DrakMrak napsal/a:
Takže vydána opravená verzička 4.2.13 - vrácen odznak "The Night Cacher" - trochu jinak hodnocený a opraveno plno drobnůstek plus něco málo kolem vzhledu výsledného kódu
Ahoj, mas tam chybku, nezvednul jsi verzi v meta souboru...
Publikováno 11 September 2013 - 9:08
DrakMrak napsal/a:
Takže vydána opravená verzička 4.2.13 - vrácen odznak "The Night Cacher" - trochu jinak hodnocený a opraveno plno drobnůstek plus něco málo kolem vzhledu výsledného kódu
Publikováno 11 September 2013 - 9:09
už opravený - zkus si to znovu nainstalit-PaD- napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 September 2013 - 9:14
DrakMrak napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
Publikováno 11 September 2013 - 9:14
Takže za 8 je teď rubínovej? Tak nevim, jestli si tu starou verzi nenechám navždycky - budu mít naprosto jedinečnej smaragdovej odznáčekDrakMrak napsal/a:
5, -, 6,7,8,9, -, 10+
vypadl Silver a Emerald - místo nich je nic... ty dva výpadky jsou aby si to fakt zapsali lidi až minimálně s 5 kusy za den... jinak to udělat nejde kdo má 12 zůstane stejně diamantovaj a basta
Publikováno 11 September 2013 - 9:15
No ono něco je ale já to zatím nepoužívám a tohle jsou důsledky asi se poučím z krizového vývoje...-PaD- napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
jj, uz to proslo :-) chtelo by to nejakou automatickou kontrolu na strankach pri nahravani balicku, ktera by zarvala, ze nazev souboru se neshoduje s cislem verze, protoze tohle je celkem casta chyba (z vlastni zkusenosti)...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 September 2013 - 9:16
to asi ANOJacka_dominikanka napsal/a:
Takže za 8 je teď rubínovej? Tak nevim, jestli si tu starou verzi nenechám navždycky - budu mít naprosto jedinečnej smaragdovej odznáčekDrakMrak napsal/a:
5, -, 6,7,8,9, -, 10+
vypadl Silver a Emerald - místo nich je nic... ty dva výpadky jsou aby si to fakt zapsali lidi až minimálně s 5 kusy za den... jinak to udělat nejde kdo má 12 zůstane stejně diamantovaj a basta!
Publikováno 11 September 2013 - 9:21
Publikováno 11 September 2013 - 9:23
Publikováno 11 September 2013 - 9:29
DrakMrak napsal/a:
nevím... měnil jsem v něm jen rozložení hodnot a osobně mě funguje ...
kolik jsi měl nejvyšší hodnotu ?? předtím
Publikováno 11 September 2013 - 9:33
Publikováno 11 September 2013 - 9:35
globusman napsal/a:
Mám dotaz. Koukám do svého profilu a v mapě nálezů podle krajů mám v ČR vybarveno 12 krajů, ale u odznáčku ČR mám uvedeno, že mám krajů jen jedenáct. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Publikováno 11 September 2013 - 9:36
mudlodcera napsal/a:
globusman napsal/a:
Mám dotaz. Koukám do svého profilu a v mapě nálezů podle krajů mám v ČR vybarveno 12 krajů, ale u odznáčku ČR mám uvedeno, že mám krajů jen jedenáct. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Resila jsem stejny problem a DrakMrak poradil stejne jako tobe DIVIDER. Ale jen doplnim, ze jestli mas v kralovehradeckem kraji odloveny event "zubata Zaba od zapadu na vychod skace" tak si ho v GG najdi a rucne mu pridej tag "CR Kraj" Kralovehradecky pripadne i "CR okres" Cheb protoze pro DIVIDER je tenhle event mimo polygon a tim to tyhle tagy neprida
Publikováno 11 September 2013 - 9:53
DrakMrak napsal/a:
hmm on je totiž ten odznak specifickej těma dírama poblblejma takže se nežene přes standard procku - na limitní hodnoty, je možný, že sem tam vyrobil nějakej renonc jdu na to ještě kouknout nemám 12 ale zkusím to nějak nasimulovat
Publikováno 11 September 2013 - 9:54
Publikováno 11 September 2013 - 10:07
Publikováno 11 September 2013 - 10:08
Dobesch napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
hmm on je totiž ten odznak specifickej těma dírama poblblejma takže se nežene přes standard procku - na limitní hodnoty, je možný, že sem tam vyrobil nějakej renonc jdu na to ještě kouknout nemám 12 ale zkusím to nějak nasimulovat
Mam dojen ze nejen ze zmizel z diamantu (teda u meú on z odznacku zmizel uplne
Publikováno 11 September 2013 - 11:58
Publikováno 11 September 2013 - 17:10
Publikováno 11 September 2013 - 17:39
Gratulace, ale to není všechno. Ještě máš české specifické(bez záruky) - The Lazy Caacher (S), The Czech Republic Cacher(kraje - G), The CZ District Cacher (okresy - B.), možná i The CWG Collector,stačilo by 50 na Bzvedavkanocni napsal/a:
Ale skóre mě opravdu potěšilo: 1 safír, 1 platina, 3 zlata, 2 stříbra a 8 bronzových ...
Publikováno 11 September 2013 - 19:19
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů