Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#761 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2013 - 19:29

http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo http://dmw.gringo.cz...=geo:beltinfoii
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#762 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2013 - 21:01

husté :-) a aniž by člověk něco udělal má hned diamantový odznáček :-) ještě jednou moc díky za tu práci kterou tomu věnujete to DrakMrak: tím dividerem to musím projet vždy když odlovím nový stát či nový okes(v ČR SR)? B)
  • 0

#763 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2013 - 23:24

dividerem - záleží jak importuješ keše ale vpodstatě jen tehdy když přidáváš keše do geogetu - potřebuješ je zatřídit pokud nepřidáváš není to potřeba :)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#764 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2013 - 23:32

gord napsal/a:
http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo
http://dmw.gringo.cz...=geo:beltinfoii

zkorigováno :)
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#765 globusman

globusman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2013 - 4:14

Jak je to s The Favourite Cacher? Na stránkách http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je psáno, že bromz je za 5 FP a v přehledu mi to píše, že je bronz za 25.
  • 0

#766 globusman

globusman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2013 - 4:37

Jacka_dominikanka napsal/a:

globusman napsal/a:
Mám dotaz. Koukám do svého profilu a v mapě nálezů podle krajů mám v ČR vybarveno 12 krajů, ale u odznáčku ČR mám uvedeno, že mám krajů jen jedenáct. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Zkus to vygenerovat znova, ony ty kraje a okresy u odznášků z nějakýho důvodu občas naskočí až v dalším kole.

Vždyť to je jasný, když tagování podle polygonů se děje v AutoStatu a ten se spouští až po vygenerování BadgeGen :-)
  • 0

#767 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2013 - 6:43

globusman napsal/a:
Jak je to s The Favourite Cacher? Na stránkách http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je psáno, že bromz je za 5 FP a v přehledu mi to píše, že je bronz za 25.

ten jsem zapoměl upravit... pravdu má BadgeGen ne popis nicméně popis upgradován a už je vpořádku
  • 0

#768 tarmara

tarmara

Air-cooled

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:15

Jde nekde v BadgeGen II definovat vyjimku pro "Long-Distance cacher"? Nadefinovat, ze se nektere kesky pro vypocet tohodle odznacku nebudou brat. V Autostatu to je, ale v BG2 jsem to nenasel. Ve zdrojakach je sice zminovane IGNOREBYDISTANCE, ale to mi prijde jako promenna Autostatu. Tu mam nastavenou, v Autostatu funguje, ale BG2 ji nepouzije a odznacek mi pocita i s tou keskou co mam ve vyjimce. Diky za jakekoli info (na foru jsem to nikde nenasel, coz ale neznamena, ze to tam neni :))
  • 0

tarmara.png

#769 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:18

ano přímo v TEMPLATE je na to chlívek a BadgeGen s tím umí narábět IGNOREBYDISTANCE GC3TMG7 další další další .....
  • 0

#770 tarmara

tarmara

Air-cooled

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:29

DrakMrak napsal/a:
ano přímo v TEMPLATE je na to chlívek a BadgeGen s tím umí narábět

IGNOREBYDISTANCE GC3TMG7 další další další .....

Pokud mas na mysli TEMPLATE Autostatu, tak o tom vim, mam to nastavene a Autostat tuhle promennou pouziva a zde vypsane kese nezapocitava do vypoctu te nejvzdalenejsi. Ale BG2 bud nevidi ten muj AS Template (musi se nekde nastavit umisteni AS Template?), nebo ho pro vypocet tohodle odznacku vubec nepouzije. Jen pro uplnost oba pluginy a GG jsou nainstalovane v posledni(=aktualni) verzi.
  • 0

tarmara.png

#771 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:34

jojo Menu: Pluginy / Správce pluginů Záložka: Konfigurace pluginů - vybrat BadgeGenII\badgegenii a zadat cestu do TEMPLATE_FILE (např: .\script\ggstat\Template.en) a mělo by to makat
  • 0

#772 tarmara

tarmara

Air-cooled

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:53

Diky, presne tuhle radu jsem potreboval. Nemel jsem nastavenou cestu k AS Templatu. Abych pravdu rekl, tak tohle bylo posledni misto kde jsem jeste nehledal a asi by me ani nenapadlo... vse ted funguje tak jak ma
  • 0

tarmara.png

#773 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 9:55

hodně pluginů má různá skrytá nastavení která se nastavují jen jednou nebo jednou za... a ty jsou většinou umístěny právě v záložce: Konfigurace pluginů
  • 0

#774 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2013 - 10:07

tarmara napsal/a:
Pokud mas na mysli TEMPLATE Autostatu, tak o tom vim, mam to nastavene a Autostat tuhle promennou pouziva a zde vypsane kese nezapocitava do vypoctu te nejvzdalenejsi.

Takova dulezita drobnost. TEMPLATE rozhodne nepatri Autostatu. Autostat s timto souborem vubec nic nedela a delat neumi. Soubor patri GgStatu, ktery podle nej generuje statistiku.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#775 Stepanci

Stepanci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 19:44

Potřeboval bych se zeptat, jestli někde nedělám chybu. Ve statistikách "ulovené keše podle států v Evropě" mám v ČR 95,5% a odznaky ukazují 93%. Kamarád má ten samý problém, jen s větším rozsahem 98% ku 71%. Divider spouštím při každém stahování nových keší. Díky za radu
  • 0
S4 active / Locus pro / WhereYouGo

#776 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2013 - 20:27

přiznám na rovinu nevím :) asi bych musel vidět databázi osobně mám taky 93% a v evropě 88.6% problém bude v určité interpolaci = zjednodušení pro odznaky mrknu na to.... píšu si do ToDo
  • 0

#777 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2013 - 12:42

Školy nemám, ale není to tím, že se jedná o dva zcela různé údaje? v rámci Evropy se podle mě jedná o procento keší ulovených v Čechách z celkového počtu keší (tedy součet všech % by měl být 100), zatímco u odznáčku se jedná o odlovenost krajů/oblastí. já mám odloveno v Čechách 91,5%, a mám diamant se 100% zastoupenými kraji, a přijde mi to korektní. Jestli tedy dobře chápu definici odznáčku státu. Možná jsem mimo, ale nějak mi to takto připadá.
  • 0

#778 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2013 - 12:48

přiznám se, že teď nevím ale večer mrknu sem trochu zasekán prací ještě tejden.... ufff :)
  • 0

#779 ja05

ja05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 564 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2013 - 13:17

KIM-PA napsal/a:
Školy nemám, ale není to tím, že se jedná o dva zcela různé údaje?
v rámci Evropy se podle mě jedná o procento keší ulovených v Čechách z celkového počtu keší (tedy součet všech % by měl být 100), zatímco u odznáčku se jedná o odlovenost krajů/oblastí.

já mám odloveno v Čechách 91,5%, a mám diamant se 100% zastoupenými kraji, a přijde mi to korektní.

Jestli tedy dobře chápu definici odznáčku státu.
Možná jsem mimo, ale nějak mi to takto připadá.

rekl bych ze mas pravdu...treba v tomhle pripade mas 91,5% v Česku, s tím že jsi lovil ve všech krajích...
krajní možnost je taky mít 100% v Ćesku a u odznaku mít jen cca 7,5% - to by znamenal, že jsi zatím lovil jen v jednom kraji a jen v Česku...

je mi jasný, že ty to chápeš, příklad je spíš pro ostatní....
  • 0

#780 setapouch

setapouch

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2013 - 7:41

Prosím pěkně, mohl by mi někdo mailem poslat soubor statestag.txt ? I když jsem zkoušel BadgeGen přeinstalovat, pořád ho nemám - mám v příslušné složce jen statelist.txt. Sice moc nechápu, jak je to možné, ale přijde mi jednodušší to tam takhle ručně doplnit. Předem moc děkuju.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama