Ingress
Publikováno 23 January 2013 - 14:30

Chystá se Geokalendář 2016.
Můžete posílat fotky na vianney@volny.cz
www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 23 January 2013 - 14:30
Chystá se Geokalendář 2016.
Můžete posílat fotky na vianney@volny.cz
www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 23 January 2013 - 14:46

Publikováno 23 January 2013 - 15:57
Vianney napsal/a:
Budu hrát za tu stranu, která mi věnuje telefon s androidem a pozvánku
Není problém, 1,- Kč za tebe zaplatím - stačí mi jen tvůj podpis.
http://www.o2.cz/oso...c-desire-c.html
Publikováno 24 January 2013 - 10:03
Publikováno 24 January 2013 - 12:10
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 24 January 2013 - 13:15
Publikováno 24 January 2013 - 21:46
Premium Member + Sony Ericsson ST17i Xperia Active + Garmin GLO + Locus Pro + addon geocaching
Škoda Felicia 1.3 MPi LPG / Jawa 50-23 Mustang / Simson SR 50 / Kostka HILL CROSS
Publikováno 25 January 2013 - 7:39
Publikováno 25 January 2013 - 7:47
Smogeo napsal/a:
kdyš ti vadí blbci ve hře, najdi si inteligentní zábavu.
Jo, to se řekne snadno. Ale jak zajistíš, aby se to neopakovalo kolem dokola?
Rodiče mě přivedli k trampingu. Jenže tramping se skoro udusil pod náplavem lidského bahna a krásná místa v přírodě jsou často zaneřáděna odpadky.
Začal jsem s cyklistikou a dneska už se pro samý cyklisty a bruslaře nedá v okolí Prahy (a na horách a i jinde) hnout :-)
Začal jsem s GC a všichni víme, jak to tu vypadá teď.
Začal jsem s Ingressem a situace tam se taky rychle zhoršuje.
Takže si kladu otázku, jestli není chyba třeba ve mě? :-D
Proto jsem začal s přístrojovým potápěním a doufám, že na dnech zatopených lomů nebude tak narváno. Protože pokud ano, tak už si asi půjdu hodit mašli. :-D
Publikováno 25 January 2013 - 8:27
To bych nedělal - víš jak by vypadal les plný oběšenců?Hedgehog_Family napsal/a:
Jo, to se řekne snadno. Ale jak zajistíš, aby se to neopakovalo kolem dokola?
...
Proto jsem začal s přístrojovým potápěním a doufám, že na dnech zatopených lomů nebude tak narváno. Protože pokud ano, tak už si asi půjdu hodit mašli. :-D

Publikováno 25 January 2013 - 10:18
Hedgehog_Family napsal/a:
Rodiče mě přivedli k trampingu. Jenže tramping se skoro udusil pod náplavem lidského bahna a krásná místa v přírodě jsou často zaneřáděna odpadky.
Začal jsem s cyklistikou a dneska už se pro samý cyklisty a bruslaře nedá v okolí Prahy (a na horách a i jinde) hnout :-)
Začal jsem s GC a všichni víme, jak to tu vypadá teď.
Začal jsem s Ingressem a situace tam se taky rychle zhoršuje.
Jak já ti rozumím...
Tichá, bezmudlovatá a nezaneřáděná místa pro vandry abys hledal lupou.
Tam kde jsme jezdili na kole jen my příznivci úzkých pěšin vznikly asfaltové inlajnstezky.
O GC už raši také nebudu nic říkat.
Ingress mě nenadchl.
A k tomu potápění... Ani stará dobrá parta na tom lomu v poznejmisto.cz není co bývala.
Mám takovou příhodu od nás ze Zlína.
Nejsem potápěč, ale celý život se u vody pohybuju, tak mám mezi nimi spoustu přátel. Jednou se do kurzu PADI přihlásila dvojice, která už jakési zkušennosti s potápěním má. Jaké ale bylo překvapení instruktora... oni neumí plavat!
To je jen ukázka toho, že se lidi nesebektiricky cpou do všeho... hlavně že je adrenalin.
Takže né oběšenci v lese, ale utopenci v lomu budou přibývat

Publikováno 25 January 2013 - 13:01
Kankys napsal/a:
A další věc v menších městech nejsou portály a když jo tak hráči jsou dost nevyvážený. Buď je každý osvícený nebo naopak u odporu.
No tak šup šup. Pokud u vás nejsou portály, tak je začni zakládat. Schválení trvá přes měsíc, takže čím dřív to tam pošleš, tím lépe.

Publikováno 26 January 2013 - 16:10
Publikováno 26 January 2013 - 21:16
Publikováno 27 January 2013 - 0:26
Garmin eTrex 30 TOPO Pro 2015 + Tempe senzor + Premium Heart Rate monitor; Lenovo P70; Nikon D5100; geobike Kelly's Scarpe
Publikováno 27 January 2013 - 11:19
Neboj fotek sem už odeslal hafo :-)Mimi a Filibert napsal/a:
Kankys napsal/a:
A další věc v menších městech nejsou portály a když jo tak hráči jsou dost nevyvážený. Buď je každý osvícený nebo naopak u odporu.
No tak šup šup. Pokud u vás nejsou portály, tak je začni zakládat. Schválení trvá přes měsíc, takže čím dřív to tam pošleš, tím lépe.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů