poznejmisto.cz II.
Publikováno 16 březen 2013 - 22:42
Publikováno 16 březen 2013 - 22:52
To by akorát vedlo k zakládání alter nicků stvořených pro klikací průzkum terénu.venca68 napsal/a:
Zajímavé by možná naopak bylo řazení podle počtu kliků pro nalezení obrázku.
I v tomto případě tak platí moudrá zásada "si non confectus, non reficiat" - jediná vada na kráse poznejmisto je teď nedostatek nových publikovaných obrázků :-)
Publikováno 16 březen 2013 - 23:02
Máš pravdu, beru zpět.PaWcz napsal/a:
To by akorát vedlo k zakládání alter nicků stvořených pro klikací průzkum terénu
Publikováno 16 březen 2013 - 23:04
Bingo!PaWcz napsal/a:
- jediná vada na kráse poznejmisto je teď nedostatek nových publikovaných obrázků :-)
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 březen 2013 - 23:05
Bobr_ napsal/a:
Ten google je fakt zvláštní pacholek.
Jak jsem psala už dřív - někomu prostě Google dá dřív, někomu později. Třeba ho doteď bolela hlava.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 březen 2013 - 23:06
Jestli teď hoši nelitují, co vlastně vymysleli?PaWcz napsal/a:
- jediná vada na kráse poznejmisto je teď nedostatek nových publikovaných obrázků :-)
Uspokojit tu smečku vlčáků slintající na každý nový obrázek a prohrabat se těmi tunami obrázků. To je opravdová dřina.
Publikováno 16 březen 2013 - 23:17
No co co, ten můj na bolení hlavy trpí často...noe1 napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
Ten google je fakt zvláštní pacholek.
Jak jsem psala už dřív - někomu prostě Google dá dřív, někomu později. Třeba ho doteď bolela hlava.
:-)))))))))))))))))))))))) Máš na svědomí, že jsem poprskal monitor :-)))))
Publikováno 16 březen 2013 - 23:20
noe1 napsal/a:
Právě, proto že by to byla čistě formální změna, neměla by žádný účel. V tom si asi rozumíme.
Ale on to musí taky někdo naprogramovat, otestovat, spustit - a kluci na to zjevně žádné zaměstnance nemají. Navíc každý zásah do fungujícího systému přináší riziko, že se něco sesype. Tož buďme rádi, že to funguje a nezatěžujme kluky návrhy úprav, které jsou jen formální.
Já bych to shrnul takto: Současné pořadí je "přívětivější" ke špičce. To co jsem navrhoval, a Venca68 lépe zformuloval, více vypovídá u nás "lůzrů" na místech ve středu a na chvostu.
Zatím to vidím tak, že hoši berou připomínky a časem je zakomponují. A zatím veškeré změny podle mého názoru byly vždy ku prospěchu.
Závěr: Podal jsem návrh. Jestli ho realizují dnes, za týden a nebo nikdy, nic se nestane. Klikat do mapy budu dál.
Publikováno 16 březen 2013 - 23:24
Publikováno 16 březen 2013 - 23:32
Publikováno 16 březen 2013 - 23:37
Gresaci napsal/a:
A řazení je podle abecedy, takže budeš pořád přede mnou.
Ale je to v tomto případě, myslím, zasloužené.
Aha, toho jsem si ráčila všimnout až teď. Mně je to fakt šumák, jestli je to podle abecedy nebo jsou vkladači dole. Předtím mi to přišlo asi přehlednější, ale to je o zvyku. Tím si jako nestěžuju.
Publikováno 17 březen 2013 - 0:06
*
Publikováno 17 březen 2013 - 0:20
I keška u něj je.Skywalker napsal/a:
1. Super věc - americký pomník BIG RED ONE u Chebu, stojící na diplomatické půdě, původní- válečný. Výborné je, že ho ty bolševické svině nemohly zbořit :-)
http://www.horydoly....-ypsilonce.html
Publikováno 17 březen 2013 - 0:52
No jo, ty to se všemi zelenými obrázky nevidíš.noe1 napsal/a:
Tomu nerozumím. V čem by bylo přívětivější?
Právě teď je na 1. místě 23 lidí s 594 body, na 2.místě 5 lidí s 593 body.
Podle mého návrhu, by ti s 593 body byli na 24. místě.
Už rozumíš? A když jsi na 20. místě dnes, tak vůbec nevíš, kolik lidí je před Tebou.
Ale shodneme se, že na funkci to nemá žádný vliv. A funkci rostlináře už vůbec ne.
Publikováno 17 březen 2013 - 9:19
noe1 napsal/a:
PLAJ family napsal/a:
No jo, ty to se všemi zelenými obrázky nevidíš.noe1 napsal/a:
Tomu nerozumím. V čem by bylo přívětivější?
Právě teď je na 1. místě 23 lidí s 594 body, na 2.místě 5 lidí s 593 body.
Podle mého návrhu, by ti s 593 body byli na 24. místě.
Už rozumíš? A když jsi na 20. místě dnes, tak vůbec nevíš, kolik lidí je před Tebou.
Ale shodneme se, že na funkci to nemá žádný vliv. A funkci rostlináře už vůbec ne.
Neber to nijak zle - jen si tak po ránu uvažuji, nesnažím se "bojovat" proti téhle změně, je mi jasné že s oběma systémy bodování lze v pohodě žít, opravdu.
Mechanismus počítání chápu. A vím, že pro lidi, co uhodli vše by se tím nic neměnilo. Co nechápu je, k čemu by ta změna byla pro ty, co nemají všechno uhodnuto. Já jsem to pořadí zatím vnímal jako informaci, kolik uhodnutí mi chybí do 100%. To je sice dnes, když na to existuje filtr, nadbytečné, nicméně stále pro mne užitečnější než informace kolik lidí bylo v hledání úspěšnější než já. Jinými slovy, (být na místě weselky v 8:30 dnes ráno :-)))), neperu se s těmi 33 lidí, nezajímá mne, že jsem "horší" než 33 lidí, ale peru se s těmi dvěma příčkami, tedy třemi fotkami, co mne dělí od prvního místa. Obrázky jsou můj soupeř, ne kolegové hledači.
Ale chápu, že někdo to může mít nastaveno jinak a nikomu to ošklívat nebudu. ;)
Jde o to, že ty se v žebříčku vidíš . Já ale musím souhlasit s PLAJ family. Celou dobu se motám kolem 60 místa, ale reálně je to až ve druhé stovce. Proto bych byl také pro změnu nebo alespoň pro kompletní žebříček, bo pro toho, kdo je až 21. a dál, je to naprosto nepřehledné...
Publikováno 17 březen 2013 - 9:43
dachmh napsal/a:
Jde o to, že ty se v žebříčku vidíš . Já ale musím souhlasit s PLAJ family. Celou dobu se motám kolem 60 místa, ale reálně je to až ve druhé stovce. Proto bych byl také pro změnu nebo alespoň pro kompletní žebříček, bo pro toho, kdo je až 21. a dál, je to naprosto nepřehledné...
Pokud by bylo "po vašem", viděl by ses přece ještě níž. Reálně záleží na tom, jestli jedeš na obrázky nebo na soupeře, jak psal noe1. Skákat z např. 24 místa rovnou na první, protože ti chyběl jeden obrázek a bylo před tebou 23 lidí, mi přijde dost nepřehledné. Já chci vidět, kolik obrázků mi zbývá uhodnout a ne kolik lidí je přede mnou.
Publikováno 17 březen 2013 - 9:45
Tak to abys Dachu u toho kompu seděl dýl.dachmh napsal/a:
Celou dobu se motám kolem 60 místa, ale reálně je to až ve druhé stovce. Proto bych byl také pro změnu nebo alespoň pro kompletní žebříček, bo pro toho, kdo je až 21. a dál, je to naprosto nepřehledné...
Ale to pořadí do 20. místa, tak jak je, bych nechal. Mě to třeba motivovalo se snažit dotáhnout na viditelný místo.
Když tam bude jen 20 jmen, tak se může stát, že budou mít všichni všechno. A tím to bude daleko míň vypovídající než teď.
Publikováno 17 březen 2013 - 9:54
Publikováno 17 březen 2013 - 14:49
ale no tak. Pomohla při hledání jednoho zákysu... Jinak je hnát klackem. A dost politiky.noe1 napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Prvně co ČSSD pomohla
... ještě politiku sem pleť. A takové pěkné konstruktivní vlákno to bylo. Úplný ostrůvek pozitivní deviace.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů