Tos to objevil teda brzo
Ale furt lepsi, neu neobjevit ho vubec
Ale mas celkem zajimavy statistiky - to vazne michas klamovo srandicky s GgStatima/BadgeGenem od Draka?
Já jsem zatím nějak neobjevil statistiky aby uměly vše co chci a já u toho nemusel trávit celé odpoledne zkoumáním jak na to :-)
s geogetem skoro vůbec neumím a učím se tak spíš náhodou než úmyslem (i ty výšková data jsem objevil náhodou, když jsem své drahé ukazoval geoget) takže jej mám vlastně jen na odznáčky a na nahrávání nálezů na gc.cz na bodíkové mapy :-)
chvíli jsem to řešil dokonce tak že jsem stáhnul statistiku z project-gc.com a tam naházel GG odznáčky -- prostě GG odznáčky mi příjdou nejlepší po všech stránkách co se dají najít 
a u GG jsem se naučil, že umí odznáčky vygenerovat "do prohlížeče" a od tama si stáhnu kod a nahodím do připravených statistik 
klamovo statistiky jsou přesně pro mě (pro blbce - prosím neberte to nikdo osobně) .. prostě klikneš sem klikneš tam a vypadne ti statistika (radši se hrasbu v grafickém "rozhraní" než v kodu) - kdyby tohle uměl i GG už jej "nepustím z ruky" :-)
o víkendu jsem zkoušel vygenerovat stat přes GG, dokonce jsem našel i šablonu a návod jak na to, ale stejně jsem se ke konci nějak zaseknul a vrátil se ke "klamovi" :-) protže po dvou dnech řešení statistik se mi tím už fakt nechtělo zabývat :-D a kolegyně co mne ke GG přivedla, mi dokázala poradit jen to jak si vyfiltruji keše a na vše ostatní mi odpověděla "já nevím to manžel" ... takže tajně doufám že se protlačím na plánované školení GG v Praze 
Tento příspěvek byl upraven od jakouback: 17 prosinec 2013 - 12:35