vsa napsal/a:
Také jsem na červeném textu neodhalil nic, co by tam být němělo. A nechal bych ho tam.
Špatné bylo jen to prvotní smazní a následné tiché vrácení. Mělo se to dořešit třeba po poradě s ostatníma Reviewerama. Tohle chápu, že DarkLorda naštvalo.
A já to sice chápu, ale neakceptuju. Listing je možné měnit bez schvalování RW. A RW přece neopravuje gramatické a faktické chyby v listingu, a jak je to s cenzurou, pardon, politickou korektností, si také nejsem jist.
RW podle mého zřejmě neměl na vyžadování takové úpravy vůbec právo. Owner to řešil cestou "zdánlivě" nejmenšího odporu. Což, jak vidno, zrovna nejmenší odpor nevyvolalo. (Vida, další bod plus pro řešení čehokoliv přímou a korektní cestou). A něco mi v hlavě říká, že víc než o pravidla jde o uraženou ješitnost.
DarkLord se nemá naštvávat. Je arbitr hry. Jestli to nedokáže bez emocí a nesympatií, měl by tu hru hrát z jiné strany.
A ne že nemáme relevantní informace o důvodech archivace. Máme přesně ty, které nám DarkLord dal. Tedy právě ty relevantní, ne?