poznejmisto.cz II.
Publikováno 18 březen 2013 - 17:23
Alf Gang napsal/a:
Hlavní je, aby bylo co hledat. Už mám zase absťák...:D
Šoupněte tam Alfici pořádnou nálož 5ti hvězdičkových špeků!!!
dachmh napsal/a:
Zaslechl jsem nějakou fámu, že poznejmisto.cz k prvnímu výročí "hry" chystá pro 60 nejúspěšnějších hledačů leteckou dovolenou na Novém Zélandu. Někde výše jsem už psal, že se v těchto vodách asi tak nějak cákám. To je výzva!!! :D:D
No sakra, po tvém infu se ani na těch prvních místech nenajdeme, jak bude přeplněno... Btw. Nový Zéland, hmm, to by se poznejmisto řáááádně prohlo...
Publikováno 18 březen 2013 - 20:15
[quote]Alf Gang napsal/a:
Hlavní je, aby bylo co hledat. Už mám zase absťák...:D[/quote]
Šoupněte tam Alfici pořádnou nálož 5ti hvězdičkových špeků!!!
Jeden pětihvězdičkový by mi stačil, nejsem tak náročná...:D Ale méně hvězdičkovou nálož beru!
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 18 březen 2013 - 20:22
Publikováno 18 březen 2013 - 20:35
No, řekla bych, že bufety jsou na mnohých místech, která se hádala. A jde u nich spíš o historickou budovu a já jsem ráda, že tam je i tahle - jestli tedy myslíš #606. Ač jsem kdysi v Praze bydlela, tak tohle místo neznám a když jsem si teď googlila jeho historii, tak jsem ráda, že mi bylo ukázáno.honza.h napsal/a:
To se už hádají i bufety?
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 18 březen 2013 - 20:38
Alf Gang napsal/a:
No, řekla bych, že bufety jsou na mnohých místech, která se hádala. A jde u nich spíš o historickou budovu a já jsem ráda, že tam je i tahle - jestli tedy myslíš #606. Ač jsem kdysi v Praze bydlela, tak tohle místo neznám a když jsem si teď googlila jeho historii, tak jsem ráda, že mi bylo ukázáno.honza.h napsal/a:
Já tohle místo našla náhodou při plánování lovu v Praze, a moc mě naštvalo, že jsem to už nestihla. Ale za hežčího počasí si to aspoň víc užiju.
Publikováno 18 březen 2013 - 20:45
je tam krásně, ale někdy přeplněno..máme to kousek..pořád se to tam zvelebuje :-)Evca.N napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Já tohle místo našla náhodou při plánování lovu v Praze, a moc mě naštvalo, že jsem to už nestihla. Ale za hežčího počasí si to aspoň víc užiju.
Publikováno 18 březen 2013 - 22:23
Alf Gang napsal/a:
Tu jsem myslel. Ale bufáč už je objeven a mám klid... díky nápovědě zde :-)
Publikováno 19 březen 2013 - 0:03
Publikováno 19 březen 2013 - 0:52
Publikováno 19 březen 2013 - 6:47
Publikováno 19 březen 2013 - 9:47
Publikováno 19 březen 2013 - 10:41
koyamas family napsal/a:
Taky jsem byl nucen zvolit mpikovu metodu. Jo a zdá se to jenom mně nebo je na poznejmisto nějak přeprahováno (navíc s tím, že dost z těch pražských míst mě tak nějak nenadchlo)?
Naštěstí jsem zvolil správné klíčové slovo (někdy mám i světlé chvilky) a podobná fotka na mne vypadla na prvních řádcích výsledků hledání
Jinak s tím odzávislováním. Sice jsem si nikdy nesáhl na bednu a ani mně to nijak nemrzí, ale schopnej hodiny klikat do mapy a procházet tuny obrázků jsem taky uměl. Pak jsem si minulej tejden šmudláním očí do nich zanesl bacila a tři dny jsem skoro neviděl....najednou jsem zjistil, že to jde i bez každodenní přítomnosti....osvěžující pocit!
Publikováno 19 březen 2013 - 11:28
Publikováno 19 březen 2013 - 11:56
venca68 napsal/a:
Tak nějak jsem si myslel, že #608 bude brnkačka. A zatím.........
u mě to bylo na první dobrou, a to to místo neznám
Publikováno 19 březen 2013 - 12:11
jj, to je cesta. na bednu asi nikdy nestoupnu, některá místa se ani hledat nechce a tak je to v poklidu...radims napsal/a:
Jupííí. Závislost je pryč.
Stačil jeden prodloužený víkend a hned naskočilo skoro 30 nenalezených fotek...
...a najednou se mi do toho hledání už vůbec nechce.
Publikováno 19 březen 2013 - 14:32
Gresaci napsal/a:
venca68 napsal/a:
Tak nějak jsem si myslel, že #608 bude brnkačka. A zatím.........
u mě to bylo na první dobrou, a to to místo neznám
Hmm, tak mně google nedal #608 ani na první dobrou, ani na žádnou další. A to to místo taky neznám.
Publikováno 19 březen 2013 - 16:20
Publikováno 19 březen 2013 - 16:54
noe1 napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
tralala, #611 rovnou z voleje do mapy .. to se mi skoro líbí víc než gůglení špeků
jen je ta rozkoš moc krátká ..
L.
No tak to si měl štěstí :-)))) Já ji hodnou chvilku musel hledat.
Nemáte pocit že funguje zákon, že když publikují něco co znáte na první pohled, nejste v té chvíli u počítače a naopak, když se vám podaří zachytit novou fotku, tak to místo musíte hledat?
Teda, kromě mloga, u toho to neplatí, ten zná všechno a u počítače je furt :-))))
jojo, přesně, 610 jsem viděl ještě panenskou a dlouho tak zůstávala ale dosud jsem ji nenašel. A po chvíli 611 pro nás na 90% jasný místo a už uloveno..
stejně si člověk uleví jakmile padne FTF, páč se už nemusí nervovat
.
Publikováno 19 březen 2013 - 18:56
Ano, tenhle pocit taky znám, i když si kolega Noe1 myslí něco jiného.noe1 napsal/a:
Nemáte pocit že funguje zákon, že když publikují něco co znáte na první pohled, nejste v té chvíli u počítače a naopak, když se vám podaří zachytit novou fotku, tak to místo musíte hledat?
Teda, kromě mloga, u toho to neplatí, ten zná všechno a u počítače je furt :-))))
To se pak zoufale pokouším hledat na displeji telefonu a proklínám pomalost datového připojení a velikost displeje.
I když u 590 se takhle FTF povedlo .
Na schválení mi čeká skoro stejná fotka, byl jsem na rychlým připojení, takže i na telefonu to bylo na první kuk a třetí ťuk.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů