Server GC temporarily down v roce 2012
Publikováno 13 March 2012 - 18:49
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 13 March 2012 - 19:14
sobikovi napsal/a:
Je ale zpátky měřítko na mapě a zařazen a:Drake mezi oficiální API aplikaceXiXi_team napsal/a:
Tak na takovýhle blbosti je užije ... Stav poznám i bez tohoJinak nic zásadního, jedeme dál.
Meritko je zpet!!! to je snad nejlepsi zprava dne !

Publikováno 13 March 2012 - 19:34
Publikováno 13 March 2012 - 19:45
mpik napsal/a:
Měřítko jsem tam měl. Tak vypnout opičku a ono tam není. Tak přepnu do Firefoxu a je tam. Asi zapoměli na Chrome. Nevadí, zase zapínám opičku.
Nevím, mám Chrome a měřítko tam je. Což je super!!!!

Publikováno 13 March 2012 - 21:27
Evca.N napsal/a:
mpik napsal/a:
Měřítko jsem tam měl. Tak vypnout opičku a ono tam není. Tak přepnu do Firefoxu a je tam. Asi zapoměli na Chrome. Nevadí, zase zapínám opičku.
Nevím, mám Chrome a měřítko tam je. Což je super!!!!![]()
Používám Chrome a měřítko tam nemám:(
Publikováno 13 March 2012 - 22:31

Publikováno 13 March 2012 - 22:36
Nevím, mám FF 11.07.. vypnul jsem opičku, refresh a mám tam jen to měřítko od GS. Před tím jsem měl obě.LudaL napsal/a:
No možná jsem slepej, ale když vypnu opičáka, restartnu FF tak žádný měřítko nevidím.
Edit: divné, zapnu opičáka, dám F5 a vidím obě měřítka najednou...
Publikováno 14 March 2012 - 7:56
Publikováno 14 March 2012 - 9:19
Kohn si stěžuje rabínovi – u nás doma není k hnutí, jedna místnost, žena a kupa dětí, to není k žití. Rabín mu poradí, ať ještě nastěhuje do bytu slepice. Kohn se diví, ale udělá, co mu rabín poradil.
Za týden se vidí s rabínem. "Tak co, jak to vypadá?" "Žádná sláva, rebe", odpovídá Kohn. "Na to je jednoduchá pomoc", říká rabín. "Přiber si ještě kozu." Kohn raději poslechne.
O týden později si stěžuje: "Byt je tak přeplněný, že tam nejde pořádně dýchat, natož se hýbat!" Moudrý rabín mu odpoví: Tak víš co? Přistěhuj si z chléva ještě ty dvě krávy a příště se zase zastav."
Sedm dní uplyne a rabín se ptá Kohna: „Je to lepší?“ Kohn odpovídá, že vůbec ne, že nyní je to úplná a naprostá hrůza. Rabín tedy radí: „Teď už je to snadné. Odstěhuj všechny slepice, kozu a ostatní dobytek pryč.“ Za týden se rabín ptá Kohna: „Už je to lepší?“ Kohn celý štastný odpoví: „Děkuji rabbi, konečně máme místa dost!“
A tak je, děti, i s milým Groundspeakem. Kačeři se radují a za chvíli ještě budou Zeměmluvu vděční. Kluci u Pacifiku se psychologii učí rychle, o tom žádná

Publikováno 27 March 2012 - 9:03
tak copak nám zase přestane fungovat?Geocaching.com will be going offline temporarily for a site update on Tuesday, March 27, 2012 at approximately 10am PDT (convert to your local time here).
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 27 March 2012 - 9:34

Publikováno 27 March 2012 - 10:42
Niekde som vtedy čítal, že v prvom rade bude diakritika v názvoch, popisoch a hintoch, a diakritika pre logy príde neskôr. Ktovie kedy...Firestone- napsal/a:
Jsem myslel, že po tom posledním updatu bude fungovat diakritika na všech frontách (hlavně teda v logách), ale podle všeho tomu tak není
GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)
Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave
Publikováno 27 March 2012 - 12:20

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 27 March 2012 - 12:40
Jestli si to dobře pamatuji, tak s tím (vyhledáváním) má hlavně problém i samotný web gc.comDrakMrak napsal/a:
- v názvech (nepovolují reviewři ikdyž to jde) - chápu některé přístroje si s ní neporadí (vyhledávání)
Publikováno 27 March 2012 - 13:42
je to možný já hledám standardně v GeoGetu takže tohle je mimo mě... a když už hledám na gc.com tak podle GC....LudaL napsal/a:
Jestli si to dobře pamatuji, tak s tím (vyhledáváním) má hlavně problém i samotný web gc.comDrakMrak napsal/a:
- v názvech (nepovolují reviewři ikdyž to jde) - chápu některé přístroje si s ní neporadí (vyhledávání)

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 27 March 2012 - 15:16
Firestone- napsal/a:
Jsem myslel, že po tom posledním updatu bude fungovat diakritika na všech frontách (hlavně teda v logách), ale podle všeho tomu tak není
Práve, že zrovna v logách/lozích nefunguje (funguje to momentálne v listingu a snad v hintech) a konvertuje se to momentálně do jakýchsi klikiháků. Tak snad tento update

Publikováno 27 March 2012 - 18:34

Publikováno 27 March 2012 - 18:45

Ale na druhou stranu se zas po najeti na waypoint zobrazuje jeho nazev

Clovek to tu musi 3x editovat, aby fungovaly smajlici?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů