Spirála
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:14
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:14
Na to koule nemas.WAW napsal/a:
Asi bych vybral nějakou podobnou(First Geocache on the world?)
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:15
Ono by něco bylo, ale to by mě nejdřív musel někdo upozornit, že nejspíš existují nějaká nová pravidla pro mystery, podle kterých nestačí přesný popis objektu, jak se k němu z úvodních souřadnic dostat a popis umístění kešky na objektu, ale že musí při vyluštění vždy vyjít nějaké přesné souřadnice. Takže se to vrátilo od reviewera zpátky, ale teď už je to opravené, tak snad už brzyBobr_ napsal/a:Páč nemáme ( aspoň tady na severu) do čeho šťournout. nejbližší co píplo 40km.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:16
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:18
zřejmě jsi nepochopil, že tento typ keší by se mohl zovat letterbox hybrid, ale to bys musel vyrobit razítko. A vůbec co se bavím s revívrem, kterej archivuje jak mávnutím kouzelnýho proutku?Tiskar94 napsal/a:
Ono by něco bylo, ale to by mě nejdřív musel někdo upozornit, že nejspíš existují nějaká nová pravidla pro mystery, podle kterých nestačí přesný popis objektu, jak se k němu z úvodních souřadnic dostat a popis umístění kešky na objektu, ale že musí při vyluštění vždy vyjít nějaké přesné souřadnice. Takže se to vrátilo od reviewera zpátky, ale teď už je to opravené, tak snad už brzyBobr_ napsal/a:Páč nemáme ( aspoň tady na severu) do čeho šťournout. nejbližší co píplo 40km.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:19
lol :D:D:DWAW napsal/a:
Satane,archivuju to jejich velitelství v Seatlu,tam to vypadá na porušení pravidel "vymáhání podmínky pro uznání logu"
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:20
Bohužel,ani jeden z bodů jsem nesplnil(furt vás zajímá jak to lze provést?)ale díky za osvětu:D:Dfotrik napsal/a:
Trestni zakonik - § 230 Neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací
(1) Kdo překoná bezpečnostní opatření, a tím neoprávněně získá přístup k počítačovému systému nebo k jeho části, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Kdo získá přístup k počítačovému systému nebo k nosiči informací a
data uložená v počítačovém systému nebo na nosiči informací neoprávněně vymaže nebo jinak zničí, poškodí, změní, potlačí, sníží jejich kvalitu nebo je učiní neupotřebitelnými,
bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2
a) v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou újmu.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:22
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:23
WAW napsal/a:
l(furt vás zajímá jak to lze provést?)
Ano! Bohuzel to s Firebugem umim malo a nepovedlo se mi to
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:23
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:24
(1) A jaká je tam podmínka, nějak ji v listingu nevidím.WAW napsal/a:
Satane,archivuju to jejich velitelství v Seatlu,tam to vypadá na porušení pravidel "vymáhání podmínky pro uznání logu"
(2) není v pravidlech něco o tom kdo má právo archivovat keše?
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:27
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:29
1. Ve svém uživatelském(kačerskem)účtu nikoliv.Tedy NeSamaell napsal/a:
Kdo překoná bezpečnostní opatření, a tím neoprávněně získá přístup k počítačovému systému nebo k jeho části,....
Mas snad v uzivatelskem menu moznost archivace? Nebo si musel dat adresu do radku? Pokud to druhe, tak tento bod splnujes :-)
2.Ne
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:31
Tiskar94 napsal/a:
Bobr_: Však mystery se dříve nazývala "other", což znamenalo, že to klidně mohla být i tradička s ikonou mystery . Stejně tak bych mohlříci, že zdější "Strom" by mohl být letterbox, ale tam vlastně není ani ten popis cesty . Výrobě razítka bych se nebránil, ona každá zakázka dobrá - otázkou je, jak by jej pak owner do tý mikrošky nacpal . Ale to už je dost OT...
Je vidět, že tomu rozumíš jak koza petrželi, hlavně, že se cpeš do něčeho, na co nemáš pravomoci...
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:32
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:33
Překonání bezpečnostního opatření je také diskutabilní, když je nejspíš někdo zapomněl naprogramovat a proti takové činnosti tedy neexistují.
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:36
Tiskar94 napsal/a:
Bobr_: Však mystery se dříve nazývala "other", což znamenalo, že to klidně mohla být i tradička s ikonou mystery . Stejně tak bych mohlříci, že zdější "Strom" by mohl být letterbox, ale tam vlastně není ani ten popis cesty . Výrobě razítka bych se nebránil, ona každá zakázka dobrá - otázkou je, jak by jej pak owner do tý mikrošky nacpal . Ale to už je dost OT...
totálně mimo mísu. Ostatně Sutech tě ohodnotil naprosto přesně
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:38
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:39
Však jakmile budu zítra mít chvilku času, tak si ta pravidla pro mysterky pročtu . Betatest jsem ownerovi provedl na základě kešek,které byly v mém okolí publikovány v uplynulém dejme tomu čtvrt roce, takže jsem netušil, že to takto být nemůže. Teď to tedy vím, a v dalších podobných případech na to budu brát ohled .Sutech napsal/a:
Je vidět, že tomu rozumíš jak koza petrželi, hlavně, že se cpeš do něčeho, na co nemáš pravomoci...
Já tedy nevím, kdo z nás dvou tady začal o letterboxu, ale mám takové tušení, že jsi to byl tyBobr_ napsal/a:totálně mimo mísu. Ostatně Sutech tě ohodnotil naprosto přesně
Publikováno 28 listopad 2011 - 23:46
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů