Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7861 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 9:39

Ty válce mají naprosto jedinečnou funkci. Pak jen najít oblast, kde se to používalo a pár kliknutí.

nojo ledaže by tím mandlovala Babička ložní prádlo paní kněžně.. šťastná to žena! (ale já tomu přijdu na kloub.. víc nápovědy netřeba!) :-))

No, ty válce jsem poznal hned, na co sloužily, ale najít místo, kde jsou, už tak lehké nebylo. A pak když už jsem to zjistil, nebylo ani moc jednoduché najít to na mapě. Ale celkově to byla jedna z těch lehčích fotek.

pche! jak pro koho! :-)))

• 0

#7862 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2015 - 20:43

2986: Když jsem poznal, co to je, byl nález okamžitý. Ale než jsem to poznal...

• 0

#7863 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2015 - 0:23

Mě to zase napadlo jako jedna z prvních variant, ale google to nevyplivne ani s přesným zadáním účelu... :angry:  Naštěstí jsem to zkusila ještě jinde.  B)

• 0

#7864 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2015 - 6:10

Google ne, ale jiný zdroj na první pokus. A dnešní čtyřkovou na správný dotaz ukázal okamžitě i google.

• 0

#7865 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 23:00

To je ta 2999 tak lehká, že to tolik lidí našlo?

• 0

#7866 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2015 - 23:28

Já měla problém s 2993. 2999 jsem měla skoro hned.

• 0

#7867 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 10:50

Já měla problém s 2993.

To jsem rád, že v tom nejsem sám. I když já se s tím pořád trápím. Zřejmě je to tím, že jsem se upnul na jeden účel stavby a ono to třeba bude úplně něco jiného...

• 0
Vložený obrázek

#7868 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 11:40

2993 dala dost práce. Ale účel stavby je tam jakž takž vidět. Cosi je i čitelné, ale to spíš mate.

Ale s tou předtisícovkou nevím. Našla to spousta lidí, asi je to jasné, ale já pořád nevidím účel, jak to pojmenovat.

• 0

#7869 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 11:47

Ale s tou předtisícovkou nevím. Našla to spousta lidí, asi je to jasné, ale já pořád nevidím účel, jak to pojmenovat.

to je přece jasný, není to jen o hledání na různejch zdrojích a gůglení, ale spousta lidí to pozná  ( jmenujou se tak snad tyto stránky) prostě proto, že to místo už někdy  navštívila.. :D

• 0

#7870 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 12:15

Pokud by někdo opravdu potřeboval vědět, kde to je, tak se může podívat na puntíkatou mapu, co byla právě aktualizována ( :o Vloženo do PM). Přinejmenším alespoň budete vědět, kde jsou prázdná místa nebo kam vyrazit na další výlety  ;)

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#7871 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 7:35

to je přece jasný, není to jen o hledání na různejch zdrojích a gůglení, ale spousta lidí to pozná  ( jmenujou se tak snad tyto stránky) prostě proto, že to místo už někdy  navštívila.. :D

Jo, jo, a někteří to najdou, protože to poznali jiní... :P .Ale fakt by mě zajímalo na jaký dotaz ta fotka komu vyběhla, to, co to je by mě asi nikdy nenapadlo.

• 0
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#7872 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 8:00

Dost se divím, že by tam 64 hledačů bylo. To musí být něco známého, ale kde? A co by to mohlo být? Už mě napadlo asi všechno.

• 0

#7873 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 8:43

2999: Já jsem zas po dlouhé době zkusil vyhledávání Google pomocí obrázku a spolu s jistým klíčovým slovem se to objevilo.
A jinak díky za tip. Až navštívíme tento kraj, tak sem se určitě pojedeme podívat.

• 0

#7874 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 9:58

Nejnesmyslnější dotaz, něco co to určitě být nemůže, a mám to. Ale když jsem klikal naslepo po celém kraji, klikal jsem i tam, co to je, je divné, že jsem se netrefil dost blízko.

• 0

#7875 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 14:27

Nejnesmyslnější dotaz, něco co to určitě být nemůže, a mám to. Ale když jsem klikal naslepo po celém kraji, klikal jsem i tam, co to je, je divné, že jsem se netrefil dost blízko.

to mě ba.. vymejšlím blbosti už od včera a pořád nic.. ale je to zábavný :-)) díky za naději..

• 0

#7876 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 15:28

2999 -  me osobne bliklo misto, kde sem byl a ktere si myslim, že vypadalo podobně. Takze pak už jen hledat místa s podobným účelem. Jinak prvni dojem byl JE TO TOHLE nebo nevim. A ono to je prakticky to same jen jinde

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#7877 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2015 - 20:33

#2987 ,to bylo rychle.Tady jsem nedavno svacil a daval si mistni malinove pivo :rolleyes:

• 0

Garmin Oregon 450 + iPhone 4S + GSAK 8

#7878 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2015 - 11:21

2986 se opravdu nezdá na 3* oproti jiným takto ocejchovaným.Nicméně zcela náhodně nalezeno BF i když jsem uhodl účel stavby.2999 si mysím,že dlouho neodolá,tuším jen nepořádné kliknutí...ale již se mi zdá a ne jen mě,že je tato hra určena jen pro VYVOLENCE....hraje to cca.2000 lidiček a poslední dobou jsou zde fota jen Katka1,Noe,Columbovsukni.....to snad nikdo jiný nepřispívá??Začíná se to zajídat,nemyslíte? :huh:

• 1
Tony

#7879 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2015 - 14:27

2986 se opravdu nezdá na 3* oproti jiným takto ocejchovaným.Nicméně zcela náhodně nalezeno BF i když jsem uhodl účel stavby.2999 si mysím,že dlouho neodolá,tuším jen nepořádné kliknutí...ale již se mi zdá a ne jen mě,že je tato hra určena jen pro VYVOLENCE....hraje to cca.2000 lidiček a poslední dobou jsou zde fota jen Katka1,Noe,Columbovsukni.....to snad nikdo jiný nepřispívá??Začíná se to zajídat,nemyslíte? :huh:

Přibyla i ode mě a to už skoro nehraju ;-) Fotka není nic moc a ve frontě už byla opravdu hoooodně dlouho.

• 0

#7880 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2015 - 15:00

...ale již se mi zdá a ne jen mě,že je tato hra určena jen pro VYVOLENCE....hraje to cca.2000 lidiček a poslední dobou jsou zde fota jen Katka1,Noe,Columbovsukni.....to snad nikdo jiný nepřispívá??Začíná se to zajídat,nemyslíte? :huh:

Nemyslím si, že to hraje cca 2000 lidí, je to pouze počet registrovaných. Kolik lidí to "opravdu" hraje, dle mého názoru jsou to jen desítky. Když ti např chybí 180 fotek, dostaneš se "jen" na 48 místo a na druhou stranu 860 fotek ti stačí na 230. příčku.

Pár stovek lidí se tomu věnuje, ale ten zbytek si myslím, že jen občas. Přesnější údaje by mohlo poskytnou jen PM, ale nejspíš to není záměrem. Z mých statistik, co jsou uvedeny pod čarou si o tom každý může udělat svůj obrázek.

Jen pro zajímavost:

- 255 lidem byly publikované fotky

- 205 lidí bylo někdy první

- dohromady => 329 lidí

Takže do 2000 je to moc daleko  B)

Na druhou stranu si myslím, že systém publikování fotek je trochu zvláštní. Byly doby, kdy bylo mezi 100 publikovanýma fotkama přes 60 nicků. Dnes je to okolo 40, což si myslím, že je škoda. Taky jde o to, kolik lidí do PM fotky nahrálo, ale nejspíš jsou to jen ti, kteří se tomu opravdu aktivně věnují. 

Také si myslím, že je úplně jedno, komu fotku uveřejní a taky ne každá "stejná" fotka je stejně zajímavá. Nikdo neví, kolik duplicit tam je. Samo, že asi méně bude v méně navštěvovaných oblastech než v těch turisticky "velmi lákavých".

Bylo by dobré, aby sem tam samo PM dalo svůj příspěvek do zdejšího fora a odpovědělo na naše dotazy. Od toho tu předsi to vlákno je  ;)

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama