Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#4221 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 15:20

Jinak mně dala docela zabrat fotka č. 1542, ale před chvílí se mi povedlo jí najít. Moc zajímavé místo, taková mám na PM moc ráda.  :)

Tak teď už jen proklínaná 1537, ale nejdřív jdu na novinku. Vypadá to, že se zase s obrázky roztrhl pytel. Hurááá.

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4222 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 15:41

Ach jo. Po novém roku vůbec nestíhám hledat obrázky.  :(  To se zase červená.  :(

• 0

#4223 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 15:58

HA uplne vypadly Vychodni Cechy -- Hradecko a Pardubicko. No vzhledem k tomu, ze z mou zaslanych foterk byly publikovany jen hruzy z Pardubicka, vypadato, ze v techto oblastech je nedostatek prispevatelu.

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4224 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 16:08

HA uplne vypadly Vychodni Cechy -- Hradecko a Pardubicko. No vzhledem k tomu, ze z mou zaslanych foterk byly publikovany jen hruzy z Pardubicka, vypadato, ze v techto oblastech je nedostatek prispevatelu.

no dobrá, probereme se doma fotkama.. :-))

Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 07 leden 2014 - 16:08

• 0

#4225 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 16:45

Jo, tu vodárnu jsem našel výjimečně ne podle obrázku, ale podle textu. Prostě jsem spojil vodárnu s jiným známým slovem a pak jsem v textech hledal, kde se bude o něčem takovém psát. Asi na třetí pokus jsem to trefil.

A vodoznaku u Vysočiny jsem si všiml, ale nerozluštil jsem ho. Jinak bych ho použil jako pomůcku k hledání. Ale místo je to pěkné a myslím, že autoři si to snadno mohou vyfotit sami.

• 0

#4226 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 16:46

Chtelo by to aby PM udelalo lednovou inventuru a pripadne vzneslo pozadavky na nedostatkovy kraje.

• 1

#4227 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 17:03

jak vypadly? prostě teď má 111 publikací šest krajů, ostatních osm zatím 110, takže nejen VČ

• 0

#4228 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 17:48

Tak mě deptá ta 1542, hlavně proto, že to je v "mým kraji" a že to má jen dvě hvězdy... 

• 0

#4229 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 17:52

Ono Pardubicko tam teď jedno skočilo neplánovaně, původně bylo publikované jako Vysočina. A už se to párkrát stalo, třeba Vysočina a jižní Čechy, když šlo o něco kolem Telče.

• 0

#4230 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 17:55

Tak mě deptá ta 1542, hlavně proto, že to je v "mým kraji" a že to má jen dvě hvězdy... 

Já se spíš divím, jak to těch cca 60 lidí našlo. Neleze mi to na žádný dotaz. Ty dvě hvězdy asi znamenají, že musí být nějaký známý zdroj, ne to, že by to všichni znali jako třeba Karlův most. Ale ten zdroj jsem nenašel, tak nevím.

• 0

#4231 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 19:05

Jasně, v poho...  :)

Fuj, styd se. :P

Ja to taky porad zkousim, i kdyz uz davno ne jako prvni vec.

Ja mam restu porad dost, obe dreveny obludy, zlinskou i jihoceskou, k tomu tu horskou chatu, rybnik a serpentiny mi tam taky furt visi a pak ta kaplicko nevim co v moravskoslezskem kraji. Jo a taky ty dva baraky v kralovehradeckem. O novych specich ani nemluvim.

Statecne jsem se poprala se 1480 a 1519, tak z toho jsem mela radost, ale toho casu tolik nemam.

Ale zase se mi na posledni strance 3x zazlutilo, z toho mam radost.

• 0

#4232 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 19:26

jak vypadly? prostě teď má 111 publikací šest krajů, ostatních osm zatím 110, takže nejen VČ

No vypadly --kdyz se kouknes jak je publikovano tak vetsinou v takovych smyckach - jedna fotka z kazdyho kraje a pak ve stejnym poradi zase po jedny fotce. Rekneme jednou za 4-5 smycek se poprehazuje poradi kraju ve smycce (proste takove spravedlive zastoupeni). Sem tam jsou nektere vyjimecne publikovane mimo (1501)

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4233 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 20:35

jo 1542 -- hodne zajimave- jak vzhled tak i duvod/zpusob proc to vzniklo.A nejhezci je to z ptaci perspektivy

• 0

#4234 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 20:43

Uff, tak jsem se prokousala těma 37 příspěvkama. V práci nám totiž zatrhli PM fórum, stránka nelze zobrazit, takže mám částečně po srandě. PM zatím jede.  B)

Fotky z Pardubického byly vždycky nedostatkové zboží, takže jestli něco máte, určitě sypte, ať mají z čeho vybírat.

Kamenná potvora 1537 zas byla o tom trefit to správné slovo. Trvalo mi to 3 dny, ale mám to. :)

No a 1542 zvládla moje chytrá encyklopedie, sláva nazdar.

• 0

#4235 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 20:59

Diky, byla jsem lina si pro ni dojit, ale premohla jsem se ;)

• 0

#4236 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 21:01

Diky, byla jsem lina si pro ni dojit, ale premohla jsem se ;)

:D Bez práce nejsou koláče... :D

• 0

#4237 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 21:54

Hurá, 1542 nalezena. Ta fotka hezky mate.  ;) Další důvod proč se do těch míst podívat.

• 0

#4238 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 22:17

Gratuluju, já encyklopedie prošvihla a teď hořce lituju. Ale našla jsem to i bez ní, naštěstí. Ale mít bych je chtěla...

Mimochodem - mně tu bylo vytýkáno, že hintuju s hledáním obrázku.  :D  :D

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4239 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 22:26

Hurá, 1542 nalezena. Ta fotka hezky mate.  ;) Další důvod proč se do těch míst podívat.

Taky se mi to místo líbí, ač bylo nejdřív mojí noční můrou.  :) Fikaně nafoceno... ;)

• 0

#4240 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2014 - 22:32

Kamenná potvora 1537 zas byla o tom trefit to správné slovo. Trvalo mi to 3 dny, ale mám to. :)

Halelujáááá, díky za nápovědu, mám to!!! Konečně mi docvaklo to správné slovo a je to doma! Díky ti, dobrá vílo! ;)

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama