3303 - tak tu u nás máme další kamenný kruh. A když jsem se snažil zjistit, proč a jak vznikl, vidím, že na duchřině se dá docela pěkně založit výnosný podnikatelský záměr.
To přece odjakživa
Publikováno 28 březen 2016 - 15:32
3303 - tak tu u nás máme další kamenný kruh. A když jsem se snažil zjistit, proč a jak vznikl, vidím, že na duchřině se dá docela pěkně založit výnosný podnikatelský záměr.
To přece odjakživa
Publikováno 01 duben 2016 - 16:33
v téhle podobě už ne..
Pravda, markantní rozdíl. Možná je to apríl.
Publikováno 01 duben 2016 - 18:10
No já to fotil, aniž bych tušil, že se to změní, ale když jsem tam naposledy jel, tak to bylo z půlky zachovaný. Z té strany, ze které jsem fotil...
Publikováno 05 duben 2016 - 5:51
Ta včerejší Liberecká dala docela zabrat. A to jsem se kdysi pohyboval nedaleko odtud. Nějak jsem ani nedovedl poznat typ objektu, zkoušel jsem všechno možné. Nakonec pomohla logická úvaha a systematické proklikávání. Zato středočeská mě potěšila, byl jsem tam před sice už 20 lety, ale místo si pamatuju, tak to bylo na 2 kliknutí.
Publikováno 11 duben 2016 - 8:23
tady je nějak opuštěně.. a přitom ten ústecký domeček přímo vybízí k debatě.. je roztomilej, to jo.. ale nedohledatelnej.. nebo co :-))
Publikováno 11 duben 2016 - 9:04
ústecký domeček: Nějaký obrázek na netu je. Objekt má určitou specifickou funkci.
Publikováno 11 duben 2016 - 9:41
Nedohledatelný sice je, ale doklikatelný je docela snadno. Ani to netrvalo dlouho. A pak jsem si ho prohlédl na Streetview, ale víc jsem k němu nezjistil.
Publikováno 11 duben 2016 - 10:24
Kdo má uhodnuto, ale neví, co to je, může se ozvat. Rád odpovím.
Publikováno 11 duben 2016 - 13:18
ústecký domeček: Nějaký obrázek na netu je. Objekt má určitou specifickou funkci.
no já jsem si říkala, že má asi specifickou funkci :-))))) a byla jsem pyšná, jako jsem na to našla učenou formulaci.. ale asi je to spíš nějaká trafika.."tamto" to zřejmě není..
Publikováno 11 duben 2016 - 13:19
Nedohledatelný sice je, ale doklikatelný je docela snadno. Ani to netrvalo dlouho. A pak jsem si ho prohlédl na Streetview, ale víc jsem k němu nezjistil.
Já jsem zatím neměla štěstí a nechci,aby mi to šilhání úplně zůstalo.. tak kliky dávkuju :-)
Publikováno 13 duben 2016 - 14:18
Cožpak Google nezná jiné skály, než Dráteničky, Devět skal a Čtyři palice? Ty znám a ve vyhledávání mi překáží.
Publikováno 13 duben 2016 - 18:12
Cožpak Google nezná jiné skály, než Dráteničky, Devět skal a Čtyři palice? Ty znám a ve vyhledávání mi překáží.
ještě jich pár zná, ale tu pravou asi ne
Tento příspěvek byl upraven od thvt: 13 duben 2016 - 18:13
Publikováno 13 duben 2016 - 19:35
A doonce mi na dotaz "skály" začal ukazovat žížaly.
jo u té skály swm strejdu vzdala a přešla na klikání, no a pak jm hledla, jestli se nějakjmenuje, jenže u místa jsem nic nenašla, tedy jen popis nepojmenované skály s možnými lezeckými terény....
Publikováno 13 duben 2016 - 19:57
A doonce mi na dotaz "skály" začal ukazovat žížaly..
nojo kdepak je mrtvejm kunám konec.. teď to jsou žížaly :-))
Publikováno 13 duben 2016 - 21:30
Už jsem proklikal asi celou Vysočinu. A několik míst tam docela dobře znám. Ale zatím nic.
Publikováno 14 duben 2016 - 14:43
Už jsem proklikal asi celou Vysočinu. A několik míst tam docela dobře znám. Ale zatím nic.
V zimě je tam led
HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
Publikováno 14 duben 2016 - 15:02
A v létě tam svítí taky slunce a je tam kamení . Jinak se mi líbí jak se tu poslední dobou preferuje jeden autor, aby mohl hledat svoje fotky
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů