Taky jsem se zapotil. Pak jsem ale našel článek, ve kterém bylo drobné upřesnění lokace. A pak už to bylo na pár kliknutí.....asi na patnáct.Columbovsukni napsal/a:
bartusko napsal/a:
ale ta obec je táááák dlouhá
No právě... Už jsem myslela, že to tam snad není.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 31 květen 2013 - 20:44
Publikováno 31 květen 2013 - 22:42
koyamas family napsal/a:
Taky jsem se zapotil. Pak jsem ale našel článek, ve kterém bylo drobné upřesnění lokace. A pak už to bylo na pár kliknutí.....asi na patnáct.Columbovsukni napsal/a:
bartusko napsal/a:
ale ta obec je táááák dlouhá
No právě... Už jsem myslela, že to tam snad není.
..tak to já se nejdřív soustředil a měl to na jeden klik
Publikováno 31 květen 2013 - 22:55
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 01 červen 2013 - 11:39
Alf Gang napsal/a:
Nedávají těch fotek v poslední době nějak málo na den? Zase nemám co hledat...
Chtělo by to nějaký nášup 10-20 kousků, že? Třeba dneska, když je ten den dětí, ať si máme s čím hrát...
Publikováno 01 červen 2013 - 12:16
Publikováno 01 červen 2013 - 12:28
Aichah napsal/a:
Smarja co je to zas za misto? To jsem zvedava jestli bude necim zajimavy. 893 bude ted par veceru mym spolecnikem.
#893 , tak tady se mi podarilo 2.misto.A to jsem tam nikdy nebyl..Jo a misto je to velmi zajimave
Publikováno 01 červen 2013 - 12:29
Aichah napsal/a:
Smarja co je to zas za misto? To jsem zvedava jestli bude necim zajimavy. 893 bude ted par veceru mym spolecnikem.
Zajimavy myslim celkem je.Ale asi jak pro koho. ;-)
Ps. Mozna ho budes mit po vecerech u sebe,ze to ani nebudes tusit. ;-)
Publikováno 01 červen 2013 - 12:59
Haha, Evi, až na základě tvojí poznámky jsem začala přemýšlet, cos tím jako mohla myslet, protože mi to nešlo dohromady s tím, podle čeho jsem to našla já. A musím ti říct, že podle toho, co píšeš ty, jsem to opravdu nehledala - toho jsem si v podstatě ani nevšimla... Nalezeno podle něčeho, co doma mít po večerech nemůžeš.Evca.N napsal/a:
Aichah napsal/a:
Zajimavy myslim celkem je.Ale asi jak pro koho. ;-)
Ps. Mozna ho budes mit po vecerech u sebe,ze to ani nebudes tusit. ;-)
Publikováno 01 červen 2013 - 13:56
Publikováno 01 červen 2013 - 14:15
JolaLuba napsal/a:
No jo holky, vy jste samá sranda a my tápem..:-)) trošku mi evča s tím "možná mít u sebe" navedla..ale nevím, zda správně chápu, pošťourám se tím směrem..ale co, venku je mimořádně příšerně, aspoň tady v Praze, takže ideální hledačský čas..:-))) Jo.
Joli, nic mi posílat nemusíš, tady je taky hnusně...
Publikováno 01 červen 2013 - 14:20
:-))) uff :-)Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
No jo holky, vy jste samá sranda a my tápem..:-)) trošku mi evča s tím "možná mít u sebe" navedla..ale nevím, zda správně chápu, pošťourám se tím směrem..ale co, venku je mimořádně příšerně, aspoň tady v Praze, takže ideální hledačský čas..:-))) Jo.
Publikováno 01 červen 2013 - 14:29
JolaLuba napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Hnusně je asi všude. U nás taky. Jo, když jsem to fotila, snažila jsem se, abych trefila správný úhel a nebylo to tak jednoduché.
Publikováno 01 červen 2013 - 14:40
Evca.N napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Hnusně je asi všude. U nás taky. Jo, když jsem to fotila, snažila jsem se, abych trefila správný úhel a nebylo to tak jednoduché.
Teda furt nic, jako rodilý ústečák se stydím...
Lu.
Publikováno 01 červen 2013 - 14:44
JolaLuba napsal/a:
Evca.N napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Teda furt nic, jako rodilý ústečák se stydím...
Lu.
Mě zase jako "ústečačce" leze na nervy zámek 879 (je mi děsně povědomý) a koňská hlava. Ale třeba to za dnešního hnusného počasí na mě vykoukne.
Publikováno 01 červen 2013 - 14:49
Publikováno 01 červen 2013 - 15:36
JolaLuba napsal/a:
Evče:
zámek se dá najít běžnou cestou, fakt nekecám, u hlavy je potřeba ji ignorovat! Aspoň já díky tomuhle postupu měla FTF :-)) Jo.
Díky. oboje nalezeno. Za koně se zpětně děsně stydím. Kdysi jsem kolem asi musela jít...
Po zapojení mozku byl během chvilky na světě.
Publikováno 01 červen 2013 - 15:38
tak prima!:-)) tady je za okny prakticky konec světa..neviděl někdo NOEho? :-))Evca.N napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Evče:
zámek se dá najít běžnou cestou, fakt nekecám, u hlavy je potřeba ji ignorovat! Aspoň já díky tomuhle postupu měla FTF :-)) Jo.
Díky. oboje nalezeno. Za koně se zpětně děsně stydím. Kdysi jsem kolem asi musela jít...
Publikováno 01 červen 2013 - 15:41
Publikováno 01 červen 2013 - 15:47
JolaLuba napsal/a:
tak prima!:-)) tady je za okny prakticky konec světa..neviděl někdo NOEho? :-))Evca.N napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Evče:
Je fakt, že jsem teď nějakou dobu neměla na nějaké větší a soustavnějsí hledání čas. Dneska je to už lepší a dohnáno pár restíků.
Publikováno 01 červen 2013 - 15:48
Aichah napsal/a:
Aktualne mam u sebe po vecerech bylinkovy caj, papirove kapesniky a notebook. Takze hadam ze mi ani jedno z toho nepomuze a nenapovi. Asi se ve dvou vyptipovanych mestech projedu autobusem.
Jo, to by mohlo pomoct. Streetview kolem jel. Hodně štěstí a trpělivosti.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů