GC3KQBF Chroustni chrastala
Publikováno 20 July 2012 - 19:27
Chápeme? Why so serious?
Docela zajímavá kauza, hodna okurkové sezóny. Po skončení prosím zapsat do http://wiki.geocachi...ého_geocachingu
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 20 July 2012 - 19:38
Jenže já žádný rádia nekradu, ani v tvým přeneseným smyslu, a už vůbec neprodávám dál. Když už chceš přirovnávat, měl bys nejdřív vědět, k čemu.pakun (of shellmici) napsal/a:
Vzít cihlu, rozbit okno u auta, ukrást autorádio a prodat ve frcu asi dokáže každy. Ale neudělá to. Proč asi?
Kdo to obhajuje je pro mne povl a ubožák stejny jak ten corkar. Fandím reviewerum, at ten povl vymetou. Sorry, je to hnus.
Kdo je pro tebe co je mi u zadních úst.
Publikováno 20 July 2012 - 19:42
pakun (of shellmici) napsal/a:
Vzít cihlu, rozbit okno u auta, ukrást autorádio a prodat ve frcu asi dokáže každy. Ale neudělá to. Proč asi?
Kdo to obhajuje je pro mne povl a ubožák stejny jak ten corkar. Fandím reviewerum, at ten povl vymetou. Sorry, je to hnus.
1. Porovnáváš neporovnatelné.
2. Hájit zákon nejde nezákonným postupem :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 July 2012 - 20:00
Publikováno 20 July 2012 - 20:29
Fast Hippo napsal/a:
Tiskari, naboural ses do systemu GS nebo ne?
to jsem zvedav, co tI na to napise.To zase bude tajemna odpoved jak noha. Kdyby se k tomu postavil celem jako chlap a napsal tu na rovinu jak to vlastne cele bylo, nemusela by tady byt tahle stupidni debata. Zatim sem napsal jen takovy blbosti, ze se v tom nevyzna ani prase!
MORFUJEME!!!! PRASECI ZORB!!!

Publikováno 20 July 2012 - 20:51
Měl jsem připravenou krásnou odpověď typu Hledej Šmudlo, ale že seš to ty, tak teda nepíšu nicNosferatu XIII. napsal/a:
to jsem zvedav, co tI na to napise.To zase bude tajemna odpoved jak noha. Kdyby se k tomu postavil celem jako chlap a napsal tu na rovinu jak to vlastne cele bylo, nemusela by tady byt tahle stupidni debata. Zatim sem napsal jen takovy blbosti, ze se v tom nevyzna ani prase!

Tak cos čekal že budu po týhle revs akci psát?

Jak už tady někdo vystihl, popisovat ono "jak to vlastně celé bylo"
(mimo jiné zde už popsané - jen by nesměli někteří lidé bejt tak líný číst a hledat) je těžké, protože je to tvrzení proti tvrzení, pro každou stranu jsou idioti ti druzí a já už na ty zdejší doměnky taky přestal reagovat. Nějaké změny? Možná jen takové, že kačeři nevědí komu mají věřit, namísto logů začínají i další psát jenom "TFTC" (a já se k nim taky přidám), a Geocaching jak už tady někdo taky vystihl jde díky těmto veřejnejm retrívrovskejm spasitelskejm akcím akorát tak někam do porcelánu.
Publikováno 20 July 2012 - 22:21
kolombo napsal/a:
2. Hájit zákon nejde nezákonným postupem :-(
imho http://en.wikipedia....pot_(computing)
seems legit.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 21 July 2012 - 9:04
Takhle přímo...no, zkusils to :-PFast Hippo napsal/a:
Tiskari, naboural ses do systemu GS nebo ne?
Tady někdo poslouchá Morčátka, co?Nosferatu XIII. napsal/a:
.......

Publikováno 21 July 2012 - 10:08
Publikováno 21 July 2012 - 10:29
Publikováno 21 July 2012 - 11:35
Publikováno 21 July 2012 - 12:21
Tiskar94 napsal/a:
...
Geocaching jak už tady někdo taky vystihl jde díky těmto veřejnejm retrívrovskejm spasitelskejm akcím akorát tak někam do porcelánu.
Geocaching jde do kopru predevsim a hlavne kvuli takovejm k*kotum jako jsi Ty.
Publikováno 21 July 2012 - 13:31
majkeld napsal/a:
On jde do kopru díky "kačerům", co musí odlovit keš za každou cenu i když to k ní mají 5 minut cesty... Poté založením keše na místě kam je zákaz vstupu nebo je tam omezený pohyb. To, že vydoloval jedno jakým způsobem někde souřadnice uškodí geocachingu jak? Víc než keš na památce (památníku apod.) kde se leze po zdi?
Publikováno 21 July 2012 - 14:05

Publikováno 21 July 2012 - 14:15
majkeld napsal/a:
Tiskar94 napsal/a:
...
Geocaching jak už tady někdo taky vystihl jde díky těmto veřejnejm retrívrovskejm spasitelskejm akcím akorát tak někam do porcelánu.
Přestaň na toho nejlepšího, nechytřejšího,... reagovat. takhle si furt myslí, že mu chceme ubližovat, že ho brzdíme v jeho "spravedlivém " boji proti veškerému bezpráví.
Ale - kdo chce kam, pomozme mu tam.

Publikováno 21 July 2012 - 18:34
Publikováno 21 July 2012 - 19:12
Fast Hippo napsal/a:
Tiskari, ted prosim jasnou jednoduchou odpoved bez omacky a podobnych kecu okolo: naboural ses do systemu GS nebo ne?
Pokud mas problem s pochopenim teto otazky, tak se omlouvam, ale koncim.
Ne, ty máš problémy s dohledáním a pochopením odpovědi.
Konči, díky.
Publikováno 21 July 2012 - 19:33
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů