Jasně, myslel jsem to tak, že dříve to pravidla umožňovala a publikované to být mohlo, teď už se kešky na tomto principu neschvalují. Nic víc jsem tím nechtěl říct a nebylo v tom nic osobního.kolombo napsal/a:
rubick napsal/a:
A k té kešce co zmiňuje to dítě... Když už nakouknu do systému - taková keška tam opravdu je, ale (světe div se ) - je to TRADIČKA
Takže dobrej pokus, mladej
Nějak mi není jasné, na koho a co reaguješ :-)
Ještě jednou a pomaleji, lovil jsem mysterku, kde poloha keše je zadána výsečí a vzdáleností, kam až hledat. Jinak se souřadnice získat nedají.
Jo, Tiskař je mladý ucho, ale nechápu, proč se jako mladý ucha chovají i ostatní ....
Spirála
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:29
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:31
Ano je to asi tak stejně těžké jako změnit hlavičku mailuTiskar94 napsal/a:
Světe div se, ono je hrozně těžké změnit typ nepublikované kešky. Tušímže se musí dát "Editovat listing", tam vybrat tradičku a pak už nevím. . . žeby kliknout na Uložit změny?rubick napsal/a:
světe div se ) - je to TRADIČKA
Tady ale myslím nejde o to, jakého typu připravovaná cache je dnes a jakého byla před X dny, ale o to, že pokud vskutku reviewer jak píše moji připravovanou multi-cache nearchivoval, musel mu někdo prolomit heslo a udělat to za něj. A to je, řekl bych, celkem závažný problém.
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:33
OK, tady nezbývá než kapitulacekaszalogep napsal/a:
rubick napsal/a:
...A k té kešce co zmiňuje to dítě...
...možná dítě, ale pozor! VŠEVĚDOUCÍ KAČER!!! ;)
Promiň ó velký!!!
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:39
DrakMrak napsal/a:
Sutechu dík: už se to tu nedá poslouchat...
nejlíp by bylo tohle vlákno zamčít...
Na to jsi měl myslet, kdyžs psal ten první NA log
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:40
Takže níže zasílám screen, který se dělí na 3 části:
1. ukazuje, že jde o tradiční keš, nikoliv multinu. Byla-li to multina dříve, to opravdu netuším, překvapivě si nepamatuju každou keš, kterou jsem publikoval/archivoval.
2. ukazuje CELOU naši údajnou komunikaci s panem ownerem, především to, jak jsem mu neumožnil posunout finálku, ale rovnou mu ji zarchivoval (pokud tam jako já nic nevidíte, čím to asi bude? )
3. pak ukazuje i smazanou konverzaci - kdyby někoho napadlo, že mám potřebu si jako někdo upravovat pravdu...
Nebo-li pravda je taková, že šlo o dlouho rozdělanou, NIKDY DO FRONTY NEODESLANOU keš, která mi při schvalování nějaké jiné keše vytvořila falešnou kolizi. A protože máme od GS za úkol tyto listingy archivovat, aby nezatěžovaly databázi (a nás při schvalování), činíme tak. Keš byla mimochodem založena v červnu, archivována v listopadu, takže za 5 měsíců měl myslím autor dost času na její dokončení.
Stokrát tu můžeme říkat, že zakládání listingu je až to poslední, co při vytváření keše má cacher udělat, až když všechno ostatní je hotové, ale slovy jednoho českého velikána: "je to marný, je to marný, je to marný".
A už fakt končím, jen mě vážně fascinuje, jak z pana Tiskare94a Witka jsou hrdinové a revieweři jsou tu popotahováni za něco, co ani neudělali. Hnůj.
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:46
Usáma bin Ládin si možná taky myslel, že američani mají v Pákistánu asi takove pravomoce, jako listonos...FBI ma u nas asi takove pravomoce, jako listonos. Takze ano, maximalne co muze udelat, je zaklepat.
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:48
souhlas.Sutech napsal/a:
...
A už fakt končím, jen mě vážně fascinuje, jak z pana Tiskare94a Witka jsou hrdinové a revieweři jsou tu popotahováni za něco, co ani neudělali. Hnůj.
„Padouch nebo hrdina – my jsme jedna rodina!“ *blijící smajlík*
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:49
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:50
Sutech napsal/a:
Neber si to tak, o kvalitách Tiskare a Witka ví většina své. Akorát už je neuznává za hodna reakce.
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:54
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:55
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:56
Publikováno 29 listopad 2011 - 9:57
Publikováno 29 listopad 2011 - 10:27
Myslel jsem, že něco takového existuje, proto jsem se po archivaci multiny neozval.Sutech napsal/a:
A protože máme od GS za úkol tyto listingy archivovat, aby nezatěžovaly databázi (a nás při schvalování), činíme tak.
1. Ano, byla to multina. To jsem zde psal již několikrát. A multina to byla stále ještě i v tu dobu, kdy jsi psal, že jsi mi rozhodně žádnou multinu nikdy nearchivoval.
2. Bude to tím, že vskutku žádná komunikace nebyla - nevím kdy kdo psal, že nějaká konverzace byla, já to rozhodně nebyl. Finálku jsi vskutku posunout neumožnil a ihned jsi listing archivoval, což dokazuje i tvůj screen. Ale jak už jsem psal, nestěžuju si na to a odarchivaci nežádám.
Publikováno 29 listopad 2011 - 10:44
Já jsem psal něco o FBI? Jestli mne oči neklamou, tak je tam zcela zřetelně napsáno "američani". Prostě jsem komentoval zásah jakýchkoli složek jednoho státu na území jiného, s nímž není ve válečném stavu, nebo dokonce spřáteleného.mas-li pocit, ze Usamu v Pakistanu resila kriminalni policie (FBI je defakto neco jako SKPV u nas, pripadne spise jako FKP za dob CSFR), tak si to mysli dal.
Publikováno 29 listopad 2011 - 10:48
Publikováno 29 listopad 2011 - 10:51
a copak jsi tak nutně "opravoval" na to nikdy nepublikovaném archivovaném listingu dnes ráno v 06:32 GMT?Tiskar94 napsal/a:
...
viz spodní část otisku obrazovky
Být tebou, tak zalezu někam do kouta a mlčím...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 29 listopad 2011 - 10:56
Pročpak tě to zajímá? Ty s tím snad máš co dočinění? Změnil typ cache a přesunul souřadnice k místu, kde možná na jaře bude, když se ptáš.dr.vota napsal/a:
a copak jsi tak nutně "opravoval" na to nikdy nepublikovaném archivovaném listingu dnes ráno v 06:32 GMT?
Publikováno 29 listopad 2011 - 11:10
Promiň, ale v tomto bodě si myslím, že je to chyba Groundspeaku, že o tom cachery neinformuje. V Guidelines jsem nic takového nenašel a když se uživatel při zakládání dočte, že rewiever listing neuvidí dokud není poslán do fronty, tak nemůže tušit, že dlouho rozdělaný listing je nějak na obtíž. Nevím, jestli je "utajování" podobných detailů ze strany Groundspeaku jen opomenutí nebo záměr, který má nějaký důvod, ale podle mne to pouze přidělává rewieverům práci, protože kdo se to nedozví náhodou buď od kolegy nebo při sledování afér na fóru, tak může podobné listingy v dobré víře produkovat.šlo o dlouho rozdělanou, NIKDY DO FRONTY NEODESLANOU keš, která mi při schvalování nějaké jiné keše vytvořila falešnou kolizi. A protože máme od GS za úkol tyto listingy archivovat, aby nezatěžovaly databázi (a nás při schvalování), činíme tak. Keš byla mimochodem založena v červnu, archivována v listopadu, takže za 5 měsíců měl myslím autor dost času na její dokončení.
Publikováno 29 listopad 2011 - 11:22
Halstead napsal/a:
Promiň, ale v tomto bodě si myslím, že je to chyba Groundspeaku, že o tom cachery neinformuje. V Guidelines jsem nic takového nenašel a když se uživatel při zakládání dočte, že rewiever listing neuvidí dokud není poslán do fronty, tak nemůže tušit, že dlouho rozdělaný listing je nějak na obtíž. Nevím, jestli je "utajování" podobných detailů ze strany Groundspeaku jen opomenutí nebo záměr, který má nějaký důvod, ale podle mne to pouze přidělává rewieverům práci, protože kdo se to nedozví náhodou buď od kolegy nebo při sledování afér na fóru, tak může podobné listingy v dobré víře produkovat.
Pokud z vlastní zkušenosti vím, tak rev. k archivaci i takovéhoto listingu píše zdůvodnění. A vždycky je přece možnost mu poslat slušný mejl, že práce na listingu už jsou definitivní a že by to nejpozději do týdne bylo hotové... Takže nemusí být všechny možné i nemožné eventuality dopředu známé, hodně toho je na slušné domluvě a místních podmínkách. Ono taky nezapomeň, že čím je návod delší, tím méně lidí si ho přečte !
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů