sakra už zase? nechápem jak to ten mlog dělá .. máme podezření, že na hledání ftf zaměstnává armádu levné pracovní síly...
poznejmisto.cz II.
Publikováno 07 leden 2014 - 12:03
sakra už zase? nechápem jak to ten mlog dělá .. máme podezření, že na hledání ftf zaměstnává armádu levné pracovní síly...
Vždyť je to úplně zřejmé stavení. Já jsem to měl na první dotaz, ale bohužel, publikaci jsem zaspal...
Publikováno 07 leden 2014 - 12:11
Vždyť je to úplně zřejmé stavení. Já jsem to měl na první dotaz, ale bohužel, publikaci jsem zaspal...
mám ňák vygumovanou hlavu, nenapadá mě jiné slovo než vodárna a na to nic relevantního neleze.. Ale ten mlog je ftf ďábel obecně, to prostě nechápem
Publikováno 07 leden 2014 - 12:15
Jo ted to bude skakat . Nechapu za co to ma 2 hvezdicky - max. bez hvezdicky
Publikováno 07 leden 2014 - 12:16
že by nastolili téma "vodárny" ?
Publikováno 07 leden 2014 - 12:21
Jak už zase? Se podívej, kdo má v poslední době pořád FTF (když nezaspí). Taky díky tomu to bylo minimálně 10 minut bez nálezu...
Publikováno 07 leden 2014 - 12:21
hehe u 1544 je strejda G pekne zakernej. Ja tu fotku nasel dle jisteho blogu -resp. G ji nasel na jednom blogu. Ted na ten samy dotaz da uplne jinou fotku z toho blogu a podle ty se to fakt najit da jen tezko
Publikováno 07 leden 2014 - 12:30
jojo taky našla podle blogový fotky, mně to hází furt tu samou.. ale strejda je už dost unavenej.. myslím, že mi brzy nabídne kuní masakr motorovou pilou.. naštěstí nemáme co hledat :-)
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 07 leden 2014 - 12:30
Publikováno 07 leden 2014 - 12:36
jojo taky našla podle blogový fotky, mně to hází furt tu samou.. ale strejda je už dost unavenej.. myslím, že mi brzy nabídne kuní masakr motorovou pilou.. naštěstí nemáme co hledat :-)
neprovokuj
Publikováno 07 leden 2014 - 12:37
ale kde, strejda G není vůbec zákeřný, na dotaz vodárna + jedno slovo logicky vyřadím první 3. textové odpovědi, prohlédnu 4. a u 5. bingo...hehe u 1544 je strejda G pekne zakernej. Ja tu fotku nasel dle jisteho blogu -resp. G ji nasel na jednom blogu. Ted na ten samy dotaz da uplne jinou fotku z toho blogu a podle ty se to fakt najit da jen tezko
Publikováno 07 leden 2014 - 12:47
neprovokuj
ne, to nechci, jen se bojím tý kuny..
Publikováno 07 leden 2014 - 12:50
ale kde, strejda G není vůbec zákeřný, na dotaz vodárna + jedno slovo logicky vyřadím první 3. textové odpovědi, prohlédnu 4. a u 5. bingo...
Jak sem psal rano hezky nabidl fotku z blogu, kde byl dany objekt. Ted mi na ten samy dotaz nabizi fotku "osoby" na plani (v blogu je to nad fotkou potrebnou)
Publikováno 07 leden 2014 - 12:54
Navic o zakernosti Googlu svedci i to, ze kdyz je tak ucenlivej jak je deklarovano, uz by davno mel vedet, ze hraju poznej misto a nabizet mi relevantni odkazy. Kdyz mi na slovo vodarna vyjede 20 darlignu a 15 nautil tak je bud blbej (coz prej ne) a nebo ZAKERNEJ
Publikováno 07 leden 2014 - 13:20
1541? Dost hledání? Já dala do vyhledávače obrázek a hned mi to vyhodilo několik fotek toho místa. Ani jsem to nemusela nijak popisovat.
Já to taky tak našel, ale abych to takhle proflákl na foru...
No, už jsem taky od někoho někdy dostal vycinkáno za hintování.
Ale jiná věc. Všimli jste si, že ta fotka má v sobě vodoznak? A že je identická s těmi ostatními na inetu?
Publikováno 07 leden 2014 - 14:22
Já to taky tak našel, ale abych to takhle proflákl na foru...
No, už jsem taky od někoho někdy dostal vycinkáno za hintování.
Tak to se omlouvám, ale přijde mi to stejné, jako kdybych hintovala tím, že někomu poradím, ať napíše do vyhledávače googlu nějaké slovo a google mu na to najde co hledá. To, že google hledá i obrázky je myslím všeobecně známo, nepovažovala jsem to a nepovažuju za hintování.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 leden 2014 - 14:25
Ale jiná věc. Všimli jste si, že ta fotka má v sobě vodoznak? A že je identická s těmi ostatními na inetu?
To jsem si všimla až teď na upozornění. Docela síla - může to tedy znamenat, že si stačí někde na netu půjčit fotku a nahrát jí na Poznej místo. Pokud tedy tatáž fotka není přímo autorova.
Ale vysočina344 sem asi nechodí, aby se k tomu mohl(a) vyjádřit.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 leden 2014 - 14:29
To jsem si všimla až teď na upozornění. Docela síla - může to tedy znamenat, že si stačí někde na netu půjčit fotku a nahrát jí na Poznej místo. Pokud tedy tatáž fotka není přímo autorova.
Ale vysočina344 sem asi nechodí, aby se k tomu mohl(a) vyjádřit.
U mpika a jeho jihočeských fotek to tu taky někdo řešil a přitom to byl jeho web a jeho fotky. Třeba je to ten samej případ. I když je pravda, že tady je jinej vodoznak a jiný logo stránek.
Publikováno 07 leden 2014 - 14:34
Třeba je to ten samej případ.
No právě, proto by se k tomu musel vyjádřit sám vysočina344. Jestli je to přímo jeho fotka a poskytl jí na více místech, pak by bylo samozřejmě vše OK. Do té doby můžeme jen spekulovat.
Publikováno 07 leden 2014 - 14:49
Tak to se omlouvám, ale přijde mi to stejné, jako kdybych hintovala tím, že někomu poradím, ať napíše do vyhledávače googlu nějaké slovo a google mu na to najde co hledá. To, že google hledá i obrázky je myslím všeobecně známo, nepovažovala jsem to a nepovažuju za hintování.
to je v pohodě alfi.. :-))
Publikováno 07 leden 2014 - 15:02
to je v pohodě alfi.. :-))
Jasně, v poho...
Mně to jen přišlo podivné až úsměvné, protože jeden čas se tu i řešilo, že z PM nejde už automaticky vzít URL adresu obrázku a tím to trochu znesnadňuje práci. Padla tu tehdá i rada brát tu adresu ze zdrojového kódu.
Takže mi přišlo, že vyhledávání obrázků se používá běžně, podobně jako vyhledávání psaného slova.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů