Dnes jsem udělal update odznáčků ve statistikách a najednou se mi tam objevil diamantový odznáček The Long-Distance Cacher
který a mám podle něj nejvzdálenější odlovenou keš 12000 km což určitě nemám. V čem by mohl být problém?
Publikováno 07 prosinec 2013 - 17:27
Dnes jsem udělal update odznáčků ve statistikách a najednou se mi tam objevil diamantový odznáček The Long-Distance Cacher
který a mám podle něj nejvzdálenější odlovenou keš 12000 km což určitě nemám. V čem by mohl být problém?
Publikováno 07 prosinec 2013 - 18:00
Jacob's MOVING Cache #2 by jacobbarlow
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 07 prosinec 2013 - 18:12
Aha ale tu mám odlovenou už poměrně dlouho a odznáček vyskočil až teď, asi se během posledních aktualizací něco změnilo nebo je ten odznáček nově přidanej?
Publikováno 07 prosinec 2013 - 18:23
Ono staci, jestli se ta kes soupla a zaroven se ti to aktualizovalo v databazi.
Publikováno 07 prosinec 2013 - 18:29
Nevím, neřeším, prostě ten odznáček potěšil a zároveň překvapil
Publikováno 07 prosinec 2013 - 20:45
To fakt neovlivním
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 08 prosinec 2013 - 6:03
Ahoj,
tak jsem updatoval a zblaznil se mi The diverse cacher. V detailech v meho profilu muzes videt, ze zobrazuje zelene v tabulce Platinum, ale S (Suma) je spravne 9 a ze taky ze 1 chybi do diamantu je taky spravne. Samotne odznacky jsou vykresleny spravne. A tabulka pro The Czech Republic Cacher je taky pochroumana.Ta mi prozmenu rika Diamant, ale ma byt jen Emerald.
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 08 prosinec 2013 - 6:06
Publikováno 08 prosinec 2013 - 10:07
Ja bych rekl, ze vypocet ignoruje kese, ktere jsou v template nastavene k ignorovani pro vypocet vzdalenosti.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 08 prosinec 2013 - 10:28
Určitě ne dělá se to selektem z DB bez ignorací čehokoliv
koukám na to...
SELECT mi přijde vpořádku... vrací co má - tak jedině v kódu jestli není chyba - jedna tam byla opravoval jsem to ale mrknu na to ještě
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 08 prosinec 2013 - 10:57
Ahoj,
tak jsem updatoval a zblaznil se mi The diverse cacher. V detailech v meho profilu muzes videt, ze zobrazuje zelene v tabulce Platinum, ale S (Suma) je spravne 9 a ze taky ze 1 chybi do diamantu je taky spravne. Samotne odznacky jsou vykresleny spravne. A tabulka pro The Czech Republic Cacher je taky pochroumana.Ta mi prozmenu rika Diamant, ale ma byt jen Emerald.
Emerald u tohoto odznáčku neexistuje vůbec je přeskočený
Po Sahphire následuje rovnou diamant - takže za 9 to máš vpořádku viz toto: ZDE
a Czech Republic Cacher mi přijde taky správně - chybí ti tři kraje což odpovídá tomu co máš - tam jsem právě odstraňoval chyby viz diskuze nad touto odpovědí. Duplikovali se mi tam některé kraje a dávalo to nadhodnocený odznak... opraven skript SQL
Publikováno 08 prosinec 2013 - 11:20
Určitě ne dělá se to selektem z DB bez ignorací čehokoliv
koukám na to...
SELECT mi přijde vpořádku... vrací co má - tak jedině v kódu jestli není chyba - jedna tam byla opravoval jsem to ale mrknu na to ještě
Prave. Driv to podle me ignorovalo kese, ktere jsou nastavene k ignorovani. Mimochodem, i ty jsou snadno to toho selectu zabudovat (mam to tak ve Statotu.)
GeoGet:
Publikováno 08 prosinec 2013 - 11:23
Gorde určitě ne ten selekt je tam v téhle podobě už dlouho a ignorování keší pro tenhle odznak nikdy implementováno nebylo... podle mě ani není důvod.... jde o TYPY keší za den tam není co ignorovat
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:01
Tak to je nedorozumeni. Ja mluvim o odznacku The Long Distance Cacher (v souladu s prispevkem od martinrack26), kde jsem z 1370 km poskocil na cca 19600 km, podobne jako on, podle me pouze zapoctenim tech kesi s nesmyslnymi vychozimi souradnicemi.
GeoGet:
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:05
tak to jo tam to ale funguje ...
aspoň já mám taky odlovenou China Syndrom cache a mám ji zakázanou v template a do profilu se mi to nedostává....
tam by to neměl být problém
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:16
No, tak u me to problem zjevne je. Statistiky generovane pred 14 dny byly spravne, dnes jsou s touto chybou.
EDIT: presunuji se s tim na ICQ
Tento příspěvek byl upraven od gord: 08 prosinec 2013 - 12:19
GeoGet:
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:19
Teda Draku, tobe se to prekopani moc nevyplatilo, vid?
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:55
Emerald u tohoto odznáčku neexistuje vůbec je přeskočený
Po Sahphire následuje rovnou diamant - takže za 9 to máš vpořádku viz toto: ZDE
a Czech Republic Cacher mi přijde taky správně - chybí ti tři kraje což odpovídá tomu co máš - tam jsem právě odstraňoval chyby viz diskuze nad touto odpovědí. Duplikovali se mi tam některé kraje a dávalo to nadhodnocený odznak... opraven skript SQL
Ale ja nemluvil o odznaccich ty jsou spravne, ale o te TABULCE v more info pro dane odznacky.
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 08 prosinec 2013 - 12:58
Publikováno 08 prosinec 2013 - 12:57
proč zase takovej průšvih to není spíš sem si vyčistil augiášův chlív a zase to funguje jak má
to: martinracek26
aby se ti udělal správný long distance odznak je potřeba mít nastavené správně TEMPLATE ggstatu z kterého se to bere
popis je zde: http://geoget.ararat...ript:badgegenii
Nastavení najdete v menu geogetu: Plugin/Správce pluginů, záložka Konfigurace pluginů, BadgeGenII…
hlavně pro ten odznak je: TEMPLATE_FILE asi ti to odkazuje jinam !!!
Publikováno 08 prosinec 2013 - 13:05
Ale ja nemluvil o odznaccich ty jsou spravne, ale o te TABULCE v more info pro dane odznacky.
no ta by měla být stejně generuje se současně s odznáčky
ze stejných hodnot se generuje ODZNAK i TABULKA v jednom modulu...
osobně to mám dobře...
Publikováno 08 prosinec 2013 - 13:07
no ta by měla být stejně generuje se současně s odznáčky
ze stejných hodnot se generuje ODZNAK i TABULKA v jednom modulu...
osobně to mám dobře...
jak vidis na prilozenem obrazku v predchozim komentari tak ja ne:(. Zelene je 7 misto 9 a 100 misto 75.
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 08 prosinec 2013 - 13:08
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů