* 1527 * není na Vysočině, ale v Pardubickém kraji ..... Je možné na to autora nějak upozornit ?
Proc upozornovat autora? Autor kraj neurcuje, to si urcuje server sam.
Publikováno 31 prosinec 2013 - 12:01
* 1527 * není na Vysočině, ale v Pardubickém kraji ..... Je možné na to autora nějak upozornit ?
Publikováno 31 prosinec 2013 - 12:40
Posílám pozdrav ze šumavského infocentra na Kvildě.
Moc moc závidím a stejně tak i přeju! Šumava je úžasná a už si to slibuju pár let, že svátky budu trávit právě tam. Krásně si to užij!
Konečně jsem chvíli sám na 1. místě.
Gratuluju!
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 31 prosinec 2013 - 12:53
Tak to se omlouvám, jsem začátečník, mám jen 760 nálezů a žádný obrázek jsem nevkládala ..... v geocachingu si volím při zakládání keší kraj sama .....
Ovšem tady tedy nechápu, jak je to možné, když místo uvedené jako správné je evidentně na mapě mimo vyznačené hranice kraje i v systému PM. Někde v systému je tedy chyba a autorovi obrázku se omlouvám.
Tento příspěvek byl upraven od besinka: 31 prosinec 2013 - 12:54
Publikováno 31 prosinec 2013 - 18:20
Tak ohnostroj sice neni, ale dnesni hadanka stejne potesila - na miste sem byl a tak sem sel najisto (bez ohledu na Kraje - byly tu i vetsi minely)
Btw. proc ma hrebicek stale cepicku a ne treba balonky
Publikováno 02 leden 2014 - 10:31
Tak a je po svátcích a můžeme se vrátit k normální práci a tím také k PM.
Jen jak jsem na to koukala, bude to dost těžké a s tolika resty se z toho asi jen tak nevyhrabu.
Asi budu brzy "žebrat" nápovědy
Publikováno 02 leden 2014 - 10:45
Tak a je po svátcích a můžeme se vrátit k normální práci a tím také k PM.
Jen jak jsem na to koukala, bude to dost těžké a s tolika resty se z toho asi jen tak nevyhrabu.
Asi budu brzy "žebrat" nápovědy
:-))
Publikováno 02 leden 2014 - 14:13
tak jsem při hledání 1507 našla 1491
Nemám ani jedno... ale dobrá haluz ;-)
Publikováno 02 leden 2014 - 15:17
Jo ty dve jsou obe pekne vykutalene
Publikováno 02 leden 2014 - 15:26
Jo ty dve jsou obe pekne vykutalene
ale totožného účelu nejsou, co?
se tváří obě jako něco úplně jiného a jak to má pak člověk najít
Publikováno 02 leden 2014 - 18:17
ale totožného účelu nejsou, co?
se tváří obě jako něco úplně jiného a jak to má pak člověk najít
Ale ne, obě jsou to, jak se tváří, ačkoliv u #1491 je to skoro k neuvěření...
Publikováno 03 leden 2014 - 10:09
jsme ňáký smutný, že se nám v nových fotkách vůbec nežlutí.. samá červená, pak z toho uděláme zelenou.. ale žlutá nám nějak vůbec nechodí.. buuuu :-)))
Publikováno 03 leden 2014 - 10:46
to já jsem se zasekla u posledních 14 fotek z minula a vypadá to, že už s nimi nehnu neb mi dochází nápady kde a co hledat
Publikováno 03 leden 2014 - 10:50
To já se obávám, že nehnu s některými obrázky např. s posedem 1507 nebo kaplí na vodě 1491. Dřevo je dřevo
Publikováno 04 leden 2014 - 22:54
Tak jsem při hledání jednoho šutru našel jiný. Že bych zkusil hledat ten druhý a našel dnešní?
EDIT:už ho mám.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 04 leden 2014 - 23:13
Publikováno 05 leden 2014 - 0:27
Tak dnes jsem si zase hezky zahledala. Posledních devět fotek jsem sfoukla odpoledne, to jsem našla všechno poměrně rychle. A k tomu jsem se zase - už po několikáté - vrátila k 1481. Tohle místo mi dalo pěkně zabrat. Vyzkoušela jsem na to všechny možné kombinace, stále nic. Tak jsem se šla odreagovat k televizi, teď jsem k tomu sedla, zadala první věc, co mě napadla a bum bác - hned na druhém řádku vyjela přímo fotka nějakého člobrdíka u toho dřevěného - teď už vím čeho.
Tak mám zase na chvíli krásně čisto a můžu jít spát.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 05 leden 2014 - 2:14
Tak dnes jsem si zase hezky zahledala. Posledních devět fotek jsem sfoukla odpoledne, to jsem našla všechno poměrně rychle. A k tomu jsem se zase - už po několikáté - vrátila k 1481. Tohle místo mi dalo pěkně zabrat. Vyzkoušela jsem na to všechny možné kombinace, stále nic. Tak jsem se šla odreagovat k televizi, teď jsem k tomu sedla, zadala první věc, co mě napadla a bum bác - hned na druhém řádku vyjela přímo fotka nějakého člobrdíka u toho dřevěného - teď už vím čeho.
Tak mám zase na chvíli krásně čisto a můžu jít spát.
Tak to závidím. Já to zatím nedal ani s nápovědou.
Tento příspěvek byl upraven od koyamas family: 05 leden 2014 - 2:14
Publikováno 05 leden 2014 - 20:17
Tak to závidím. Já to zatím nedal ani s nápovědou.
Dyt je to s napovednou tak snadne
Publikováno 05 leden 2014 - 20:19
Teda uz sem chtel psat, ze bylo lepsi kdyz boris_a_doris jen hadali, ale koukam, ze tu 1537 dali jini BorissaDoriss Navic sem ji nakonec nasel docela snadno
Btw. Ted sem nasel jeste jeden asi neoficiální název a ten je úplně super
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 05 leden 2014 - 20:25
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů