PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 16 červenec 2012 - 6:28

Publikováno 16 červenec 2012 - 7:04
Jak jsem pomocí toho PQ GPX souboru (zaslaného od jednoho hodného PM kolegy) zjistil, jsou ty keše umístěny mimo dálnici na odpočívadlech a na tahle místa můžu přijet i na kole, dálnice tam není jedinou přístupovou cestou, odpočívadla jsou navíc pod dálnicí propojena podchodem. V brzké době ta místa také navštívím (na kole), koukal jsem ale, že nedávno byla jedna z těch keší mimo provoz, došlo tam k nějaké změně? To abych nehledal zbytečně na jiném místě. Nemám přístup k aktuálním změnám.vlne napsal/a:Pak tedy nechápu, proč na seznamu vidím mé dálniční kešky...
Popř. by se mohl i nějaký jiný hodný PM kolega kouknout na ty dvě kešky a zjistit mi, jestli na jedné z nich nedošlo v posledních dnech k nějaké změně (např. posunutí souřadnic nebo změna hintu). Myslím, že mimo provoz byla ta ve směru Praha > Hradec Králové.
D11 36 km Praha > Hradec Kralove (GC1TGR3)
D11 36 km Hradec Kralove > Praha (GC1VVY5)
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:08
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:12
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:14
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:15
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:29
Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 16 červenec 2012 - 8:43
prazskychytrak napsal/a:
Taky občas neděkuju, za bod vesměs neděkuju vůbec, ale skoro vždycky si tam člověk najde za co alespoň to malé dík utrousí...ať už schovka, tak zajímavý listing, pěkné místo, s odlovem spojený zážitek atd atd
Když jsem přijel do Liberce a zjistil, že je okeškovaná každá telefonní budka, psal jsem jen dík za keš. Mezi řádky si každý přečte, že to stojí za prd :-)
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:13

Publikováno 16 červenec 2012 - 9:14
shaman3 napsal/a:
Hmmm, vlastně už i to přílišné děkování dospělo do stadia, že "dík za keš" je urážka.
V tomhle smyslu jo :-)
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:17
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:18
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:19
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:19
shaman3 napsal/a:
Mělo by se tedy přestat povinně děkovat a začít děkovat pouze vyjímečně u těch kešek, které někoho něčím přímo nadchnou.
Spíš výjimečně neděkovat. Těch opravdu hnusných je hodně málo. A u těch zbytečných stačí to klasické dík za bod, protože je to díkzabodovka .-)
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:22
Pokud se mi keš nelíbí, není přeci problém napsat negativní log. Prostě, že tě tak keš - provedení, umístění nezaujalo nebo rovnou, že se ti nelíbí. Pokud nechceš psát vysloveně negativní log, ale aby každý pochopil, že se ti moc keš nelíbila, časté je Díky za bod.shaman3 napsal/a:
Hmmm, vlastně už i to přílišné děkování dospělo do stadia, že "dík za keš" je urážka.
To Díky za keš je tak poděkování za tuctovku, která neurazí, ale ani nenadchne. Teda když nechceš psát dlouhé logy.
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:27
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:28
Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:31
A co teprve lézt do stok, brodit se bahnem a nebo lézt na stromy ....shaman3 napsal/a:
No nevím no, opravdu hnusnou kešku jsem asi ještě neviděl, já vždycky sečtu všechna pozititiva a negativa a vyjde mi to skoro vždy jako normální keš, u které nemá cenu psát nic jiného než datum a čas nálezu. Podle mě owneři při ukládání keší moc nepřemýšlí o povětrnostních vlivech, většina keší je umístěna ve vlhkých a špinavých místech (pařezy, kořeny, kameny, ...) a já bych určitě neděkoval za to, že jsem si ušpinil ruce při otvírání krabice.
Níkdo nikoho nenutí, aby ty krabičky hledal a špinil se

Jinak znám řadu lidí, co kešuji, zalogují se do logbooku, ale na netu mají jen pár nálezů a nebo vůbec žádný.
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:33
A kam by si v přírodě ty krabky chtěl schovávat?shaman3 napsal/a:
No nevím no, opravdu hnusnou kešku jsem asi ještě neviděl, já vždycky sečtu všechna pozititiva a negativa a vyjde mi to skoro vždy jako normální keš, u které nemá cenu psát nic jiného než datum a čas nálezu. Podle mě owneři při ukládání keší moc nepřemýšlí o povětrnostních vlivech, většina keší je umístěna ve vlhkých a špinavých místech (pařezy, kořeny, kameny, ...) a já bych určitě neděkoval za to, že jsem si ušpinil ruce při otvírání krabice.
Publikováno 16 červenec 2012 - 9:34
shaman3 napsal/a:
...a já bych určitě neděkoval za to, že jsem si ušpinil ruce při otvírání krabice.
Nevadí, že se člověk ušpiní, není to salónní činnost, horší je, že se keše objevují na naprosto nezajímavých místech. Nebo je místo parádní, ale keš horší než tuctová. To pak napíšu do logu a často se mi stane, že zhrzený owner píše zpět, abych se na svět díval pozitivně a nehaněl cizí keše :-)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů