PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 24 červenec 2012 - 7:11

Publikováno 24 červenec 2012 - 7:19
Neřeším jestli ti to někdo platí nebo ne. Zbytek si přeber jak chceš.shaman3 napsal/a:
Jak jsi na to přišel? Co když sem přispívám ze zaměstnání? Já jsem placen hodinově. Já nekupuji PM ne protože bych na to neměl, ale protože nebudu podporovat komerci.
A ta tvoje druhá věta je opravdu perla. PM je nákup nějakých služeb. Jestli je pro tebe nákup čehokoliv podporování komerce tak nevím jak dokážeš v téhle době přežít... Nebo že by si byl zloděj?
Publikováno 24 červenec 2012 - 7:22

Publikováno 24 červenec 2012 - 7:26
A ten kdo ty 2 dolary přijme je věnuje na charitu a na komerční PM si přispěje úplně jinejma dvěma dolarama :-Dshaman3 napsal/a:
Ne, tím jsem se chtěl jen podělit o náklady.
Jestli nechceš podporovat komerci, tak proč se montuješ do "komerčních" věcí jako jsou PM keše???
Publikováno 24 červenec 2012 - 7:32
Publikováno 24 červenec 2012 - 7:48
Publikováno 24 červenec 2012 - 8:37
shaman3 napsal/a:
Dík, takže jako "found it" tedy asi ne, ale jako "write note" to snad asi napsat můžu ne? Překážet by to tam snad takto nemělo.
Jako write notu určitě. Když jdu okolo keše, kterou už znám, často se podívám, jestli tam ještě pořád je a jestli je v pořádku. A pak o tom napíšu write note. Pokud ta keš není nějak extra navštěvovaná, ownera naopak potěší zpráva, že je keš v pořádku a nemusí ji kontrolovat.
Publikováno 24 červenec 2012 - 8:43
Publikováno 24 červenec 2012 - 8:57
Proč? Kvůli jednomu, s prominutím, blbcovi, co provokuje tady na foru? Kdyby jste ho nechali at se vykeca a nic mu neposílali tak to časem samo vyhnije.Smrk napsal/a:
Lidi, tohle už je ale fakt na návrh GS o zrušení možnosti BM hráčů logovat PM keše.
Ten člověk určitě nemluví za všechny BM kacery.
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:00
Lanc napsal/a:
Proč? Kvůli jednomu, s prominutím, blbcovi, co provokuje tady na foru? Kdyby jste ho nechali at se vykeca a nic mu neposílali tak to časem samo vyhnije.Smrk napsal/a:
Lidi, tohle už je ale fakt na návrh GS o zrušení možnosti BM hráčů logovat PM keše.
To stopro nemluvi, protoze ja jako BM se s jeho nazory neztotoznuji a rozhodne ho v nich ani nebudu podporovat.
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:00
Lanc napsal/a:
Kvůli dvěma blbcům. Druhým bude ten, kdo se GS ozve. A bude to stejné, jako s těmi Rovery.
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:02
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:03
shaman3 napsal/a:
Já nekupuji PM ne protože bych na to neměl, ale protože nebudu podporovat komerci. Ani já to GPX nebudu komerčně distribuovat dál, když už, tak zdarma.
A jak to máš se softwarem, který není free? Windows, MSOffice, atd.? Taky ho neplatíš, aby jsi nepodporoval komerci, ale hledáš někoho, kdo ti ho nahraje? Přece nikdo o nic nepřijde, dotyčnému software zůstane, ty ho máš zadarmo a spokojenost na všech stranách, že?
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:08
marekd napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Já nekupuji PM ne protože bych na to neměl, ale protože nebudu podporovat komerci. Ani já to GPX nebudu komerčně distribuovat dál, když už, tak zdarma.
A jak to máš se softwarem, který není free? Windows, MSOffice, atd.? Taky ho neplatíš, aby jsi nepodporoval komerci, ale hledáš někoho, kdo ti ho nahraje? Přece nikdo o nic nepřijde, dotyčnému software zůstane, ty ho máš zadarmo a spokojenost na všech stranách, že?
To je normální zlodějina :-)
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:10
Smrk napsal/a:
Lidi, tohle už je ale fakt na návrh GS o zrušení možnosti BM hráčů logovat PM keše. Kdybych měl PM keš a někdo jiný by bez mého souhlasu a vědomí předával její listing dál, tak by mi to hodně vadilo. Nedivil bych se, kdyby se pak někdo z ownerů PM keší na GS obrátil sám. A bude tady další vítr.
Jako PM bych byl proti.
Byla by to diskriminace většiny slušných lidí (BM) za činy jednoho člověka, který se vychloubá tím, jak je skvělý, když se nechová podle pravidel většiny...
Krom toho co pak ti BM členové, co chodí spolu s PM v týmu (např. rodiny) po keškách?
Shaman3 prostě nechápe to, že je možná pravda, že některá pravidla se člověku nemusí líbit, ale protože je většina uznává, musí se přizpůsobit. Naše svobody končí tam, kde začínají svobody jiných. Tak to prostě ve společnosti funguje.
Každý se může svobodně rozhodnout, jestli něco zpoplatní nebo to dá zdarma. Druhý si to může koupit nebo ne. Samozřejmě, může to ukrást, ale jak by se tomu druhému líbilo, kdyby ten první kradl pro změnu výsledky práce toho druhého?
Taky bych byl raději, kdyby PM keše neexistovaly ale holt i já u jedné své kešky využívám funkci, kterou má bohužel jen PM keš - sledování kdo se na PM keš dívá a to, že ji nemůže vidět jen tak někdo, kdo se za 5 minut zaregistruje...
Nic není černobílé, takže když se mnou jde kamarád po keškách a jdeme kolem PM keše, klidně mu listing ukážu, přece mu nebudu bránit se zalogovat... Stejně jako poskytnu souřadnice pár vybraných PM keší, když kamarád plánuje nějakou cestu někam, kde taková keška je. Přece jen GS nabízí jen plné PM nebo nic. Ale chtít všechny PM keše, to už zavání spíše tou krádeží...
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:14
Smrk napsal/a:
Lanc napsal/a:
Kvůli dvěma blbcům. Druhým bude ten, kdo se GS ozve. A bude to stejné, jako s těmi Rovery.
Jo, jenže u těch roverů bohužel většina řekla, že naše historie a naše zákony nic nejsou a nic neznamenají a GS je bůh a všemu rozumí! :-(
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:15
Publikováno 24 červenec 2012 - 9:18
Zas tak černě bych to neviděl. GS je jen bůh geocachingu a jen jeden z několika.Roman_Jaromer napsal/a:
Jo, jenže u těch roverů bohužel většina řekla, že naše historie a naše zákony nic nejsou a nic neznamenají a GS je bůh a všemu rozumí! :-(
Publikováno 24 červenec 2012 - 10:12
Za SW zásadně neplatím, stačí, že platím za HW.marekd napsal/a:
shaman3 napsal/a:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů