Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#741 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:08

DrakMrak napsal/a:
Takže vydána opravená verzička 4.2.13 - vrácen odznak "The Night Cacher" - trochu jinak hodnocený a opraveno plno drobnůstek plus něco málo kolem vzhledu výsledného kódu

Ahoj, mas tam chybku, nezvednul jsi verzi v meta souboru...
  • 0

#742 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:09

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
Takže vydána opravená verzička 4.2.13 - vrácen odznak "The Night Cacher" - trochu jinak hodnocený a opraveno plno drobnůstek plus něco málo kolem vzhledu výsledného kódu

už opravený - zkus si to znovu nainstalit
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#743 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:14

DrakMrak napsal/a:

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

jj, uz to proslo :-) chtelo by to nejakou automatickou kontrolu na strankach pri nahravani balicku, ktera by zarvala, ze nazev souboru se neshoduje s cislem verze, protoze tohle je celkem casta chyba (z vlastni zkusenosti)...
  • 0

#744 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:14

DrakMrak napsal/a:
5, -, 6,7,8,9, -, 10+
vypadl Silver a Emerald - místo nich je nic... ty dva výpadky jsou aby si to fakt zapsali lidi až minimálně s 5 kusy za den... jinak to udělat nejde kdo má 12 zůstane stejně diamantovaj a basta

Takže za 8 je teď rubínovej? Tak nevim, jestli si tu starou verzi nenechám navždycky - budu mít naprosto jedinečnej smaragdovej odznáček :D!
  • 0

#745 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:15

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

jj, uz to proslo :-) chtelo by to nejakou automatickou kontrolu na strankach pri nahravani balicku, ktera by zarvala, ze nazev souboru se neshoduje s cislem verze, protoze tohle je celkem casta chyba (z vlastni zkusenosti)...

No ono něco je ale já to zatím nepoužívám a tohle jsou důsledky asi se poučím z krizového vývoje... :D
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#746 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:16

Jacka_dominikanka napsal/a:

DrakMrak napsal/a:
5, -, 6,7,8,9, -, 10+
vypadl Silver a Emerald - místo nich je nic... ty dva výpadky jsou aby si to fakt zapsali lidi až minimálně s 5 kusy za den... jinak to udělat nejde kdo má 12 zůstane stejně diamantovaj a basta

Takže za 8 je teď rubínovej? Tak nevim, jestli si tu starou verzi nenechám navždycky - budu mít naprosto jedinečnej smaragdovej odznáček :D!

to asi ANO :) líp to holt nejde.... leda, že by groundspeak přidal nový ktypy keší ;)
  • 0

#747 X-JAM

X-JAM

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:21

Ahoj, mně tedy po upgrade na v.12 a 13 zmizel odznak Diverse úplně, byť je zaškrtnut v setupu. Verze 11 ho počítala....
  • 0

#748 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:23

nevím :) ... měnil jsem v něm jen rozložení hodnot a osobně mě funguje ... kolik jsi měl nejvyšší hodnotu ?? předtím
  • 0

#749 X-JAM

X-JAM

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:29

DrakMrak napsal/a:
nevím :) ... měnil jsem v něm jen rozložení hodnot a osobně mě funguje ...
kolik jsi měl nejvyšší hodnotu ?? předtím

včera na v. 11 - 12+ a diamantíka jsem viděl, dnes po přegenerování zmizel :(
  • 0

#750 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:33

hmm on je totiž ten odznak specifickej těma dírama poblblejma takže se nežene přes standard procku - na limitní hodnoty, je možný, že sem tam vyrobil nějakej renonc jdu na to ještě kouknout nemám 12 ale zkusím to nějak nasimulovat
  • 0

#751 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:35

globusman napsal/a:
Mám dotaz. Koukám do svého profilu a v mapě nálezů podle krajů mám v ČR vybarveno 12 krajů, ale u odznáčku ČR mám uvedeno, že mám krajů jen jedenáct. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Resila jsem stejny problem a DrakMrak poradil stejne jako tobe DIVIDER. Ale jen doplnim, ze jestli mas v kralovehradeckem kraji odloveny event "zubata Zaba od zapadu na vychod skace" tak si ho v GG najdi a rucne mu pridej tag "CR Kraj" Kralovehradecky pripadne i "CR okres" Cheb protoze pro DIVIDER je tenhle event mimo polygon a tim to tyhle tagy neprida
  • 0

#752 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:36

mudlodcera napsal/a:

globusman napsal/a:
Mám dotaz. Koukám do svého profilu a v mapě nálezů podle krajů mám v ČR vybarveno 12 krajů, ale u odznáčku ČR mám uvedeno, že mám krajů jen jedenáct. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Resila jsem stejny problem a DrakMrak poradil stejne jako tobe DIVIDER. Ale jen doplnim, ze jestli mas v kralovehradeckem kraji odloveny event "zubata Zaba od zapadu na vychod skace" tak si ho v GG najdi a rucne mu pridej tag "CR Kraj" Kralovehradecky pripadne i "CR okres" Cheb protoze pro DIVIDER je tenhle event mimo polygon a tim to tyhle tagy neprida

aha stejnej problém stejný EVENT... ruční náhon :)
  • 0

#753 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:53

DrakMrak napsal/a:
hmm on je totiž ten odznak specifickej těma dírama poblblejma takže se nežene přes standard procku - na limitní hodnoty, je možný, že sem tam vyrobil nějakej renonc jdu na to ještě kouknout nemám 12 ale zkusím to nějak nasimulovat

Mam dojen ze nejen ze zmizel z diamantu (teda u meú on z odznacku zmizel uplne
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#754 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 9:54

Jak na to tak koukám, tak s aktualizací ještě chvíli počkám až se vychytají mušky. ;) ;);)
  • 0

#755 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 10:07

13 bylo nějaký začarovaný :) takže verze 4.2.14 by měla klapnout
  • 0

#756 X-JAM

X-JAM

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 10:08

Dobesch napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Mam dojen ze nejen ze zmizel z diamantu (teda u meú on z odznacku zmizel uplne

jj - experimentoval jsem s počty nálezů a chová se to naprosto stejně
  • 0

#757 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 11:58

Noa tim ze zmizel se taky prepocitala maslicka -- proste cely se to chova jako by nebyl. Ale pozor u maslicky to zapocta spravne typy kesi za den, ale uz to nepripocte odznak co by mel bejt v drahokamech
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#758 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 17:10

Tak jsem poučení předala dál kolegovi, co mě ke gc přivedl a na dálku jsme se pěkně zasmáli nad svými odznáčky. U něj mě nejvíc pobavil bronzový veterán s jednou svíčkou na dortu, protože nedávno slavil kulatiny. On se gc sice věnuje delší dobu, ale v keších jsem ho záhadně předběhla a každý máme odznáčky za úplně něco jiného, kupodivu oba po patnácti - když jsme zjistili, že jsem na safíru za logy, tak se mohl uchechtat, že moje grafomanství se dočkalo ocenění. ( a to je prosím ještě zkreslené, u sérií jsem psala ke každé keši originál log, ale kratší - už jsem pochopila, proč někdo na padesáti keších nakopíruje stále stejný dlouhatánský.....mě může hřát dobrý pocit, že odznáček je zasloužený) No a těžko se mohu dceři smát, že je vymetačka eventů, když mně samotné chybí jeden jediný do platiny - po kom to ta holka asi bude?:o To se člověk o sobě dozví věci, když se na odznáčky podívá poprvé!:P Ale skóre mě opravdu potěšilo: 1 safír, 1 platina, 3 zlata, 2 stříbra a 8 bronzových s tím, že často chybí do dalšího levelu jen málo není za rok a něco snad špatné skóre?
  • 0

#759 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 17:39

zvedavkanocni napsal/a:
Ale skóre mě opravdu potěšilo: 1 safír, 1 platina, 3 zlata, 2 stříbra a 8 bronzových ...

Gratulace, ale to není všechno. Ještě máš české specifické(bez záruky) - The Lazy Caacher (S), The Czech Republic Cacher(kraje - G), The CZ District Cacher (okresy - B.), možná i The CWG Collector,stačilo by 50 na B :D:D

DrakMrak- ten Night Cacher skončil na těch pevně daných hodnotách? Ještě přišel nápad.
  • 0

#760 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 11 September 2013 - 19:19

Díky, já si prohlížení opravdu užila, jsme oba recesisti, takže jsme se pěkně pošťuchovali. Kde najdu přehled všech odznáčků? Vím, že celkový počet tu někdo zmínil, ale zatím jsem se k celkovému přehledu nepropracovala - viděla jsem jen ty, které mám a u nich jsem si prohlédla stupně a za jaký počet se udělují + kolik mi vždy chybí čeho na další level.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama