Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1401 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 16:24

*bod 2) samo ne do galerie, ale do profilu, sry :o
  • 0
Vložený obrázek

#1402 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 17:23

Alf Gang napsal/a:
Hlavní je, aby bylo co hledat. Už mám zase absťák...:D:D

Šoupněte tam Alfici pořádnou nálož 5ti hvězdičkových špeků!!! :)

dachmh napsal/a:
Zaslechl jsem nějakou fámu, že poznejmisto.cz k prvnímu výročí "hry" chystá pro 60 nejúspěšnějších hledačů leteckou dovolenou na Novém Zélandu. Někde výše jsem už psal, že se v těchto vodách asi tak nějak cákám. To je výzva!!! :D:D:D

No sakra, po tvém infu se ani na těch prvních místech nenajdeme, jak bude přeplněno... :D Btw. Nový Zéland, hmm, to by se poznejmisto řáááádně prohlo... :)
  • 0

#1403 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 20:15

[quote]Columbovsukni napsal/a:
[quote]Alf Gang napsal/a:
Hlavní je, aby bylo co hledat. Už mám zase absťák...:D:D[/quote]

Šoupněte tam Alfici pořádnou nálož 5ti hvězdičkových špeků!!! :)

Jeden pětihvězdičkový by mi stačil, nejsem tak náročná...:D:D Ale méně hvězdičkovou nálož beru!;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1404 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 20:22

To se už hádají i bufety?
  • 0

#1405 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 20:35

honza.h napsal/a:

No, řekla bych, že bufety jsou na mnohých místech, která se hádala. A jde u nich spíš o historickou budovu a já jsem ráda, že tam je i tahle - jestli tedy myslíš #606. Ač jsem kdysi v Praze bydlela, tak tohle místo neznám a když jsem si teď googlila jeho historii, tak jsem ráda, že mi bylo ukázáno.
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1406 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 20:38

Alf Gang napsal/a:

honza.h napsal/a:

No, řekla bych, že bufety jsou na mnohých místech, která se hádala. A jde u nich spíš o historickou budovu a já jsem ráda, že tam je i tahle - jestli tedy myslíš #606. Ač jsem kdysi v Praze bydlela, tak tohle místo neznám a když jsem si teď googlila jeho historii, tak jsem ráda, že mi bylo ukázáno.

Já tohle místo našla náhodou při plánování lovu v Praze, a moc mě naštvalo, že jsem to už nestihla.:( Ale za hežčího počasí si to aspoň víc užiju.
  • 0

#1407 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 20:45

Evca.N napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

honza.h napsal/a:

Já tohle místo našla náhodou při plánování lovu v Praze, a moc mě naštvalo, že jsem to už nestihla.:( Ale za hežčího počasí si to aspoň víc užiju.

je tam krásně, ale někdy přeplněno..máme to kousek..pořád se to tam zvelebuje :-)
  • 0

#1408 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 22:23

Alf Gang napsal/a:

honza.h napsal/a:

Tu jsem myslel. Ale bufáč už je objeven a mám klid... díky nápovědě zde :-)
  • 0

#1409 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 0:03

606 jsem našel náhodným klikáním do pravděpodobných míst. Tak moc jich v Praze zase není. Na místě samém jsem nebyl nikdy.
  • 0

#1410 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 0:52

Taky jsem byl nucen zvolit mpikovu metodu. Jo a zdá se to jenom mně nebo je na poznejmisto nějak přeprahováno (navíc s tím, že dost z těch pražských míst mě tak nějak nenadchlo)?
  • 0
Vložený obrázek

#1411 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 6:47

#606 - Kdybych byl býval byl vytrvalejší, tak jsem to taky našel klikáním (plus podle hintu zde na fóru). Jenže mne to přestalo bavit, začal jsem normálně googlit a za chvilku se na mne obrázek na google usmál. Až pak jsem zjistil, že jsem se s klikáním zastavil opravdu jen kousek od správného místa. Náhody, no... :)
  • 0

#1412 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 9:47

Jupííí. Závislost je pryč. Stačil jeden prodloužený víkend a hned naskočilo skoro 30 nenalezených fotek... ...a najednou se mi do toho hledání už vůbec nechce. Tak doufám, že si zase přečtu nějakou knížku :-D (ale já se vrátím)
  • 0

#1413 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 10:41

koyamas family napsal/a:
Taky jsem byl nucen zvolit mpikovu metodu. Jo a zdá se to jenom mně nebo je na poznejmisto nějak přeprahováno (navíc s tím, že dost z těch pražských míst mě tak nějak nenadchlo)?

Naštěstí jsem zvolil správné klíčové slovo (někdy mám i světlé chvilky) a podobná fotka na mne vypadla na prvních řádcích výsledků hledání ;)

Jinak s tím odzávislováním. Sice jsem si nikdy nesáhl na bednu a ani mně to nijak nemrzí, ale schopnej hodiny klikat do mapy a procházet tuny obrázků jsem taky uměl. Pak jsem si minulej tejden šmudláním očí do nich zanesl bacila a tři dny jsem skoro neviděl....najednou jsem zjistil, že to jde i bez každodenní přítomnosti....osvěžující pocit! B):D
  • 0

#1414 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 11:28

Tak nějak jsem si myslel, že #608 bude brnkačka. A zatím.........:o
  • 0

#1415 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 11:56

venca68 napsal/a:

u mě to bylo na první dobrou, a to to místo neznám :D
  • 0

#1416 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 12:11

radims napsal/a:
Jupííí. Závislost je pryč.
Stačil jeden prodloužený víkend a hned naskočilo skoro 30 nenalezených fotek...
...a najednou se mi do toho hledání už vůbec nechce.

jj, to je cesta. na bednu asi nikdy nestoupnu, některá místa se ani hledat nechce a tak je to v poklidu...
  • 0

#1417 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 14:32

Gresaci napsal/a:

venca68 napsal/a:

u mě to bylo na první dobrou, a to to místo neznám :D

Hmm, tak mně google nedal #608 ani na první dobrou, ani na žádnou další. A to to místo taky neznám. :D
  • 0

#1418 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 16:20

tralala, #611 rovnou z voleje do mapy .. to se mi skoro líbí víc než gůglení špeků :) jen je ta rozkoš moc krátká .. :) L.
  • 0

#1419 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 16:54

noe1 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:
tralala, #611 rovnou z voleje do mapy .. to se mi skoro líbí víc než gůglení špeků :)
jen je ta rozkoš moc krátká .. :)
L.

No tak to si měl štěstí :-)))) Já ji hodnou chvilku musel hledat.

Nemáte pocit že funguje zákon, že když publikují něco co znáte na první pohled, nejste v té chvíli u počítače a naopak, když se vám podaří zachytit novou fotku, tak to místo musíte hledat?

Teda, kromě mloga, u toho to neplatí, ten zná všechno a u počítače je furt :-))))

jojo, přesně, 610 jsem viděl ještě panenskou a dlouho tak zůstávala ale dosud jsem ji nenašel. A po chvíli 611 pro nás na 90% jasný místo a už uloveno..

stejně si člověk uleví jakmile padne FTF, páč se už nemusí nervovat :D
.
  • 0

#1420 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2013 - 18:56

noe1 napsal/a:

Nemáte pocit že funguje zákon, že když publikují něco co znáte na první pohled, nejste v té chvíli u počítače a naopak, když se vám podaří zachytit novou fotku, tak to místo musíte hledat?

Teda, kromě mloga, u toho to neplatí, ten zná všechno a u počítače je furt :-))))

Ano, tenhle pocit taky znám, i když si kolega Noe1 myslí něco jiného. :D
To se pak zoufale pokouším hledat na displeji telefonu a proklínám pomalost datového připojení a velikost displeje.
I když u 590 se takhle FTF povedlo ;).
Na schválení mi čeká skoro stejná fotka, byl jsem na rychlým připojení, takže i na telefonu to bylo na první kuk a třetí ťuk.:)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama