:36
Publikováno 02 leden 2012 - 18:41
Publikováno 02 leden 2012 - 18:41
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 02 leden 2012 - 18:42

Publikováno 02 leden 2012 - 18:43

Publikováno 03 leden 2012 - 11:59
weri napsal/a:
Tuhle statistiku dělá GGstat, nemá nic společného s odznáčky. Je potřeba aktualizovat statistiku z GGstatu (případně AutoStat)burg napsal/a:
- počet autorů, hned první tři jsou špatně: Silfax 22 nálezů, dle statistik jen 18, Chemic77 - 23 nálezů, dle statistik jen 16, Citecka - 18 nálezů, dle statistik jen 10 atd.
Musíš si stáhnout "nová data" k tvým keších, takže přes PQ, geojarry nebo GC.live si stáhni logy k tvým keším.burg napsal/a:
- nálezy na mých keších - také bez aktualizace
burg napsal/a:
- odznáček "author" se mi zastavil na hodnotě 46, i když prům. počet slov přesáhl padesátku
Odnáček se počítá podle logů, které máš v databázi, je tedy potřeba stáhnout logy k posledním keším, které jsi našel. Takže PQ s tvými nálezy, geojarry nebo GC.live.
Většina problémů je spojena s tím, že nemáš aktuální databázi s tvými nálezy (logy).
Můžu ještě poprosit o vysvětlení, jak aktualizovat ty databáze? Čekal jsem, že když normálně stáhnu nové kešky, tak se to aktualizuje automaticky (odznáčky, nálezy na mých keších atd.), ale samozřejmě se tak nestalo. Používám GgStat 1.1.34 + GeoJarry 2.3.0..
Na tyhle věci jsem totální trotl a i když jsem se s tím pokoušel nějak poprat, tak ani vánoční laborování moc nepomohlo...

Publikováno 03 leden 2012 - 12:16
burg napsal/a:
Můžu ještě poprosit o vysvětlení, jak aktualizovat ty databáze? Čekal jsem, že když normálně stáhnu nové kešky, tak se to aktualizuje automaticky (odznáčky, nálezy na mých keších atd.), ale samozřejmě se tak nestalo. Používám GgStat 1.1.34 + GeoJarry 2.3.0..
Na tyhle věci jsem totální trotl a i když jsem se s tím pokoušel nějak poprat, tak ani vánoční laborování moc nepomohlo...
Nejjednodušší bude stáhnout svoje logy a logy na tvých keších přes GC.live (v GeoGetu v liště nahoře) nebo GeoJarry (označit svoje keše a nalezené, pak v panelu nahoře Pluginy/GeoJarry). To pro případ, že těch keší není tolik (těžko říct, kolik jich máš, nemáš tu odkaz na svůj profil na GC.com). Pokud by těch keší bylo hodně, řádově stovky až tisíce, tak doporučuji přes PQ-nechat si vygenerovat PQ se svými nálezy a logy na svých keších stáhnout přes GC.live nebo GoeJarry.
Až budeš mít aktualizovanou statistiku, musíš znovu vygenerovat statistiky. Pokud nemáš kombine, tak nejdříve oznáčky, pak GGstat.
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 03 leden 2012 - 12:17
burg napsal/a:
Stazeni novych kesi znamena, ze se stahnou NOVE, tedy ne ty, ktere jiz v databazi mas. Pokud chces aktualizovat udaje o kesich v databazi, musis ty udaje stahnout znovu. To znamena stahnout znovu vsechny kese, ktere mas v databazi. To neni moc rozumna uloha pro GJ, pokud tech kesi je vic nez par desitek.
Ja bych doporucoval pro statistiky aktualizovat kesku po zalogovani nalezu na GC.com a pak ji nechat byt. Budes mit aktualni stav v dobe nalezu, coz je navic statisticky nejspravnejsi i kdyz ne vzdy aktualni (kese v prubehu sveho zivota mohou zmenit polohu typ kese, stav, velikost, ...).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 leden 2012 - 12:20
a co se nalezu tyce tak potrebujes potahat logy na nalezenych kesich, a mit v GeoGetu nastaveny svy jmeno. logy tahas bud pres geojarry, nebo zkus oznacit kese co jsi nalezl a klikni pravym a Stahnout logy... -> a Stahnout vsechny logy a Zastavit pri dosazeni FoundIt logu
Publikováno 03 leden 2012 - 12:22

Publikováno 05 leden 2012 - 13:21
Publikováno 05 leden 2012 - 13:23
Dík za nalezení překlepu, opravím...Merencin napsal/a:
V patičce mám trademark of Groudspeak, Inc. Nechybí tam n?

Publikováno 05 leden 2012 - 14:37
DrakMrak napsal/a:
Dík za nalezení překlepu, opravím...Merencin napsal/a:
V patičce mám trademark of Groudspeak, Inc. Nechybí tam n?
Díky. Hned se cítím jako senior developer...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů