Publikováno 28 červenec 2013 - 18:25
Publikováno 28 červenec 2013 - 18:34
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 červenec 2013 - 18:46
Publikováno 28 červenec 2013 - 18:54
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 červenec 2013 - 18:57
bazilisek napsal/a:
Mám to, je to sice drobet zdlouhavé, ale určitě rychlejší, než to měnit po jednom...
Postup:
1) Import PQ (nebo jakéhokoliv gpx souboru s keškami) do BaseCampu.
2) Export seznamu s keškami z BaseCampu do souboru GPX.
3) Otevřít exportovaný GPX soubor v Notepadu a nahradit výraz "SymbolAndName" za výraz "SymbolOnly", uložit si to.
4) Importovat upravený GPX soubor do BaseCampu.
5) Poslat mi bednu šampaňského :-))
Nestálo by za to to hodit třeba na geowiki? Určitě je víc lidí, co se s tím pere.
Moc díky. Funguje to ;-)!
Publikováno 28 červenec 2013 - 19:09
Publikováno 28 červenec 2013 - 20:03
HaLuMa napsal/a:
kdyz mas POI v GPSce (jako GPI soubor), a mas tu GPku pripojenou k pocitaci, mely by se ti pri dostatecnem priblizeni ty POI body ukazat. Bohuzel, ukazuji se vzdy i s popiskem, a nepodarilo se mi to zatim nijak odnaucit.
GPI soubor to nenajde, neimportuje a neotevře :-(
Mám GPS jako USB disk a tyhle soubory to vůbec nevidí a neotvírá :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 28 červenec 2013 - 20:12
Publikováno 28 červenec 2013 - 20:25
HaLuMa napsal/a:
To se neotvira nejak rucne, to si Basecamp dela naprosto sam a na pozadi.
Ale ne v 60CSx :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 28 červenec 2013 - 20:37
Máte někdo zkušenosti s Basecamp v portable verzi (někde také jako patched nebo special)? Program se mi z flešky sice spustí, ale bez map. Postupuji podle návodu na http://www.noeman.or...r-pendrive.html (Basecamp návod je pod Mapsource), ale zaseknul jsem se u bodu 3. Nevím, kde najít Garmin .gmap složku. Poradíte někdo :|?
Publikováno 29 červenec 2013 - 5:57
gotak napsal/a:
Když se tu tak rozproudila diskuze, tak bych měl ještě jeden dotaz.
Máte někdo zkušenosti s Basecamp v portable verzi (někde také jako patched nebo special)? Program se mi z flešky sice spustí, ale bez map. Postupuji podle návodu na http://www.noeman.or...r-pendrive.html (Basecamp návod je pod Mapsource), ale zaseknul jsem se u bodu 3. Nevím, kde najít Garmin .gmap složku. Poradíte někdo :|?
Dočti ten návod až do konce, je to tam napsané.
Publikováno 29 červenec 2013 - 12:42
bazilisek napsal/a:
gotak napsal/a:
Já to četl, a už několikrát :-). Ale furt nevím, co to je ta .gmap folder :@. A ani to nechápu s těmi .img soubory. Nakopíroval jsem zkušebně jeden .img jak do složky map, tak do složky garmin a furt nic. Jediné co mi nyní funguje je Global Map.
Přijde mi, že Garmin se opravdu zaseknul na prahu století. Nechápu, proč sám nemůže uvolnit portable aplikaci...
Publikováno 29 červenec 2013 - 17:29
gotak napsal/a:
bazilisek napsal/a:
gotak napsal/a:
Já to četl, a už několikrát :-). Ale furt nevím, co to je ta .gmap folder :@. A ani to nechápu s těmi .img soubory. Nakopíroval jsem zkušebně jeden .img jak do složky map, tak do složky garmin a furt nic. Jediné co mi nyní funguje je Global Map.
Přijde mi, že Garmin se opravdu zaseknul na prahu století. Nechápu, proč sám nemůže uvolnit portable aplikaci...
A proč by to dělal - je to zbytečné. A z jejich hlediska - vždyť by to využila naprostá minorita zákazníků.
Publikováno 30 červenec 2013 - 18:15
frettie napsal/a:
gotak napsal/a:
bazilisek napsal/a:
gotak napsal/a:
A proč by to dělal - je to zbytečné. A z jejich hlediska - vždyť by to využila naprostá minorita zákazníků.
Vytvořit portable aplikaci přeci nemůže zkušenému programátorovi trvat více než pár dní :|. Navíc myslím, že využitelnost by byla pro širokou vrstvu lidí (ano, možná 3-5% lidí, ale v absolutním poštu to nějaký statisíc dá). Představ si, že bys měl pouze v peněžence flešku a cestu si mohl naplánovat třeba v infocentru nebo v kavárně na počítači. To mi přijde jako príma nápad .
PS: Aktuálně portable verzi řeším proto, že potřebuji asi týden u mé tety na počítači Mapsource nebo Basecamp na plánování tras. Bez portable verze je pro mě nejsnažší stáhnout nelegální verzi, hodit na flešku a nainstalovat z ní, než tahat s sebou na kole CDčko. To mi na tom přijde smutné.
Publikováno 30 červenec 2013 - 18:40
Publikováno 30 červenec 2013 - 18:48
gotak napsal/a:
bazilisek napsal/a:
gotak napsal/a:
Global map jsem také na svém disku našel v adresáři končícím na .gmap, nic jiného tam není. V adresáři ale nejsou mapová data podobná img souboru, takže fakt nevím, jak tam dostat jinou mapu.
Dával si to do adresáře F:/Garmin/Maps/... ?.
Co třeba zkusit nainstalovat nějakou free mapu, třeba OSM přímo na tu flashku. Zajímalo by mě, jestli to bude fungovat. Zkus si stahnout instalátor a dát tam cestu na tu flashku, třeba to chce kromě img souboru i ty další soubory co jsou v adresáři mapy obsažené.
Publikováno 31 červenec 2013 - 20:05
http://www.munzee.com/m/Skleba/ Garmin Oregon 650 + iPhone 6
Publikováno 19 srpen 2013 - 7:44
Publikováno 20 srpen 2013 - 22:50
Added support for VIRB Remote (Dakota 20). Setup > Main Menu to add. See TrailTech (http://garmin.blogs....IRB-remote.html) for more information.
Více info zde
Doporučuji přečíst si upozornění pro případ, že používáte BaseCamp a přecházíte z verze nižší než 4.60 !
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:garmin, firmware
Hardware a software →
GPS →
Baterie best ofZaloženo od sobikovi , 09 říj 2009 garmin, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
ScotlandZaloženo od sadmanwholikesblues , 17 led 2016 doporučení, garmin, mapa |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Mapy zahraničí (konkrétně Kuba) - jak získat, nacpat do GPS apod.Založeno od Stavnatka , 13 led 2016 garmin |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Garmin POI pro Geoskořápky 2015Založeno od HaLuMa , 11 pro 2015 geoget, garmin, event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Ztracený Garmin Etrex 30 - Kundratice na VysočiněZaloženo od andrej musa , 04 lis 2015 garmin |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů