kolombo napsal/a:
Na DarkLorda to ovšem zabralo jako červený hadr a smetl jim to ze stolu. A pokud vím, tak Tiskařovi zaarchivoval připravovanou multi keš jen proto, že finálka byla v kolizi, místo aby ho vyzval k posunu finálky.
Asi pravidla platí jen pro někoho ....
Nepatří to sem, normálně na hloupé výlevy na naši stranu nereaguji, ale už jich je v poslední době nějak moc. Navážet se, to vám jde dobře...
Tobě osobně kolombo, bych doporučil nejprve si zjistit fakta a teprve až pak velkohubě prášit na fóru, abys mě alespoň mohl urazit něčím, co je pravda
. Žádnou multikeš jsem nikdy Tiskarovi nearchivoval, vlastně krom té jeho dosud funkční má v profilu pouze jednu další multicache, která ovšem ještě nikdy nebyla odeslána ke schválení. A keš jeho kamaráda jsem taktéž nesmetl ze stolu, ale pouze napsal, jakým způsobem má opravit řešení, aby byla schvalitelná.
Takže mi řekni - odkud bereš tyhle lži - přicházejí přímo z tvé hlavy nebo jsi jen tak hloupý, že ti někdo řekne nějakou informaci a ty jí bez dalšího věříš?
Ale konec OT a k tématu archivačních logů - přátelé, věc je prostě v řešení. Na GS jsme posílali několik mailů a zabývají se tím. Takže nějaké řeči o tom, že GS nic nedělá, že revieweři jsou nekompetentní a podobné žvásty, si prosím nechte. Prostě až to bude opravené, dozvíte se to, zřejmě to ale není tak snadné, jak se vám - "odborníkům" - může zdát.
Proto nějaká pseudohrdinská partizánská akce Witka nejen, že vyřešení toho problému neuspíší, ale jen opět poškodí naši komunitu ve světě.........."díky".