Jak se bránit proti neoprávněnému smazání logu ownerem?
Publikováno 26 August 2012 - 21:06

Nejsem PM a jsem na to hrdý!
Publikováno 26 August 2012 - 21:09
Lanc napsal/a:
wiki
Neoprávněný log, který můžete (a také byste jako vlastníci měli) smazat, je takový, který nesplňuje podmínky pro zapsání návštěvy cache:
U všech typů fyzických keší není autor logu zapsán v logbooku
Autor logu se poznavá podle nicku, pokud jsi všude logoval jen tím stylem že jsi napsal par čísel, tak asi o bodíky brzo přijdeš
Ja bych to pojal formou eventu ,,Owneri vsech shamanem odlovenych kesi, spojte se" Attend muze logovat jen ten, kdo smaze shamanovi log

Publikováno 26 August 2012 - 21:10
Publikováno 26 August 2012 - 21:11
Ale autor logu tam je přece zapsán, třeba jen tím datem a časem nálezu. Wiki nepíše nic o tom, že by tam musel být napsán NICK, to sis až ty mylně domyslel. Nick se může kdykoliv změnit na jiný, dokonce mohu zcela legálně logovat každou jednotlivou kešku pod jiným NICKem i když to je stále stejný účet. Psaní NICKu je tedy víceméně zbytečné a dobrovolné.Lanc napsal/a:
wiki
Neoprávněný log, který můžete (a také byste jako vlastníci měli) smazat, je takový, který nesplňuje podmínky pro zapsání návštěvy cache:
Autor logu se poznavá podle nicku, pokud jsi všude logoval jen tím stylem že jsi napsal par čísel, tak asi o bodíky brzo přijdeš
Publikováno 26 August 2012 - 21:14
shaman3 napsal/a:
Ale autor logu tam je přece zapsán, třeba jen tím datem a časem nálezu. Wiki nepíše nic o tom, že by tam musel být napsán NICK, to sis až ty mylně domyslel. Nick se může kdykoliv změnit na jiný, dokonce mohu zcela legálně logovat každou jednotlivou kešku pod jiným NICKem i když to je stále stejný účet. Psaní NICKu je tedy víceméně zbytečné a dobrovolné.Lanc napsal/a:
wiki
Jistě, proč rovnou nelogujeme kazdou kes pod nickem, ktery nas v danou chvili napadne...premyslis ty nekdy o tom, co tu pises?

Publikováno 26 August 2012 - 21:14
Co takhle: http://support.groun...g=kb.page&id=67
3.6. Log Book Etiquette
When you find a geocache, write the date of the visit, your username and the experience you had into the log book.
Publikováno 26 August 2012 - 21:19
Publikováno 26 August 2012 - 21:19
Navštiv nějaký event, tam ti to vysvětlí.shaman3 napsal/a:
Jak se dá účinně bránit proti případnému neoprávněnému smazání logu ownerem keše?
Publikováno 26 August 2012 - 21:20
shaman3 napsal/a:
To ale nejsou závazná pravidla. To je jen rada, doporučení, informace o některých možnostech.
Tak mi ukaž chytráku, kde je napsáno, že v papírovém logbooku nemusí být podpis.
Publikováno 26 August 2012 - 21:21
shaman3 napsal/a:
To ale nejsou závazná pravidla. To je jen rada, doporučení, informace o některých možnostech.
Vykaslete se na nej, on si vzdy najde nejakou "inteligentni" odpoved, kterou bude obhajovat svou pravdu. Shaman by mel dostat zamek na veskere jeho prispevky na tomto foru.
Howght
Publikováno 26 August 2012 - 21:23
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 26 August 2012 - 21:25
honny napsal/a:
Bránil bych se střelnou zbraní.
To je slovo do pranice

Publikováno 26 August 2012 - 21:25
Stejně tak bych se tě mohl dotázat, abys mi ukázal, kde je napsáno, že v papírovém logbooku nemusí být jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo, telefonní spojení, trvalé bydliště, ...tomy.22 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Tak mi ukaž chytráku, kde je napsáno, že v papírovém logbooku nemusí být podpis.
Publikováno 26 August 2012 - 21:27
Tak takovyho jetela jsem fakt jeste nepotkal.Ale autor logu tam je přece zapsán, třeba jen tím datem a časem nálezu. Wiki nepíše nic o tom, že by tam musel být napsán NICK, to sis až ty mylně domyslel. Nick se může kdykoliv změnit na jiný, dokonce mohu zcela legálně logovat každou jednotlivou kešku pod jiným NICKem i když to je stále stejný účet. Psaní NICKu je tedy víceméně zbytečné a dobrovolné.
To ze se zapisujes do logbooku nejakym zpusobem ve kterem neni tvuj nick na gc.com je tvuj problem, logbook musi korespondovat s temi nicky co loguji na netu. Pokud je tvuj nick na netu ale v logbooku je jen nejaka patlanina cisel, tak mas proste peska
A k te zmene nicku co te tak trapi, pokud si zmenis na gc.com nick tak musis ownery tebou drive (pred zmenou nicku) nalezenych kesi pod jinym nickem obeslat s zadosti aby ti povolili log na netu nechat
Publikováno 26 August 2012 - 21:27
No to pozor! Když dostal Hanzlík s Vášáryovou rozkaz vylézt na komín, víme, jak to dopadlo. Na prostoduché nesmíš používat komplikované nadsázky.honny napsal/a:
Bránil bych se střelnou zbraní.

Publikováno 26 August 2012 - 21:30
Tak já samozřejmě také uvádím do logbooku svůj NICK "shaman3", ale považuji to pouze za dobrovolný doplněk a ne za podpis. Podpis je dle mě cokoliv, co do logbooku napíšeš vlastní rukou, třeba i křížek. NICK přece můžu kdykoliv zcela legálně změnit, má mě to pak ochudit o dosavadní nálezy? Žádná povinnost obesílat ownery po změně NICKu a žádat je o povolení k ponechání logu, určitě není.Lanc napsal/a:
Tak takovyho jetela jsem fakt jeste nepotkal.
To ze se zapisujes do logbooku nejakym zpusobem ve kterem neni tvuj nick na gc.com je tvuj problem, logbook musi korespondovat s temi nicky co loguji na netu. Pokud je tvuj nick na netu ale v logbooku je jen nejaka patlanina cisel, tak mas proste peska
A k te zmene nicku co te tak trapi, pokud si zmenis na gc.com nick tak musis ownery tebou drive (pred zmenou nicku) nalezenych kesi pod jinym nickem obeslat s zadosti aby ti povolili log na netu nechat
Publikováno 26 August 2012 - 21:31
shaman3 napsal/a:
Stejně tak bych se tě mohl dotázat, abys mi ukázal, kde je napsáno, že v papírovém logbooku nemusí být jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo, telefonní spojení, trvalé bydliště, ...tomy.22 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Ne, já ti nic ukazovat nemusím. Ty se třeseš aby ti nebyly smazány logy, které nejsou podepsány. Pravděpodobně si si nejsi jistej a tak tady plácáš jednu blbost za druhou a nechceš nikoho nechat na pochybách, že jen ty máš pravdu.
Prober se už konečně, takhle ti tvé ego opravdu nenaroste.
Publikováno 26 August 2012 - 21:31
Publikováno 26 August 2012 - 21:32
shaman3 napsal/a:
Tak já samozřejmě také uvádím do logbooku svůj NICK "shaman3", ale považuji to pouze za dobrovolný doplněk a ne za podpis. Podpis je dle mě cokoliv, co do logbooku napíšeš vlastní rukou, třeba i křížek. NICK přece můžu kdykoliv zcela legálně změnit, má mě to pak ochudit o dosavadní nálezy?Draconium napsal/a:
Jistě, proč rovnou nelogujeme kazdou kes pod nickem, ktery nas v danou chvili napadne...premyslis ty nekdy o tom, co tu pises?
A proč to dělat složitě, když to jde jednoduše?

Tvoje motto spíš zní naopak: "Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě."

Publikováno 26 August 2012 - 21:33
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů