GC3KQBF Chroustni chrastala
Publikováno 20 červenec 2012 - 10:05
Tak jsem se zamyslel.
Tady ale snad nejde o "kvalitu" hesel.
Tady jde o to, že nějaký Franta, nebo Pepa úmyslně, ne náhodou, nabořil (možná) něčí účet. Asi měl nějaký důvod. Jaký? Charitu? Nebo ho má malýho?
Proč to tak neděláme všichni? Vždyť to byla mysterka, takže je to vlastně v pořádku?
Konečné pravdy se stejně nedočkáme. Franta ani Pepa se k tomu nepřizná, retrívři nám všechno říct taky nemůžou.
Takže nakonec z toho máme zpestření právě probíhající okurkové sezóny.
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:25

Publikováno 20 červenec 2012 - 12:28
Nechci se nějak navážet, ale jsi si jistý, že jsi pochopil, kdo je v tomhle případu ten podvodník?naceste napsal/a:
Jakožto člověk, kterej tuhle "mysterku" několik hovin luštil se cejtím dost povedenej. Už předtím jsem si o některých reviewrech myslel svý, ale teˇse můj názor slušně upravil k horšímu. Jde to do prdele, tahle hra.
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:31
geoFukar napsal/a:
Ahoj kolombo.
Tak jsem se zamyslel.
Tady ale snad nejde o "kvalitu" hesel.
......
O tom já nepolemizuji,
Jde jen o to, neusnadňovat Frantům ty útoky. To by jste nevěřili, kolik slovníkových útoků za den na takový server může dorazit.
Takže dát si do hesla normální slovo, bez jakýchkoliv úprav, je vlastně pozvánka k návštěvě .....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:34
poohDA napsal/a:
Nechci se nějak navážet, ale jsi si jistý, že jsi pochopil, kdo je v tomhle případu ten podvodník?naceste napsal/a:
Jakožto člověk, kterej tuhle "mysterku" několik hovin luštil se cejtím dost povedenej. Už předtím jsem si o některých reviewrech myslel svý, ale teˇse můj názor slušně upravil k horšímu. Jde to do prdele, tahle hra.
Podvedení jsou hlavně kačeři. Jestli má GS díru v systému a nebo jestli reviewři nepoužívají silná hesla, za to Tiskař94 nemůže, ten to jen využil k získání souřadnic, proč ne?

Publikováno 20 červenec 2012 - 12:36
naceste napsal/a:
poohDA napsal/a:
Podvedení jsou hlavně kačeři. Jestli má GS díru v systému a nebo jestli reviewři nepoužívají silná hesla, za to Tiskař94 nemůže, ten to jen využil k získání souřadnic, proč ne?
A jsme zase na zacatku.
Protoze prece umrou ty kotatka. Nebo kralicci.
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:38
poohDA napsal/a:
Dobrá otázka :-)
Jedna parta se k podvodu, podle zásady účel světí prostředky přiznala, druhá strana je neusvědčena pro nedostatek důkazů.
Těžko v tom nějak soudit a rozhodovat ...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:48
naceste napsal/a:
Obávám se, že otevřené dveře nezakládají právo krást.
Pokud necháš otevřené dveře, tak jsi neopatrný a to je trestuhodné, ale postup druhé strany je horší.
A nezapomeňte na jednu věc, je spousta míst, kde se prostě nezamyká a stejně se tam věci neztrácí !!!
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2012 - 12:53
Publikováno 20 červenec 2012 - 13:05
Publikováno 20 červenec 2012 - 13:10
Publikováno 20 červenec 2012 - 13:34
mpik napsal/a:
Stejně prý nejčastější prolomení přístupu nastane, když někdo ukradne firmní noťas s trvalým přihlášením.
Proto je taky ve většině firemních politik tohle zablokované :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2012 - 13:40
Nechápu. V první větě považuješ za podvod, že existovala jen nelegální cesta k řešení a na na konci schvaluješ, že ji někdo použil.naceste napsal/a:
poohDA napsal/a:
Publikováno 20 červenec 2012 - 13:44
Kdysi jsem zdědil poštovní server s asi 3000 uživatelskými účty. Když jsem na to pustil "John The Rippera", tak jsem měl za několik hodin kolem 300 zjištěných hesel typu marie-marie, david-fucker123 apod....
Jde jen o to, neusnadňovat Frantům ty útoky. To by jste nevěřili, kolik slovníkových útoků za den na takový server může dorazit.
Takže dát si do hesla normální slovo, bez jakýchkoliv úprav, je vlastně pozvánka k návštěvě .....

Publikováno 20 červenec 2012 - 13:54
Na jednu stranu o to, že Tiskar94 je vůl (ale jen ve směru porušování pravidel etiky a geocachingu, jinak moc dobrej kamarád, odsud ho znám asi jako jeden z mála fakt moc dobře), na druhou stranu o to, že reviewři s úpžehnáním Groundspeaku porušili pravidla na odchycení Tiskaře jen na základě různých podezření a pár restů z minulosti.Smrk napsal/a:
Nějak nevím, o co v téhle diskuzi jde...
Si děláš srandu, ne?Hamaci napsal/a:
Kdysi jsem zdědil poštovní server s asi 3000 uživatelskými účty. Když jsem na to pustil "John The Rippera", tak jsem měl za několik hodin kolem 300 zjištěných hesel typu marie-marie, david-fucker123 apod.

Publikováno 20 červenec 2012 - 14:02
poohDA napsal/a:
Nechápu. V první větě považuješ za podvod, že existovala jen nelegální cesta k řešení a na na konci schvaluješ, že ji někdo použil.naceste napsal/a:
poohDA napsal/a:
Já jsem byl podvedenej tím, že revieweři vypustili kešku bez řešení. Schválně byla vytvořená tak, aby to vypadalo, že řešení má. To, co udělal Tiskař mě vůbec nezajímá, to jde mimo mě
Publikováno 20 červenec 2012 - 14:27
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů