N.o.e. napsal/a:
Asi je potřeba pročistit pořadí. Nejspíš se dám na focení motýlů. To taky nikdo nebude vědět, kde to bylo :@
Já ti dám motýly....on bohatě stačil ten hřib :D:D
Publikováno 29 květen 2013 - 6:10
N.o.e. napsal/a:
Asi je potřeba pročistit pořadí. Nejspíš se dám na focení motýlů. To taky nikdo nebude vědět, kde to bylo :@
Publikováno 29 květen 2013 - 6:12
Alf Gang napsal/a:
Tak hotovo, vyčištěno. To bude doma radosti, že nebudu ponocovat...:D:D
Publikováno 29 květen 2013 - 7:47
Gresaci napsal/a:
881 padla
tak ještě čtyři :|
Publikováno 29 květen 2013 - 8:20
Publikováno 29 květen 2013 - 8:31
bartusko napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Tak hotovo, vyčištěno. To bude doma radosti, že nebudu ponocovat...:D:D
Tak to teda fakt gratuluju. Tuhle poslední sestavu vyčistit, to je na mne nějak příliš. Od 874 to dávám ob jednu fotku..:@
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 29 květen 2013 - 8:32
:D:D Jak tak koukám na tvojí ikonku...:D:DGresaci napsal/a:
tak ať posílá dál, protože třeba z toho koně mám už hlavu jako kůň
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 29 květen 2013 - 8:45
Publikováno 30 květen 2013 - 10:15
Publikováno 30 květen 2013 - 10:22
Publikováno 30 květen 2013 - 11:12
kdysi dávno jsem bydlel v Kadani a jako dítko školou povinné jsem občas jezdil na kole s kanystříkem na nosiči okolo přehrady do Klášterce pro "Evženku" . Zpátky jsem to bral přes Pokutice a Zásadu. Taky mi ta voda páchla, ale co se dalo dělat.. táta nařídil dojed pro vodu.Hamaci napsal/a:
885
Tento smrdutý pramen naprosto miluji.
Publikováno 30 květen 2013 - 11:43
Podle množství zveřejněných fotek to vypadá, že jde o krajské město.Hamaci napsal/a:
887
Vrátím se z venku do kanclu, kouknu... A hele, uveřejnili mi fotku. Ale dyk já ji fotil na sněhu. Aha, plavcik. Tak aspoň bylo rychlé hledání a 3. místo.
Publikováno 30 květen 2013 - 12:41
Také jsem jezdíval na kole. Ale dobrovolně.miki6 napsal/a:
kdysi dávno jsem bydlel v Kadani a jako dítko školou povinné jsem občas jezdil na kole s kanystříkem na nosiči okolo přehrady do Klášterce pro "Evženku" . Zpátky jsem to bral přes Pokutice a Zásadu. Taky mi ta voda páchla, ale co se dalo dělat.. táta nařídil dojed pro vodu.Hamaci napsal/a:
885
Tento smrdutý pramen naprosto miluji.
Publikováno 30 květen 2013 - 16:24
877 hledala žena včera asi hodinu a marně. Vzdala to a začala hledat 878. Hned na druhé heslo google nabídl na třetím nebo čtvrtém řádku 877.bartusko napsal/a:
877 konečně padlaaa...jupíííí:)
Publikováno 30 květen 2013 - 17:24
Bydlím tady 12 let, ale na tom místě jsem byl letos poprvé. Ta fotka žádná sláva, ale říkal jsem si, že ji zkusim nechat publikovat, abych ukazal místní architekturu :-(. No a za sněhu to muselo být ještě děsivější....Hamaci napsal/a:
887
Vrátím se z venku do kanclu, kouknu... A hele, uveřejnili mi fotku. Ale dyk já ji fotil na sněhu. Aha, plavcik. Tak aspoň bylo rychlé hledání a 3. místo.
Publikováno 30 květen 2013 - 19:41
plavcik napsal/a:
Bydlím tady 12 let, ale na tom místě jsem byl letos poprvé. Ta fotka žádná sláva, ale říkal jsem si, že ji zkusim nechat publikovat, abych ukazal místní architekturu :-(. No a za sněhu to muselo být ještě děsivější....Hamaci napsal/a:
887
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů