Ingress
Publikováno 26 February 2013 - 20:52
Publikováno 27 February 2013 - 0:06
Publikováno 27 February 2013 - 9:34
Já na ní čekal celý prosinec a ještě něco navíc - celkem 5 týdnů. Ale teď už chodí rychleji :-)prazskychytrak napsal/a:
No na ty ofiko stránky jsem žádost dal, ale zatím se mi nic nepřisypalo:)
Publikováno 28 February 2013 - 16:09
Publikováno 28 February 2013 - 16:20
Jo je to sice nevýhoda hrát a nízkým levelem, ale s podporou kamaráda se to dá, i když polovinu prvního levelu jsem nasbíral jenom tím, že jsem dookola obcházel 4 portály a vyhackoval jsem z nich klíče, díky čemuž se mi je podařilo nalinkovat a udělat i trojúhelník. Vesměs se pak v terénu spolupracuje tak, že ten z vysokým levelem shodí rezonátory, jedničkář přebere portál, nahodí rezonátory, a ten s vyšším levelem je upgraduje, i na "vesnici" lze tímto způsobem dokráčet za dva dny do 3 levelu.Zilog napsal/a:
A je hodně velká nevýhoda, když to člověk nazačal hrát v začátcích, ale začne, až když už má většina lidí hodně odehráno?
Publikováno 28 February 2013 - 16:43
Ale ve dvojko to jde .... jen ti Brnaci, to byl dnes nalet :-Djunet napsal/a:
Jo je to sice nevýhoda hrát a nízkým levelem, ale s podporou kamaráda se to dá, i když polovinu prvního levelu jsem nasbíral jenom tím, že jsem dookola obcházel 4 portály a vyhackoval jsem z nich klíče, díky čemuž se mi je podařilo nalinkovat a udělat i trojúhelník. Vesměs se pak v terénu spolupracuje tak, že ten z vysokým levelem shodí rezonátory, jedničkář přebere portál, nahodí rezonátory, a ten s vyšším levelem je upgraduje, i na "vesnici" lze tímto způsobem dokráčet za dva dny do 3 levelu.Zilog napsal/a:
A je hodně velká nevýhoda, když to člověk nazačal hrát v začátcích, ale začne, až když už má většina lidí hodně odehráno?
Publikováno 03 March 2013 - 12:26

Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 23 March 2013 - 12:24

Publikováno 31 March 2013 - 12:10

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 01 April 2013 - 22:06

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 April 2013 - 6:33
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 02 April 2013 - 7:28
Nejvíc AP máš za zničení cizího portálu, který bude hodně prolinkovaný, obsazení portálu je za 500 a každý rezonátor za dalších 125. Za propojení dvou portálů dostaneš 312AP a za propojení pole (3 portály) tuším 1580AP, takže jak vidíš první levely s trochou štěstí můžou jít velmi rychle.fremen.cz napsal/a:
Tak jsem také otestoval... žere to neskutečně baterku, výkon mobilu a FUP (za cca 40 minut to vysálo 12MB).
Asi si založím portál nedaleko domova v dosahu WiFi a bude
Jinak jsem rechargoval portály cestou do práce a dostal jsem jen 10AP za jeden recharge. Takže levelování je asi docela mazec na čas...
Dobíjení portálů je většinou ztráta času (a XM), pokud se teda nepotkáš s protivníkem a nezkusíš před ním ten portál ubránit.
Hackuj všechny portály, sbírej klíče a uvidíš, že to půjde rychle.
Jinak mě na měsíc nestačí 1100MB FUP, asi se budu muset do pátku postit :-)
Publikováno 02 April 2013 - 7:42
Lepší je deployovat na místa zničených... Jednak to stojí míň XM, jednak to je za AP. Jen to stihnout.sovidoupe napsal/a:
Dobíjení portálů je většinou ztráta času (a XM), pokud se teda nepotkáš s protivníkem a nezkusíš před ním ten portál ubránit.

Nicméně já osobně používám recharge docela často, někdo se o to starat musí. Ne kvuli AP, ale ať se nám to nerozpadne...
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 02 April 2013 - 12:22
Publikováno 02 April 2013 - 19:11
Publikováno 02 April 2013 - 19:27
Díky. Poslal jsem maila.Hedgehog_Family napsal/a:
Klidně zainstruuju, jsem na lvl 8. Kdyžtak napiš SZ, nebo radši mejla robert.homolka na Gmailu.
Publikováno 03 April 2013 - 9:40
honny napsal/a:
Já včera při letmém průchodu městem nabral asi 30 000 ap. Dá se.
Jak kde... do a z práce chodím kolem portálů "mojí strany" takže můžu leda tak hack, recharge a jít dál.
V okolí domova je prdlačka, to je tu už víc kešek jak portálů

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů