Tohle forum, nebo ten jerab? Ja uz ho mam taky, moc pekny, v lete bych to rada videla nazivo
poznejmisto.cz II.
Publikováno 14 říjen 2013 - 20:03
Tohle forum, nebo ten jerab? Ja uz ho mam taky, moc pekny, v lete bych to rada videla nazivo
ten jeřáb. Ve foru se už jakž takž orientuju. To, co by se mi mohlo hodit jsem našla a zbytek bude pokus-omyl.
Publikováno 14 říjen 2013 - 20:42
ten jeřáb. Ve foru se už jakž takž orientuju. To, co by se mi mohlo hodit jsem našla a zbytek bude pokus-omyl.
Třeba to není jeřáb...
Publikováno 15 říjen 2013 - 9:29
to je ale nepříjemný..tahle novinka..snad si zvyknu.. Jola
Publikováno 15 říjen 2013 - 10:01
na živo nic moc, jede jede a bác do vody, celkem nuda :-) a spíš bych tomu říkal "jeřáb" :-) přece jen je to spíš držák lana jako na lanovce :-)
Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....
Publikováno 15 říjen 2013 - 10:25
na živo nic moc, jede jede a bác do vody, celkem nuda :-) a spíš bych tomu říkal "jeřáb" :-) přece jen je to spíš držák lana jako na lanovce :-)
Že to "jeřáb" není, mi došlo, jen ne neumím nějak inteligentně pojmenovat. Asi mi v tomhle směru chybí slovní zásoba. Účel snad odhadnut, ale zatím nic.
Publikováno 15 říjen 2013 - 10:41
Když člověku dojde účel, tak i presne misto vyplivne Google na prvnim miste - pokud se nezada kraj tak na 4
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:10
Tak účel zařízení na fotce #1289 je teda mazec.Vidím to poprvé na netu z fotek. Na na kterých neřeknu Díky jakouback a jeho hintu bylo místo natotata nalezené. Co se týče nových stránek,no bude třeba je zkounout. Zatím když na jedu na fórum a kliknu na poznejmisto, ukazuje to sice, že poslední příspěvek je z dneška, ale po kliknutí na diskuzi se načte první stránka diskuze a né aktuální 170tá. Stačí jen pravou myší kliknout na adresní řádek a v tom řetězci adresy ......25186-poznejmistocz-ii/ připsat za lomítko "page-170" (bez úvozovek) a nebo číslo toho času aktuální stránky. Já vím, ,že znalci netu se tomuto budou smát, ale laikům tohle třeba pomůže.
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:14
Hned vedle toho velkeho tmaveho tlacitka "Odpovedet" mas i odkaz: "prejit na prvni neprecteny prispevek" Pokud to tam nemas, tak tam zadny neprecteny prispevek nemas.
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:16
Hned vedle toho velkeho tmaveho tlacitka "Odpovedet" mas i odkaz: "prejit na prvni neprecteny prispevek" Pokud to tam nemas, tak tam zadny neprecteny prispevek nemas.
Díky za radu. Tohodle jsem si nevšiml.
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:18
nebo máš vedle čísel stránek ( vpravo od nich) dvojšipku doleva, která tě hodí na konec diskuse.
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:12
Jo, ale ta dvojšipka mě hodí na poslední stránku na začátek.
Už vím, jak se dostanu na konec. Taková ta černá šipka u příspěvku, náhled fóra ukáže první a poslední příspěvek ve vláknu. Pak stačí kliknout na Poslední příspěvek. Ale je to jak drbání prabou nohou za levým uchem.
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:18
Ale je to jak drbání prabou nohou za levým uchem.
Je to otázka zvyku. Já taky, když jsem včera večer poprvé otevřel nové fórum, zůstal sedět s pusou otevřenou v němém úžasu WTF??? Ale jak se říká, nic se nejí tak horké, jak se to uvaří. Nechce to hodnotit hned zčerstva, ale nechat to trochu uležet. Dneska už mi to tak hrozné nepřijde, některé věci mi naopak přijdou jako super. A zbytek se vyladí. Však už se na tom pracuje. Za nějakou dobu už nám to ani nepřijde.
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 15 říjen 2013 - 15:43
když se tady dlouho nic neděje, hledám PM II. klopotně přes náš profil a "Obsah, který sleduji".. tak nevim.. Jola
Publikováno 15 říjen 2013 - 16:13
Já mám nastaveno v "mé nastavení" - "možnosti oznámení" položku "okamžité oznámení" u toho, když někdo přidá příspěvek sem na fórum. Ukáže se mi to na té černé liště v ikoně oznámení. Pak na to stačí kliknout a přenese tě to na to aktuální. Pokud sem nikdo nic nepíše, stejně zůstává pár posledních oznámení, takže se tam dá vlézt i tudy.
Nějak mi to celé silně připomíná facebook...
Publikováno 15 říjen 2013 - 18:53
Já mám nastaveno v "mé nastavení" - "možnosti oznámení" položku "okamžité oznámení" u toho, když někdo přidá příspěvek sem na fórum. Ukáže se mi to na té černé liště v ikoně oznámení. Pak na to stačí kliknout a přenese tě to na to aktuální. Pokud sem nikdo nic nepíše, stejně zůstává pár posledních oznámení, takže se tam dá vlézt i tudy.
Nějak mi to celé silně připomíná facebook...
Ono to funguje? Já to mám taky ve sledování a zatím jsem nikde upozornění nenašla. Já sem normálně chodím přes hlavní tabulku.
Publikováno 15 říjen 2013 - 19:02
Ono to funguje? Já to mám taky ve sledování a zatím jsem nikde upozornění nenašla. Já sem normálně chodím přes hlavní tabulku.
A máš to nastavené v "mé nastavení"? Je potřeba tam zakliknout, že chceš "okamžité oznámení". Pak je tam ještě druhá možnost upozornění zaslat na mail. Mně to funguje, na té černé liště u ikony s oznámeními mám při novém příspěvku tady na fóru červené číslo s počtem příspěvků.
Publikováno 15 říjen 2013 - 19:14
A na lištu záložek (v Mozille) jsem si dala adresu přímo na to, co na GC sleduji, takže po kliknutí na ikonku mi to hodí ta témata, která chci. U názvu tématu je vlevo hvězdička - pokud je nový příspěvek, je černá a po kliknutí na ni se přeneseš na nepřečtené příspěvky. Pokud tam nepřečtené příspěvky nemáš, není hvězda černá, ale šedá. Snad to píšu srozumitelně.
Furt se s tím novým image nemůžu srovnat, je to strašně roztahané.
Publikováno 15 říjen 2013 - 19:51
Jo, neměla jsem to potvrzené v nastavení. Díky. Taky jsem si to dala do záložky na chromu.
Publikováno 16 říjen 2013 - 10:40
A na lištu záložek (v Mozille) jsem si dala adresu přímo na to, co na GC sleduji, takže po kliknutí na ikonku mi to hodí ta témata, která chci. U názvu tématu je vlevo hvězdička - pokud je nový příspěvek, je černá a po kliknutí na ni se přeneseš na nepřečtené příspěvky. Pokud tam nepřečtené příspěvky nemáš, není hvězda černá, ale šedá. Snad to píšu srozumitelně.
Furt se s tím novým image nemůžu srovnat, je to strašně roztahané.
taky mi to připadá roztahané a tak vůbec.. nojo no..snad si zvyknem.. tady v laborce, když to otevřu, je to jak pěst na oko, minulá verze byla hezky decentní..
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů