Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2012

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
465 odpovědí na toto téma

#281 filda44

filda44

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 18:57

maaaca napsal/a:

Ale na druhou stranu se zas po najeti na waypoint zobrazuje jeho nazev :)

Konečně!!!!! na to čekám jak dlouho
  • 0

#282 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 19:25

filda44 napsal/a:
kromě té lišty jsem si ničeho nevšiml

Jaká lišta?
  • 0
Užívej života...

#283 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 19:33

Boční obdélník vlevo vedle mapy, dříve byl implicitně vysunutý a teď je implicitně zasunutý.
  • 0

#284 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 19:37

A jo, ja ho mam Greasemonkey zasunutý pořád, tak mě to nějak netrklo :D
  • 0
Užívej života...

#285 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1199 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 19:43

Jak je Filtrování keší? Ten mám pořád vysunutý.
  • 0

#286 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 19:44

LudaL napsal/a:
Jak je Filtrování keší? Ten mám pořád vysunutý.

Jsem na tom stejně, žádnou změnu nevidím.
  • 0

#287 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 21:01

takto vypada nove ramecek nad listingem dosud nepoblikovane kese:
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#288 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 21:12

Něco je špatně. Levý panel je u mě v Chromu implicitně viditelný, ve FF schovaný. Schovaný se mi líbí víc. A nevím o žádné opičce, která by tohle dělala, budu rád za sdělení, pokud o něčem víte.
  • 0

#289 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 22:59

mpik napsal/a:
Něco je špatně. Levý panel je u mě v Chromu implicitně viditelný, ve FF schovaný. Schovaný se mi líbí víc. A nevím o žádné opičce, která by tohle dělala, budu rád za sdělení, pokud o něčem víte.

Součást "superskriptu" řešící mnoho GS problémů - "GC little helper"
  • 0
Užívej života...

#290 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2012 - 23:07

Tak ten mi v Chromu nefunguje. Přesněji, zdá se mi, že nedělá vůbec nic a nikde se nedá nastavit.
  • 0

#291 Paw&lucima

Paw&lucima

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 6:25

Ted jsem narazil na pekne vypecenou chybu: Vyberte si nejakou vam znamou tradicni kes a podivejte se na mapu dole pod listingem (tam jak byly google mapy jsou ted OSM). Ve standardnim meritku to ukazuje, ze je kes posunuta bokem, cim vic si mapu priblizujete, tim se pozice zpresnuje, az pri maximalnim priblizeni vidite, kde kes skutecne je. Viz treba GC1417Y - pri standardnim zoomu je v poli, pri dostatecnym priblizeni je u kostela, pokud budete dostatecne oddalovat, tak se najednou objevi az uz Pardubic(!). EDIT: uz si na to nekdo stezoval i na GC.com - prozatimni reseni je proste - kes je v terenu umistena v miste leveho horniho rohu ikony na mape Paw
  • 0

#292 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 7:21

puczmeloun napsal/a:

mpik napsal/a:

Součást "superskriptu" řešící mnoho GS problémů - "GC little helper"

jj jeden z nejlepších GS skriptů to bez diskuse...
B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#293 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 7:31

Paw&lucima napsal/a:
Ted jsem narazil na pekne vypecenou chybu:

Vyberte si nejakou vam znamou tradicni kes a podivejte se na mapu dole pod listingem (tam jak byly google mapy jsou ted OSM). Ve standardnim meritku to ukazuje, ze je kes posunuta bokem, cim vic si mapu priblizujete, tim se pozice zpresnuje, az pri maximalnim priblizeni vidite, kde kes skutecne je.

Viz treba GC1417Y - pri standardnim zoomu je v poli, pri dostatecnym priblizeni je u kostela, pokud budete dostatecne oddalovat, tak se najednou objevi az uz Pardubic(!).

EDIT: uz si na to nekdo stezoval i na GC.com - prozatimni reseni je proste - kes je v terenu umistena v miste leveho horniho rohu ikony na mape

Paw

Přijde mi, že to funguje dobře...
Když otevřu keš a mám u ni definované parkoviště je najetý náhled na parkoviště ale pokud si to posunu na keš tak mi přijde v libvolném zoomu dobře... žejo při zvětšní na max je správně u daného objektu při max oddálení se to ale trefuje zhruba do místa kde skutečně je... nevidím problém...
Já bych měl snad jedinou připomínku, že by to nemuseli tolik nazoomovat na jeden detail ale udělat to tak aby se jim tam vešly všechny WAIPOINTY který keš má u tradiček včetně škatulky...
ale to je věc názoru
B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#294 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 233 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 7:36

maaaca napsal/a:
...zmizela ta google mapa dole pod listingem :(
Ale na druhou stranu se zas po najeti na waypoint zobrazuje jeho nazev :)

Hmm, ze se zobrazuje nazev wp je fakt slaba utecha - tu mapku, resp. v ni to: View Dynamic Map a nasledne Satelitni nebo i Street view pohled jsem docela casto pouzival :(

Kdyz vidim, jak u kesi nactenych v prohlizeci jeste pred upgradem tato funkce porad funguje... nestvoril uz nekdo GS script, ktery by tu mapku vratil nazpet? :)
  • 0

#295 Paw&lucima

Paw&lucima

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 7:46

DrakMrak: Pokusim se to zdokumentovat na prilozenem obrazku - jednotlive waypointy na mape rozhodne nejsou tam, kam ukazuje ten zobacek dole uprostred na ikonce. Kopiruji hradecky okruh.
  • 0

#296 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 7:50

zdá se, že ty mapy jsou ujeté všechny a to fest! Prostě nepoužitelné! Kde asi udělali soudruzi z USA chybu? :(
  • 0

#297 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 233 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 8:00

dr.vota napsal/a:
zdá se, že ty mapy jsou ujeté všechny a to fest! Prostě nepoužitelné! Kde asi udělali soudruzi z USA chybu? :(

Paw to pise o par prispevku vyse - ten bod je urceny ne tim "vybezkem" vespod, ale levym hornim rohem te ikonky..
  • 0

#298 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4091 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 8:19

bender-king napsal/a:

dr.vota napsal/a:

Paw to pise o par prispevku vyse - ten bod je urceny ne tim "vybezkem" vespod, ale levym hornim rohem te ikonky..

to vidím, ale jak krucinál může někdo pustit ven takový paskvil! Copak u nich se nedělá aspoň betatest, když něco předělají? Zase amatérismus (amatéři prominou) nejhrubšího zrna. Diletanti.
  • 0

#299 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 8:23

Jak už jsem tu několikrát napsal. Amatér by to opravil ihned. GS to bude trvat minimálně do dalšího updatu.
  • 0

#300 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2739 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2012 - 10:05

Jo, a v knihovně nebo někde, kde maj jen starší prohlížeč se na mapu nepodíváte vůbec, protože GS nepodporuje starší prohlížeče... Z mapy je vidět pouze vrstva s keškami, která je jinak šedá, protože není průhledná (první se natáhne mapka, která je chvíli vidět, pak se ale načtou kešky, které tuto vrstvu překryjí šedou vrstvou :-(.) Nefunguje ZOOM, panel s funkcemi pro PM nejde zobrazit, no prostě děs... Takže když člověk potřebuje na rychlo něco třeba v práci nebo v knihovně, kde nemá možnost změnit prohlížeč - má prostě SMŮLU:-(!
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama