Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#781 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2013 - 7:44

setapouch napsal/a:
Prosím pěkně, mohl by mi někdo mailem poslat soubor statestag.txt ? I když jsem zkoušel BadgeGen přeinstalovat, pořád ho nemám - mám v příslušné složce jen statelist.txt. Sice moc nechápu, jak je to možné, ale přijde mi jednodušší to tam takhle ručně doplnit. Předem moc děkuju.

To je fakt divný ...
Už si to nainstalovalo dost lidí a není problém...
klidně ti ho pošlu...
hoď mi na PM majla
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#782 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2013 - 22:16

KIM-PA napsal/a:
Školy nemám, ale není to tím, že se jedná o dva zcela různé údaje?
v rámci Evropy se podle mě jedná o procento keší ulovených v Čechách z celkového počtu keší (tedy součet všech % by měl být 100), zatímco u odznáčku se jedná o odlovenost krajů/oblastí.

já mám odloveno v Čechách 91,5%, a mám diamant se 100% zastoupenými kraji, a přijde mi to korektní.

Jestli tedy dobře chápu definici odznáčku státu.
Možná jsem mimo, ale nějak mi to takto připadá.

jojo je to tak jak to píšeš :) statistiky jsou naprosto vpořádku...
sem se musel na to sám podívat neb sem si to už nepamatoval

Odznáčky za kraje ve státu (vlajka) je odznáček za počet krajů ve kterých máte alespoň jednu keš
Mám z ČR 13 krajů = 92.86% ČR odlovené

Procenta u zemí u mapy je ale za počet odlovených keší v jednotlivých státech
a tady mám ČR ze všech odlovů = 88.66% ale ze všech keší
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#783 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 22:52

Jeste se vratim zpatky k The Diverse Cacher. Chapu to, ze pri snizeni z 12 na 10 se udelaly diry. Na druhou stranu, ale gc-project.com uznava  5, 5,6,7,8,9,9,10+ .Pricemz u tech dvou der dava odznacek za to vyssi. Dival jsem se zbezne na kod scriptu a mam pocit, ze to je asi nerealne sjednotit ten case asi blbe se presvedci co?

• 0

#784 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 23:39

co k tomu říct....

1) udělat se dá cokoliv... nebo téměř cokoliv

2) až se objevi xyz-project a řekne, že to bude zase jinak tak se přizpůsobí kdo komu ? až nebudou originální GSAKOVÉ můžem se bavit o tom kdo bude etalonem...

3) tenhle odznáček byl od začátku trochu kontroverzní a jen tak pro informaci jsem ho měl první já pak s tím přišel originál a udělal to jinak a to tak, že to nešlo splnit... pak to upravili s dírama (stejně jako odznak APE například) - ok přizpůsobil jsem to originálu - hlavně proto aby to bylo stejný - řekni mi komu se mám teda přizpůsobit ? originálu od GSAKU nebo GC-PROJEKTU ? kdo udává tón dění....

4) PROJECT-GC - některé odznaky vůbec nemá, v některých má drobné chybky - ikdyž opravují to kluci svižně a asi to prostě časem sjednotí....

5) dělám ještě naše národní speciality které nemá ani GSAK ani GC-PROJEKT - pokud bych to měl sjednotit zruším tyhle odznáčky a budeme se prostě opičit ono to dá míň práce...

6) narozdíl od PROJECT-GC jsem odznáčky udělal komplet znovu včetně grafiky - která tenkrát byla celkem zoufalá nedalo se to zvětšovat, zmenšovat... atd. (takže je mám místy i jiné a jsem za to rád)

takže ber to tak :D že jsou to BadgeGeny pro Geoget - pokud tam potřebuješ ty z PROJECT-GC tuším jde do profilové stránky dát celá stránka z PROJECT-GC

• 3

#785 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 23:51

Originál - oficiální odznaky jsou ZDE

• 0

#786 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2013 - 8:17

Ok, to nebyla kritika. GSAK ani neznam:) co umi a co ne, jelikoz jsem zacinal na GczII a pak po jeho konci, jsem resil co dal a narazil jsem na PocketDrake a Geoget a jeho statistiky a filozofii. Az tehdy jsem zacal resit nejake statistiky, odznacky atd. Ze existuje gc-project.com vim akorat od kamose, ktereho jsem k tomu pritahl a ktery si to nasel.

Jen me to proste zajimalo, jak se vzaly ty diry zrovna takhle. Vic me spis mrzi, ze jsem se nedonutil rano stanout na CITO (presun Barandov-Stromovka holt zabere a nechtel jsem budit nase hostitele a trhat se od zbytku party) ve stromovce. To bych pak mel tech 10 a nemusel to resit. I tak tech finalnich 9 jsem povazoval za uspech. Plan bylo dosahnout na 7 behem megaeventu.

Jinak odznacky a statistiky jsou dokonaly krok k zavislosti. Kamos prave kvuli odznackum behal 60 denne po kesce a ja loni na jare 37 dni :D.

Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 29 říjen 2013 - 8:22

• 0

#787 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2013 - 9:35

Promiň vyznělo to možná ostře .... byl jsem včera trochu urvanej z třídenní akce :)

ber to tak, že to prostě vymyslel někdo v USA/Kanadě... já to tenkrát popadl a předělal pro GeoGet a to už je let zpátky první verze byla komplet předělávka i s jejich obrázky atd... pak jsem si s tím začal hrát víc a zjistil, že obrázky jsou blbě namalovaný a že se s tím moc nedá tak se to celý překreslilo, přeprogramovalo a začly se i doplňovat některý věci z českých které amíky moc netíží jako např CWG, Okresy, EU a další ptákovinky které nás postupně napadaly...

Ten inkriminovaný odznáček jsem měl udělaný vlastně dříve než GSAKovci ale malinko jinak ... když to vyšlo váhal jsem jestli sjednotit (mám ho dost jinak i graficky) nebo ne ale pak padlo rozhodnutí o sjednocení a srovnal jsem to nadvakráte s nimi....

GC-Project sleduju dokonce jsem jim i přispěl je to výborná alternativa :) ale prostě pro GeoGetaře to držím pokud možno shodné s originálem. Jak dlouho vyvrží originál nevím :) ale zatím fungují...

DM.

• 0

#788 ThomasPV

ThomasPV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2013 - 20:51

Ahoj,

už dlouho mám menší problém s BadgeGenem. A sice se mi odznáčky generují strašně dlouho. Zasekne se při výpočtu (1/3) a pak na samotném generování odznáčků (44/55). Někdy to trvá i pět minut. Po této době se vše vygeneruje správně. Opravdu nevím, čím by to mohlo být. Databázi mám poměrně velkou, ale to by neměl být takový problém. Jinak jsem s pluginem spokojený a děkuji za něj :).

• 0

#789 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2013 - 21:09

1/3 .... no máš dost keší tam to asi chvilku potrvá

44/55.... to jsou vlajky stahuje si to něco z netu což může chvilku trvat (normálně ne a je to maličký) .... tahá to ze dvou různejch webů pro sychr a navíc když by to zrovna nebylo přístupný tak chvilku trvá než se to podetekuje...

tam se to prostě může zaseknout....

Teď zrovna plugin fest překopávám.... první fáze ještě pro GGSTAT/AUTOSTA

Druhá fáze teprve nastane pro nový systém generování grafů STATOR a to zabere čas ale mělo by se to zrychlit... aspoň v to doufám

• 0

#790 ThomasPV

ThomasPV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2013 - 21:18

Díky za info!

• 0

#791 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2013 - 8:49

Ahoj,

už dlouho mám menší problém s BadgeGenem. A sice se mi odznáčky generují strašně dlouho. Zasekne se při výpočtu (1/3) a pak na samotném generování odznáčků (44/55). Někdy to trvá i pět minut. Po této době se vše vygeneruje správně. Opravdu nevím, čím by to mohlo být. Databázi mám poměrně velkou, ale to by neměl být takový problém. Jinak jsem s pluginem spokojený a děkuji za něj :).

1/3 - tam se prolézají jednotlivé logy na keších a počítá se odznáček "psavec" - to jest čím větší psavec a čím víc keší tím to dýl trvá

44/55 - tam se tahá info o odznacích s vlajkami - primárně ze servru GSAKU - pokud se nezadaří tak ode mě z jiného servru a až pokud se nezadaří ani tam tak se použije ten co už byl stažený dříve = dvakrát se čekuje nějaký NET a zkouší se stáhnout soubor což může chvilku trvat pokud je něco zrovna pomalé nebo to neexistuje nebo x dalších variant a pak se to zpracovává pro tolik zemí kolik se najde ve vašich nalezených keších a to prostě čím víc zemí tím dýl trvá = tím více dotazů do DB a následného zpracování - cestovatelé si chvilku počkají...

sem to procházel v rámci překopávek a úprav - pro novou verzi

• 0

#792 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2013 - 23:07

Verze 4.3.0 je venku - změn je hodně ale hlavně vizuálních a interních

1. Odstraněna Silent část - nyní už je jen jeden spouštěč s integrovaným MiniFormem.
  2. MiniForm - umožní provést základní nastavení, popřípadě pokud nic neuděláte, rovnou spustí generování. (Křížkem - zavření formu - se nic neprovede ani nevygeneruje). Jako poslední lze pustit velké nastavení - původní formulář.
  3. V hlavním formuláři přibyl nový zaškrtávací box: "Generovat pomocí Statoru" - umožňuje přizpůsobit generování novému připravovanému generování statistik - pokud jej nemáte zůstane neaktivní. Pokud ano přepne načítání rozměrů a barev na Stator... pokud by se ale pak pustil BG s GGStatem, nebudou vpořádku barvy a rozměry... Takže pokud máte oba je potřeba mít toto správně nastavené. Je to na přechodnou dobu než se BG plně zaintegruje do nových statistik...
  4. Opraveno mnoho drobností a chyb a dokončena integrace s novým GeoGetem...

• 0

#793 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2013 - 23:40

Problém by mohl nastat s Autostatem (nebo jinými pluginy které si pouští BadgeGen...): v nové verzi by mělo být opraveno ale starší verze mohou ještě pořád spouštět SILENT verzi pluginu ale ta už neexistuje...

Nyní se musí pouštět skript: BadgeGenSetting.ggp.pas nikoliv BadgeGenSettingSilent.ggp.pas !!

• 0

#794 Malej_viktor

Malej_viktor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 7:39

Na Win XP Pro 32 bit, vše poslední verze hlásím Buffer error. Při výpočtu 1/3. Ještě vyzkouším doma na WIN7 64 bit

• 0

#795 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 7:44

Ve výpočtu 1/3 jsem nic neměnil... a funguje mi to celkem normálně i testerovi co to po mě kontroluje... je pravda, že Win XP už netestuju, nemám je nikde testováno na Win 7/32, Win 7/64, Win 8.1/32, Vista 32....

Pokud na něco přijdete tak to rád opravím...

ještě k výpočtu 1/3 - kontrolují se tam vaše LOGY a počítá se z nich odznáček psavec to jest kolik slov v logu atd... mohl by to být i problém s nějakým LOGEM u keše... nějaká divná data jinak mě nic nenapadá...mých 2076 keší prochází bez potíží

• 0

#796 Malej_viktor

Malej_viktor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 7:54

Před aktualizací bylo vše OK. Nové nálezy nemám. Uvidím co doma, jestli to projde, budu generovat jen doma. Jinak díky

• 0

#797 Pascall.CZ

Pascall.CZ

Pascall.CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 8:49

Při generovaní :

"Zpracovaní oznacku.. 41/55" hlásí "Out Of Range" :(

Dám OK a generovaní dojede

Tento příspěvek byl upraven od Pascall.CZ: 04 prosinec 2013 - 8:50

• 0

#798 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 9:06

mě ne...

je tam ošetřená exceptions ale musí to mít nějakej důvod proč ji to vyhodí

....

co máš zadaný v políčku "počet nočních keší" ? .... měla by tam být buď nula nebo nějaké cifro popř ho zkus přepsat jestli tam není něco... jinak mě nic nenapadá osobně tam mám nulu ale zkouším i nějaké číslo a prošlo - zkus tam něco znovu zadat nulu nebo cokoliv jestli tam není nějaká skrytá lumpárna nevím...

jinak jedná se o odznak "Night Owl" ....

upravím ještě ten chybový dialog aby toho vypsal víc aby se to lépe hledalo...

a dám verzi 6.3.1

• 0

#799 Pascall.CZ

Pascall.CZ

Pascall.CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 9:32

Tak tam mam hodnoty:

Počet podvodních keši 3

(Jen pro US) ...: 0

Počet nočních keší: 8

Počet fotek .. : 165

Počet všech TB a GC : 822

Počet TB: 201

Počet CWG: 707

Zkoušel jsem hodnoty znovu nastavit a pořad to dava to stejné :(

Pak jsem zkoušel dat 0 nočnich a vysledek by stejný :(

"Out Of Range"

• 0

#800 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 9:34

verze 4.3.1 - malinko více ukecaná kolem chyb

Tak tam mam hodnoty:

Počet podvodních keši 3

(Jen pro US) ...: 0

Počet nočních keší: 8

Počet fotek .. : 165

Počet všech TB a GC : 822

Počet TB: 201

Počet CWG: 707

Zkoušel jsem hodnoty znovu nastavit a pořad to dava to stejné :(

Pak jsem zkoušel dat 0 nočnich a vysledek by stejný :(

"Out Of Range"

zkus tu novou verzi mělo by to víc vypsat ohledně té chyby

Osobně mi to nedělá... takže se to blbě hledá

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama