Nemáš zaktualizované pluginy.

BadgeGen II
Publikováno 10 únor 2014 - 21:58
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 10 únor 2014 - 21:58
soubory jsou vpořádku
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 10 únor 2014 - 22:00
Publikováno 10 únor 2014 - 22:06
JJ bylo to neaktualnim pluginy. NIcmene je to zvlastni. Aktualizoval jsem jej nedavno. Tentokrat ale Geoget mi aktualizaci nedetekoval a aktualni verzi mi hlasil ? misto 4.3.x
ad combine. Ja ho ani nepouzivam z vlastni vule => je tam kam si ho nejaky plugin nainstaloval. => takze ho neresim:)
Publikováno 10 únor 2014 - 22:10
máš nějakej dodrbanej
BadgeGenII.default.pas
a
BadgeGen.config.pas
doporučuju smazat oba tyto soubory a znovu udělat update pluginu
možná i ty u Series
SeriesII.default.pas
a
SeriesII.config.pas
ale netvrdím, že to pomůže jen je to nějaký divně nečitelný aspoň u toho BadgeGenu
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 14 únor 2014 - 23:25
Ahoj,
dělají mi bordel Labky z GeoSkořápek. Problém je ten, že nemají logy. Ať už spustím BadgeGen přes Spusť nebo přes Více nastavení - Generovat HTML, běží výpočty pak vyskočí okýnko "Byly nalezeny keše u kterých nemáte naimportovaný vlastní log: 7 keší. Chcete je zobrazit do Geogetu?" Výběr odpovědí: ANO/NE - lhostejno zda dám ANO či NE, HTML se neaktualizuje
Co s tím? Já chci nové odznáčky!
EDIT: Bezu zpět, vše je vpořádku, jen ke coinům se nepočítají TB
Tento příspěvek byl upraven od janca361: 14 únor 2014 - 23:29
Publikováno 14 únor 2014 - 23:30
Jak bude time juknu na to... u nové verze BG už to mám upravené u staré jsem to zatím neměnil...
Publikováno 15 únor 2014 - 8:56
Na nic nekoukej Statistiky to počítá (viz EDIT), jen na Labky to nedává
Já už se těšila na "zlatou medaili", ale nakonec to nevyšlo, tak časem
Publikováno 01 duben 2014 - 19:21
Ahoj, s vyběhnutím statoru bych tu měl takovou drobnost (nevím, jestli je to chyba nebo vlastnost).
Přestože v nastavení BadgeGenu mám u grafu nastavenou zelenou a červenou barvu, při spuštění ze statoru si automaticky přebere jeho barvy - což v tomto případě znamená světle a tmavě modrou.
Sice se to dá řešit tím, že ho spustím bokem, a výsledek vložím do statistiky jako soubor, ale kdyby šlo ignorovat barevné nastavení statoru (třeba volitelně) a použít nastavení v pluginu, bylo by to ideální
Publikováno 01 duben 2014 - 19:29
Noo vím o tom je to prostě tak udělaný prozatím... dokonce neb ty barvy jsou nevýrazné chci to změnit...
Nicméně pracuje se na novém BG přímo pro STATOR ale moc jsem teda o barvách neuvažoval...
spíš bych přebíral věci ze Statoru... a držel se barevných schémat
uvidíme
Publikováno 01 duben 2014 - 19:32
Nicméně pracuje se na novém BG přímo pro STATOR ale moc jsem teda o barvách neuvažoval...
spíš bych přebíral věci ze Statoru... a držel se barevných schémat
uvidíme
To je jedina cesta, ktera nevede do pekel.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 duben 2014 - 20:00
OK, takže to asi nemá cenu nějak řešit. Budu používat to svoje řešení a počkám si na novou verzi.
Publikováno 01 květen 2014 - 12:26
Já nevím, jestli jsem úplně blbá nebo neschopná, ale mě to zase nefunguje
Mám problém při generování odznaku The Calendar Cacher. Mám 365 dní, ale odznak jen za 364. Jo, byla jsem blbá (nebo spíš v USA mají prostě posunutej čas nebo já nevím) a zalogovala poslední keš se špatným datem - log jsem editovala na správný datum. Natáhla logy přes GeoGet nic, aktualizovala logy přes GeoGet nic, nahrála PQ My Finds nic. Přitom v GgStatu mi to v kalendáři ukazuje "365 z 366 možných kombinací nalezeno".
To bere BadgeGen info odněkud jinud nebo kde je chyba? (Jo a BadgeGen jsem přes generováním statistik pustila - to už tu bylo )
Publikováno 01 květen 2014 - 12:29
Ahoj
zkusím si tě nasimulovat a uvidíme ozvu se...
Publikováno 01 květen 2014 - 12:37
A ukazuje ti GG sprtavne datum nalezu?
Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 květen 2014 - 12:38
GeoGet:
Publikováno 01 květen 2014 - 12:49
njn já si to vlastně nenatáhnu leda bych potřeboval na testování GPX s nálezama abych to otestoval
Publikováno 01 květen 2014 - 13:06
A ukazuje ti GG sprtavne datum nalezu?
Hm, neukazuje, ale pak je divný, že je to ve statistikách OK (že by to braly z jiného zdroje?).
Datum jsem změnila ručně a je to OK. Ale nechápu, proč se to při žádné aktualizaci nezměnilo samo (nějaké nastavení nepřepisování?)
Publikováno 01 květen 2014 - 13:49
Tak je jasny rozdil mezi GgStatem a BG. GgStat muze podle nastaveni brat nalezy podle logu a ne podle prislusne polozky v databazi.
Smaz nalez (prave mysitko - Nastavit nalez - Nenalezeno) a pak importuj stahni znovu logy teto kese (prave mysitko - Stahnout logy).
Draku, pomoci Combine muzes stahnout vsechny logu libovolneho uzivatele - prikaz ApiGetUserLogs a zadas jeho nick. Ale pokud nema nalez oznaceny, nemusis to delat, je to tim vysvetleno.
EDIT: Pokud mas nastaven nalez, importem z GPX se neprepise. Prepise se jedine pri altualizaci logu pomoci API, ale to jen v pripade, ze je log aktualizovan (tj. nacte se funkci Databaze - Import - Aktualizovat vase nalezy, mimochodem, toto je doporucovana funkce pro stazeni vlastnich nalezu)
Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 květen 2014 - 13:53
GeoGet:
Publikováno 01 květen 2014 - 14:03
Combine vyzkouším dík... zatím jsem to nikdy nedělal většinou mi všichni poslali GPX
Publikováno 01 květen 2014 - 17:31
Draku, Draku. Kolikrat uz jsem ti to rikala?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů