Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7841 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 6:04

2961 za 3***??? Neuvěřitelné,ale právě u takových fotek jindy skoro hledat nemusím,ale tady ne a ne a ne....tak jsem opravdu zvědav,zda to není kulisa... :rolleyes: :huh:

• 1
Tony

#7842 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 6:31

Trocha zamyšlení ...

Ať se tu stále jen neprobírá jen to, že ten nenašel tohle a jiný zase ono. Chce to nastínit trochu reality. I pro ty, kteří mají svých "pár" obrázků v čekárně PM.

Tak již nějaký ten den tlačím obrázky (resty z posledních let) do fronty PM. Zkusil jsem odhadnout, jak dlouho by to teoreticky trvalo, než mi ty obrázky všechny publikují. Při současném průměrném tempu, kdy za něco přes 2,5 roku mi publikovali 112 obrázků, tak při střízlivém odhadu publikace pouhé 1/3 z nich (což si myslím je hodně nadsazený údaj) mám vystaráno na dalších 11 LET!!!  :wacko:

Tak bych rád znal na toto téma i VÁŠ názor. Můžete i přidat něco o počtu hráčů, kteří se aktivně účastní hledání nebo i cokoliv dalšího, nějaké postřehy a pod.

Dle mého odhadu hodně aktivně tak cca do max 50, ale spíše méně, každý den cca 150 - 200, no a ten zbytek do 1908 občas a nebo jen příležitostně.

Přesnější údaje by mohl přinést pouze provozovatel PM, ale to zatím netuším, kdo to je.

Takže vzhůru do diskuze  B)

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#7843 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 7:08

Jak už jsem několikrát napsal, občas do fronty něco přihodím, ale dokud mi něco nepublikují, mám za to že fronta je zahlcená a další nepřidávám. Aktuálně jich ve frontě mám asi 60, takže mě to vychází podle stejného vzorečku na 6 let dopředu. A nejsem cestovatel, takže většinu fotek mám jen z jednoho kraje (JČ), což dost omezuje šanci na publikování, cca na 8% proti tomu, kdo má rovnoměrně všechny kraje.

Co se týče hledání, dost často jde o minuty, někdy ale o hodiny až dny, občas se nějaký obrázek opravdu vydaří. U těch složitějších si pak říkám, jestli mělo smysl sedět kvůli tomu do noci.

Ale co by mě opravdu zajímalo: máte nějaké notifikace? Protože se mi už několikrát stalo, že jsem náhodou trefil na obrázek bez nálezlů a i když jsem místo znal, než jsem ho našel na mapě a kliknul, byl jsem třetí nebo pozdější.

• 0

#7844 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 7:53

Trocha zamyšlení ...

Ano, trocha zamysleni... posles stokrat vic obrazku nez ostatni, a tak mas stokrat vetsi pravdepodobnost, ze vyberou zrovna ten tvuj. Tvoje obrazky nejsou nikterak spatne, hadam je rad, ale jsou opravdu stokrat lepsi nez obrazky ostatnich?

Na druhou stranu mne to vlastne potesilo, protoze kdyz si predstavim tu uspesnost v publikovani, tak na tom vlastne nejsem vubec zle, i kdyz v absolutnich cislech je to zanedbatelny pocet v porovnani s tebou. ;)

• 0

#7845 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 8:38

Nestěžuju si na počet publikovaných obrázků. Průměrně to je 4,8 na každých 100 a myslím si, že to není vůbec špatné. V poslední době spíše méně než více, proto jsem tam opět něco dotlačil. Jde jen o to, jestli se tohle číslo udrží či ne. Je mi jasné, že je třeba dát prostor i ostatním. Na zveřejněném souboru je vidět, jak si kdo průběžně stojí. 

Každý má svůj styl focení. Typ obrázků, co je publikováno jiným, mi většinou neprojde, na druhou stranu, že jsou některé oblasti méně navštěvované, za to já předsi nemůžu. Mám tam široký záběr od notoricky známých věcí až po chuťovky, které bych sice rád, ale ty nejspíš nikdy na řadu nepříjdou. Přesto je vše dohledatelné na běžně používaných webech. Tedy až na pár, ale opravdu pár vyjímek  ;) (hrady, atlasy, turistika a pod., však to většina hledačů už zná) s jediným rozdílem, já vím co hledám, ale ostatní ne.

Taky to, že když se dostanu k něčemu opravdu zajímavému, tak podmínky pro focení většinou nejsou ideální a takové fotky tu téměř nejsou. Dostat se zpět na stejné místo je pak mnohdy nereálné. 

Má to být spíše to, jak to vnímají ostatní než nějaká stížnost. Jediná stížnost, kam se tady dá jít stěžovat, je na lampárnu  :P jako obvykle.

• 0

S III mini (N5800XM)

#7846 myspulka

myspulka

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 10:24

Ano je třeba dát prostor ostatním. Jenže, když si tam někteří do fronty s prominutím na..... stovky či tisíce obrázků, tak Ti ostatní (co jich tam nemaj třeba ani stovku) ani nemaj šanci na publikaci.

Tento příspěvek byl upraven od myspulka: 09 říjen 2015 - 10:36

• 1

#7847 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 10:32

Já teď mám delší pauzu, jak v hledání, tak vkládání nových fotek. Prostě nestíhám. Přijedu z jednoho výletu a než zaloguju kešky, už plánuju výlet další. Roztřídit fotky nestíhám, fotím jako zájezd japonských turistů a pak se nedokážu rozhodnout, která fotka je ke vložení lepší. A tak to odkládám a odkládám a resty se kupí a kupí....

A teď naposled mi publikovali fotku, na kterou jsem sama chvíli koukala a přemýšlela, kde jsem to vlastně fotila. :-)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 09 říjen 2015 - 10:34

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7848 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 10:55

Nestěžuju si na počet publikovaných obrázků. Průměrně to je 4,8 na každých 100 a myslím si, že to není vůbec špatné.

Promin, ale nic moc. Takhle to totiz pocitat nemuzes, protoze to tam drtis velkym pretlakem. Zkus si spis spocitat, kolik mas publikovanych obrazku ze sta poslanych! To mnohem lepe vyjadri uspesnost.

• 0

#7849 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 11:12

Než jsem začal doplňovat resty po té, když jsem zaznamenal pokles publikací, bylo to cca 8-10% Takže taky nic moc  :(

• 0

S III mini (N5800XM)

#7850 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2015 - 20:01

Ano je třeba dát prostor ostatním. Jenže, když si tam někteří do fronty s prominutím na..... stovky či tisíce obrázků, tak Ti ostatní (co jich tam nemaj třeba ani stovku) ani nemaj šanci na publikaci.

Gratuluji myspulce, ze jí jako páté v pořadí publikovali všechny kraje ČR (2967) i přes celkově malý počet publikovaných fotek (28)  ;) Hodně úspěchů v dalším hledání  ;)

PS: stačí si postěžovat na těch správných místech (tady) a je vidět, že to funguje*

• 0

S III mini (N5800XM)

#7851 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2015 - 20:58

Tak zase. Publikováno před 5 minutami, Počet uhodnutí 0, našel jsem skoro hned, kliknul a Počet uhodnutí:6.

• 0

#7852 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2015 - 21:47

Tak zase. Publikováno před 5 minutami, Počet uhodnutí 0, našel jsem skoro hned, kliknul a Počet uhodnutí:6.

Taky nechápu, jak to někteří dělají...  :)

• 0

#7853 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2015 - 21:59

A v kolik hodin přesně  jsi to našel? Publikováno bylo ve 21:49...

• 0

#7854 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 6:09

V kolik to bylo, nepamatuju, ale po nálezu jsem se pro jistotu podíval na titulní stránku, na twitterový odkaz a tam bylo Publikováno před 6 minutami. Takže to celkem odpovídá, ještě chvilka na napsání tohoto příspěvku. Mě je jen divné, že tolik lidí u toho sedí, s nastartovaným googlem a rukou nad klávesnicí. Že i když to vyběhne v 10 večer, má to za 5 minut 6 nálezů. Já jsem se jen podíval, když jsem už PC skoro vypínal a šel od toho.

• 0

#7855 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 6:28

2977 pobavilo.

To by mne zajímalo, jestli to je čerstvě nahrané v úterý a nebo to už dávno viselo ve frontě ...

• 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#7856 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 8:38

copak 2977, ale jmelí!.. všimli jste si, doufám, co letos urodilo jmelí? :-)) hmm, jmelí je pěkné, ale jsou důležitější věci.. třeba ty válce v zeleni..(2970), to je záhada.. :-)

• 0

#7857 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 8:47

.... třeba ty válce v zeleni..(2970), to je záhada.. :-)

Jaká záhada? Větší záhadou je, proč jsem téměř vždy druhej, jako třeba tady na těch válcích. Dyk je to jasný, co to je a po pár dotazech to musíš dát  B)

• 0

S III mini (N5800XM)

#7858 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 8:58

Jaká záhada? Větší záhadou je, proč jsem téměř vždy druhej, jako třeba tady na těch válcích. Dyk je to jasný, co to je a po pár dotazech to musíš dát  B)

dala jsem válce v zeleni a vyběh na mě bursík.. tak chvíli počkám, až mě napadne něco jinýho.. :-)

• 0

#7859 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 9:26

Ty válce mají naprosto jedinečnou funkci. Pak jen najít oblast, kde se to používalo a pár kliknutí.

• 0

#7860 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2015 - 9:33

No, ty válce jsem poznal hned, na co sloužily, ale najít místo, kde jsou, už tak lehké nebylo. A pak když už jsem to zjistil, nebylo ani moc jednoduché najít to na mapě. Ale celkově to byla jedna z těch lehčích fotek.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama