co k tomu říct....
1) udělat se dá cokoliv... nebo téměř cokoliv
2) až se objevi xyz-project a řekne, že to bude zase jinak tak se přizpůsobí kdo komu ? až nebudou originální GSAKOVÉ můžem se bavit o tom kdo bude etalonem...
3) tenhle odznáček byl od začátku trochu kontroverzní a jen tak pro informaci jsem ho měl první já pak s tím přišel originál a udělal to jinak a to tak, že to nešlo splnit... pak to upravili s dírama (stejně jako odznak APE například) - ok přizpůsobil jsem to originálu - hlavně proto aby to bylo stejný - řekni mi komu se mám teda přizpůsobit ? originálu od GSAKU nebo GC-PROJEKTU ? kdo udává tón dění....
4) PROJECT-GC - některé odznaky vůbec nemá, v některých má drobné chybky - ikdyž opravují to kluci svižně a asi to prostě časem sjednotí....
5) dělám ještě naše národní speciality které nemá ani GSAK ani GC-PROJEKT - pokud bych to měl sjednotit zruším tyhle odznáčky a budeme se prostě opičit ono to dá míň práce...
6) narozdíl od PROJECT-GC jsem odznáčky udělal komplet znovu včetně grafiky - která tenkrát byla celkem zoufalá nedalo se to zvětšovat, zmenšovat... atd. (takže je mám místy i jiné a jsem za to rád)
takže ber to tak
že jsou to BadgeGeny pro Geoget - pokud tam potřebuješ ty z PROJECT-GC tuším jde do profilové stránky dát celá stránka z PROJECT-GC