Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#801 Pascall.CZ

Pascall.CZ

Pascall.CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 9:39

Uz jsem aktualizoval a zkousim :)

"Out Of Range" The Diverse Cacher (12)

Mam v jednom dni 12 typu kesi :)

• 0

#802 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 9:42

koukám .... to by neměl být problém ale kouknu se na to....

třeba je tam nějaká chybka... tak daleko jsem nepostoupil tudíž neotestováno :)

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#803 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 10:03

Tak 4.3.2 - mělo by to klapnout ... byla tam chyba v Diamantu - zajímavé, že to nedělalo borčus už dříve :)

možná to nějak procházelo ale až jsem tam dal tu exception tak se to teprve rozdivočilo :D ale vlastně dobře aspoň se to vychytalo

teda doufám ...

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#804 Pascall.CZ

Pascall.CZ

Pascall.CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 10:21

Tak nová verze je bez problému (aspoň u mně) :)

Vše prošlo :)

Dík za rychlou reakci

• 0

#805 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 10:28

Mraku ty jseš stejně "DRAK" :-) ;)

opět a zase musím velmi ocenit nejen tuto Tvou práci na tomto projektu :wub:

• 2

logo_spojenci.png

Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....

#806 Malej_viktor

Malej_viktor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 11:56

Ve výpočtu 1/3 jsem nic neměnil... a funguje mi to celkem normálně i testerovi co to po mě kontroluje... je pravda, že Win XP už netestuju, nemám je nikde testováno na Win 7/32, Win 7/64, Win 8.1/32, Vista 32....

Pokud na něco přijdete tak to rád opravím...

ještě k výpočtu 1/3 - kontrolují se tam vaše LOGY a počítá se z nich odznáček psavec to jest kolik slov v logu atd... mohl by to být i problém s nějakým LOGEM u keše... nějaká divná data jinak mě nic nenapadá...mých 2076 keší prochází bez potíží

Tak hlásím, že "ukecenější" verze prozradila příčinu - chybný log.

Závěr zní na Win XP 32bit je poslední verze OK.

• 0

#807 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 12:16

Super :)

aspoň se tím teď dají zjistit případné renoncy v DB :) to není na škodu...

• 0

#808 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 19:03

Tak hlásím, že "ukecenější" verze prozradila příčinu - chybný log.

Závěr zní na Win XP 32bit je poslední verze OK.

Co znamena "Chybny log"? Trochu mi unika, co by na nem mohlo byt chybneho, aby to hlasilo neco mimo rozsah.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#809 ar1es

ar1es

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 19:14

Nedávno jsem si přidal do statistik generování odznáčků pomocí BadgeGen II. DrakMrak si za nástroj si zaslouží velkou pochvalu :)

Narazil jsem však na chybu, která přetrvává i v poslední verzi 4.3.2: v krajích ČR a spolkových zemích Rakouska se mi započítává Jihomoravský kraj a Salzburg dvakrát, jak je rovněž zřejmé z popisku odznáčku po najetí myší. Testoval jsem to na rakouských keších a nenašel jsem žádný problém - tagy vygenerované Divederem vypadají naprosto v pořádku. Chybové hlášení se rovněž žádné nevyskytlo. Setkal se někdo s podobným problémem?

Tento příspěvek byl upraven od ar1es: 04 December 2013 - 20:34

• 1

#810 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 19:16

Pokusnej kralik to jde zkusit :)

(Ten nebozak, co dostal za ukol to Drakovi testovat, jsem totiz byla ja- nevim, cim jsem si ten trest zaslouzila :D)

• 2

#811 Malej_viktor

Malej_viktor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 19:29

Co znamena "Chybny log"? Trochu mi unika, co by na nem mohlo byt chybneho, aby to hlasilo neco mimo rozsah.

To mě je taky divné. Log se zobrazoval "normálně". Aktualizace nálezů nepomáhala, stažení nálezů znovu také ne, zabralo až úplné smazání keše a stažení nálezů. Teď se zdá, že je vše OK.

• 0

#812 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 19:57

Nedávno jsem si přidal do statistik generování odznáčků pomocí BadgeGen II. DrakMrak si za nástroj si zaslouží velkou pochvalu :)

Narazil jsem však na chybu, která přetrvává i v poslední verzi 4.3.2: v krajích ČR a spolkových zemích Rakouska se mi započítává Jihomoravský kraj a Salzburg dvakrát, jak je rovněž zřejmé z popisku odznáčku po najetí myší. Testoval jsem to na rakouských keších a nenašel jsem žádný problém - tagy vygenerované Divederem vypadají naprosto v pořádku. Chybové hlášení se rovněž žádné nevyskytlo. Setkal se někdo se podobným problémem?

Jihomravskej mi to tam hazi spravne jenom jednou, takze nevim, kde mas chybku. Opravdu mas v DB ten tag jenom jednou? Salzburg jsem nezkousela, jsem lina si s tim hrat :D

EDIT: tak ted koukam, ze mi to udelalo u Vidne... 

• 0

#813 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 20:27

Netuším co to je :) neměl sem tu DB v ruce ale házelo to chybu tak sem to ošetřil excepšnou a vypsal u který keše to bylo... a zřejmě to update spravil :) ale co konkrétního.... nevím

• 0

#814 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 20:31

Narazil jsem však na chybu, která přetrvává i v poslední verzi 4.3.2: v krajích ČR a spolkových zemích Rakouska se mi započítává Jihomoravský kraj a Salzburg dvakrát, jak je rovněž zřejmé z popisku odznáčku po najetí myší. Testoval jsem to na rakouských keších a nenašel jsem žádný problém - tagy vygenerované Divederem vypadají naprosto v pořádku. Chybové hlášení se rovněž žádné nevyskytlo. Setkal se někdo se podobným problémem?

Mrknu na to nevšiml sem si toho ale koukám, že mi to taky dělá  konkrétně "Niederösteraich" ....

• 0

#815 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 20:33

Pokusnej kralik to jde zkusit :)

(Ten nebozak, co dostal za ukol to Drakovi testovat, jsem totiz byla ja- nevim, cim jsem si ten trest zaslouzila :D)

šikovná nebožačka :)

• 0

#816 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 04 December 2013 - 20:36

Tak az se ti bude chtit, tak mi zas neco predhod :D Gord me ted statorem nekrmi (asi zapomnel :(), takze mam abstak :D

PS: na talku uz jsem ti nadavala ;)

• 0

#817 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2013 - 10:35

Narazil jsem však na chybu, která přetrvává i v poslední verzi 4.3.2: v krajích ČR a spolkových zemích Rakouska se mi započítává Jihomoravský kraj a Salzburg dvakrát, jak je rovněž zřejmé z popisku odznáčku po najetí myší. Testoval jsem to na rakouských keších a nenašel jsem žádný problém - tagy vygenerované Divederem vypadají naprosto v pořádku. Chybové hlášení se rovněž žádné nevyskytlo. Setkal se někdo s podobným problémem?

Verze 4.3.3 - opraveny ty dvojáky - poměrně nepochopitelná chyba kterou jsem nevyřešil ale obešel i to je někdy cesta nepřišel sem na to kde se to tam bere...

nicméně výsledek je vlastně lepší - výrazně jsem zrychlil celé generování vlajkových odznáčků 44/55 takže všechno špatné je k něčemu dobré

:)

• 0

#818 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2013 - 11:00

Ten nebozak, co dostal za ukol to Drakovi testovat, jsem totiz byla ja- nevim, cim jsem si ten trest zaslouzila :D

Peťulko, tebe zřejmě v tvém sotva rozkvétajícím mládí ještě nikdo neseznámil se základní životní poučkou, že totiž všechny dobré skutky budou po zásluze potrestány! :D :D :D

(Tak, a teď jdu sledovat, jestli mi přijde exemplární napomenutí za OT a tropení si šprťouchlat z odpovědných činitelů :D)

• 0

#819 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2013 - 13:37

Ja uz jsem s tim smirena. Problem je v tom, ze ten dobrej skutek i trest jsou dva v jednom :D Vzdycky rada neco otestuju, ale zaroven je to i trest, protoze proste me to stoji cas, kterej rada investuju a pak se s tim musim patlat :D

(Pokud po napomenuti opravdu touzis, staci rict :D)

• 0

#820 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 05 December 2013 - 14:23

Problém by mohl nastat s Autostatem (nebo jinými pluginy které si pouští BadgeGen...): v nové verzi by mělo být opraveno ale starší verze mohou ještě pořád spouštět SILENT verzi pluginu ale ta už neexistuje...

Nyní se musí pouštět skript: BadgeGenSetting.ggp.pas nikoliv BadgeGenSettingSilent.ggp.pas !!

Draku, takhle jsme se domluvili a takhle to AutoStat dělá. Domluvili jsme se i na podmínce o existenci BadgeGenSettingSilent.ggp.pas - jenže tys to tam nechal (měls to při instalaci nové verze smazat) a AutoStat je teď zmatený a neví co s tím. Resp. ví - volá stále Silent. Navíc se ten starý  Silent nelíbí GeoGetu a hází chybu překladu:

~~ 5.12.2013 14:07:11 C:\Programme\GeoGet\data-Arne1\script\BadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Programme\GeoGet\data-Arne1\script\BadgeGenII\BadgeGenLib.pas(233:3): Unknown identifier 'Ttm'

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama