Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#3341 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 13:02

Columbovsukni napsal/a:

mpik napsal/a:
1279 i 1280 byly nalezené hned. To nejsou žádné 5 a 4.

Jj, kříže byly tak na 2* a 1280 jsem si všimla už dřív, takže jsem věděla, co přesně hledám. :)

U té 1280 bych klidně 4* nechal. Taky už jsem si toho při hledání všimnul, ale boha si nemůžu vzpomenout, co jsem tehdy hledal či dokonce jaké jsem použil heslo.
  • 0
Vložený obrázek

#3342 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 13:59

ten žluťák 1273 je težkej, holky jste fakt dobré, že jste to našly a ještě takovým fofrem! Dneska se mi o něm celou noc zdálo, měla jsem na hledání samý dobrý nápady, škoda, že jsem se probudila :-))
  • 0

#3343 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 14:17

JolaLuba napsal/a:
ten žluťák 1273 je težkej

Máš pravdu těžký je to dost. Já se sama divím, že jsem to našla tak rychle, o fous mi uniklo první místo. :-) Už už jsem to chtěla vzdát a nechat na jindy, když mi pomohlo to, co už jsem tu psala - ten styl stavby (omítka, barevnost, zdobení) - to se dá najít na mnoha jiných obrázcích a když člověk zjistí, oč jde, pak už je to chvilka...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#3344 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 14:44

Podle stavebního slohu jsem ihned odhadl, co to bude, až při bližším prohlédnutí jsem zjistil, že nebude. Pár dalších variant taky nevyšlo. Myslím, že bych poznal dobu vzniku i okruh co by to mohlo být nebo kdo to asi tak nechal postavit, ale to je všechno, k výsledku mě to nevede.
  • 0

#3345 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 15:13

No vidíš a já zadala stavební sloh a k tomu můj osobní jednoslovný popis toho, co vidím (ačkoli ve výsledku to vůbec není to, co na první pohled vidím :D) a obrázek vylezl razdva.
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#3346 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 15:18

JolaLuba napsal/a:
ten žluťák 1273 je težkej, holky jste fakt dobré, že jste to našly a ještě takovým fofrem! Dneska se mi o něm celou noc zdálo, měla jsem na hledání samý dobrý nápady, škoda, že jsem se probudila :-))

:o:o:o Tak teda koukám, že nejsem jedinej komu se zdají takový bláznivý sny. mě se totiž o tý 1273 zdálo dneska taky!!!!:o:o:o:D:D:D
  • 0

#3347 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 15:24

Matylda13 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

:o:o:o Tak teda koukám, že nejsem jedinej komu se zdají takový bláznivý sny. mě se totiž o tý 1273 zdálo dneska taky!!!!:o:o:o:D:D:D

a koukám taky v reálu nic.. dneska si vezmu k pelechu blok s tužkou.. :-)
a chválíme tvou dnešní novinku, pěkný a fakt zajímavý..
  • 0

#3348 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 15:26

JolaLuba napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

a koukám taky v reálu nic.. dneska si vezmu k pelechu blok s tužkou.. :-)
a chválíme tvou dnešní novinku, pěkný a fakt zajímavý..

Tu 1280 jsem vyfotil uplně náhodou jel jsem od někud někam (nebudu hintovat) a cestou mě to zaujalo, tak jsem cestouz5 zastavil a došel se podívat, co že to je a vyfotil jsem to. Taky mě to hodně zaujalo a jsem rád, že se zrovna tahle fotka do PM dostala.:)
  • 0

#3349 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 15:29

Alf Gang napsal/a:
No vidíš a já zadala stavební sloh a k tomu můj osobní jednoslovný popis toho, co vidím (ačkoli ve výsledku to vůbec není to, co na první pohled vidím :D) a obrázek vylezl razdva.

alfi máš fakt můj obdiv, my pořád nic, odcházím te´d do pátečního deště.. s hlavou skloněnou :-))
  • 0

#3350 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 19:22

JolaLuba napsal/a:

On to zas takový fofr nebyl, nula tam svítila hodně dlouho. Ani jsem nevěřila, že to stihnu první... ;) Nejdřív jsem zkusila pár hesel na googlu - nic. Projela jsem hrady.cz - nic. Další google pátračka - taky houby. No a pak jsem si otevřela jednu knihu... :)
  • 0

#3351 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 19:51

Tak to jsem ráda, že mně klapla ta google pátračka, protože knihu nemám...:D
  • 0

#3352 yardapb

yardapb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 20:17

No nedalo mi to a prošel jsem složky mých fotek. Poznej místo 1281 a já :). http://yardapb.rajce...se#IMG_9512.jpg
  • 0

#3353 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 22:34

Matylda13 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

Jsem rád, že máte tak sladké sny. :D Na publikaci čekají ještě celkem mastné fotky, ale nejsou z Pardubického kraje, takže to bude kdovíkdy. Budu asi muset něco nafotit. B)
  • 0

#3354 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2013 - 23:57

Alf Gang napsal/a:

Je to hustý psycho, tato nápověda zabrala, použil jsem dvě slova, hned to vyskočilo - ale v příslušném textu k objektu se ta dvě slova vůbec nevyskytují! - pouze jsou v jiném článku na stejném portálu...
  • 0

#3355 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 0:29

UFF, 1273 dobyta.. dalo to teda fušku. A moc nechápu jaký slova jste to tam dávali, i když gůglím přesně podle názvu či účelu, bez zadání skoro konkrétního místa neukáže nic.. Ale hlavně, že mě Jo teď už pustí spát - prej že nesmím do pelechu dokud nenajdu :D .
  • 0

#3356 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 0:50

Hustý psycho je to, jak tady všichni píšete, že jste to našli. :P:D
  • 0
Vložený obrázek

#3357 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 12:17

...jen to správně pojmenovat a vo tom to celé jest. B) Ty ruce #1256 jsem hledal tejden, z baráku #1273 jsem už taky špatně spal, ale nakonec našel. Teď ještě se stát na chvíli vodákem a objevit ten spropadenej jihočeskej most #1264 :) Na druhou stranu například účel staveb u fotky #1259 a #1280 se i při té největší fantazii nedá uhádnout. Naštěstí oboje nalezené už mám. Sláva.:D Co mě třeba moc bavilo, bylo hledání fotky #1263. Fotka zároveň poskytuje jasný hint.:) V této hře občas propadám beznaději, v noci doslova usínam u noťasu se zalomenou hlavou a jak už tu jiní píší, taky se mi o některých fotkách v noci zdá a ráno se pak probouzím s pocitem nevyspalosti , z toho jak jsem celou noc hledal a hledal.:D
  • 0
bobasso

#3358 kesus

kesus

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 12:58

1283 - velice známé mě místo, bylo jednadvě, ale už jsem fakt na palici z té 1273 - jediná která nám chybí a ne a ne, jezdím kolem rybníků a používám architekturu a nic :o
  • 0

#3359 weiski

weiski

weiski

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 14:46

kesus napsal/a:
1283 - velice známé mě místo, bylo jednadvě, ale už jsem fakt na palici z té 1273 - jediná která nám chybí a ne a ne, jezdím kolem rybníků a používám architekturu a nic :o

Taky jsem na tom stejně, ten barák a nebo most v jižních čechách. Jedno se huř hledá než to druhé.
  • 0

#3360 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2013 - 15:44

1285 - skoro jsem si myslela, že je to moje fotka. Tak aspoň jsem to nemusela hledat... :)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama