Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1381 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 17:43

Je to jenom u mě, nebo v celém baráku? Uhodl jsem 596 a zmizel z galerie obrázek..
  • 0

#1382 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 18:50

PLAJ family napsal/a:
Je to jenom u mě, nebo v celém baráku?
Uhodl jsem 596 a zmizel z galerie obrázek..

ne, mám ji tam :)
  • 0

#1383 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 18:51

PLAJ family napsal/a:
Je to jenom u mě, nebo v celém baráku?
Uhodl jsem 596 a zmizel z galerie obrázek..

Jestli to je ten šutr, tak ho tam mám...
  • 0

#1384 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 19:12

600 - proč mám pocit, že už jsem ten krmelec někde viděla a teď ho nemůžu najít? No nic, jdu pokračovat... :)
  • 0

#1385 FISATA

FISATA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 19:26

protože jsi kolem toho krmelce už utčitě šla :-)
  • 0

#1386 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 19:34

Columbovsukni napsal/a:

dachmh napsal/a:
Jde o to, že ty se v žebříčku vidíš :D. Já ale musím souhlasit s PLAJ family. Celou dobu se motám kolem 60 místa, ale reálně je to až ve druhé stovce. Proto bych byl také pro změnu nebo alespoň pro kompletní žebříček, bo pro toho, kdo je až 21. a dál, je to naprosto nepřehledné...

Pokud by bylo "po vašem", viděl by ses přece ještě níž. :) Reálně záleží na tom, jestli jedeš na obrázky nebo na soupeře, jak psal noe1. Skákat z např. 24 místa rovnou na první, protože ti chyběl jeden obrázek a bylo před tebou 23 lidí, mi přijde dost nepřehledné. Já chci vidět, kolik obrázků mi zbývá uhodnout a ne kolik lidí je přede mnou. B)

Naprosto souhlasím s Columbovou. Když nebudu mít uhodnutý jeden obrázek, je to jasné druhé místo, nebudu mít uhodnuté dva, je to jasné třetí místo... ale s jedním neuhodnutým být na místě dvacátém či kterém, to mi prostě s hádáním obrázků dohromady nejde. Jsem ráda na prvním, druhém, třetím... místě s x dalšími, kteří uhodli stejný počet jako já. Ikdyby nás tam bylo třeba padesát. Prostě všichni jsme uhodli stejný počet. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1387 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 19:54

Nenadhodil byste někdo něco na boudu 595?
  • 0

#1388 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 19:57

jo tak nějak by to mohlo zkončit
  • 0

#1389 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 20:00

kosmohill napsal/a:
...takze kdyz i my z chvostu zamakame, muzeme byt jednoho krasneho dne vsichni prvni.
:D

To bychom byli, i kdyby to bylo číslované jinak, protože když mají všichni všechno, je to za 1 i podle druhé teorie. :) Administrátoři pak vymyslí nějaký automat na sázení fotek a budou naše pořadí třídit 30ti kousky denně. ;)
  • 0

#1390 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 20:01

FISATA napsal/a:
protože jsi kolem toho krmelce už utčitě šla :-)

Určitě nešla. Ale někde byl, kurnik šopa! :)
  • 0

#1391 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 20:07

kosmohill napsal/a:

...takze kdyz i my z chvostu zamakame, muzeme byt jednoho krasneho dne vsichni prvni.

Přesně tak, sejdeme se všichni na špici.:);)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1392 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2013 - 20:10

Columbovsukni napsal/a:

kosmohill napsal/a:

To bychom byli, i kdyby to bylo číslované jinak, protože když mají všichni všechno, je to za 1 i podle druhé teorie. :) Administrátoři pak vymyslí nějaký automat na sázení fotek a budou naše pořadí třídit 30ti kousky denně. ;)

To je fakt, naštěstí díky každodennímu přísunu fotek se to pořadí stále trochu míchá... Ale líp se orientuju, když mám potíž třeba se třemi fotkami, že jsem čtvrtá, než když bych byla padesátá osmá. :D
  • 0

#1393 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 0:10

Jen poznámka na okraj, díky úžasné fotce na Poznej místo jsme se včera na celý den vypravili k Milevskému klášteru, krom kešek jsme fotili a fotili a na židovský hřbitov za městem zašli, v tom jarním sluníčku všechno učiněná nádhera! Takže díky za tip! :-))
  • 0

#1394 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 12:46

Alf Gang napsal/a:
Ale líp se orientuju, když mám potíž třeba se třemi fotkami, že jsem čtvrtá, než když bych byla padesátá osmá. :D

Jojo, souhlas, také podle toho, kolikátá jsem, koukám kolik mi toho chybí. A to mi vyhovuje.
  • 0

#1395 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 14:32

Alf Gang napsal/a:
Ale líp se orientuju, když mám potíž třeba se třemi fotkami, že jsem čtvrtá, než když bych byla padesátá osmá. :D

Ale pak najdeš jednu fotku a šup! Z padesáté osmé pozice jsi na čtvrté. :D
  • 0

#1396 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 14:36

PLAJ family
Nevím jak ostatním, ale mně připadá přirozenější a přehlednější stávající systém. Prostě bych to neměnila a nechala jak to je.;) Kdo chce být v první dvacítce a chce být viděn v žebříčku, tak musí prostě víc zamakat.
A nebo samozřejmě naprosto prima by bylo, kdyby byl vidět žebříček i na nižších pozicích, proti tomu by asi nikdo námitky neměl...
  • 0

#1397 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 15:14

to AlfGang
Vynikne to u kompletního žebříčku ve stávajícím systému je tolik pozic, kolik je obrázků. U mého návrhu je tolik pozic, kolik je "soutěžících".
To mně přijde logičtější.
Ale jak už jsem psal dříve. Není to nic, co by nějak celou hru diskvalifikovalo. A zůstane-li to tak, jak je, stejně BUDU KLIKAT DÁL! ;)

Tímto na téma žebříčku končím.
  • 0

#1398 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 15:36

Hlavní je, aby bylo co hledat. Už mám zase absťák...:D:D
  • 0

#1399 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 16:04

Jak na to tak koukám, místo tradičního zvolání:"Juchů, mám ji!", se tady ještě probírá téma STATISTIKA. napadlo mě pár blbostí, tak na chvíli zase vylezu a pokusím pobavit. Neberte mě vážně, je to jen taková úvaha ;) Nechtěl bych být zastáncem momentálního stavu v kůži člověka, pověřeného zaměstnavatelem přijmout 20 nových pracovníků dle jistých kritérií. Přihlásí se mraky uchazečů, leč shodou okolností všechna potřebná kritéria splňuje zrovna dvacet uchazečů. Několik dalších je nesplňuje jen o fous a jejich mluvčí se po právu dožaduje přijetí. Vždyť my jsme druzí a vy nás potřebujete dvacet! :D Anebo můj oblíbený Frajer Luke. Zrovna před chvílí se se mnou vsadil, že zdlábne na posezení 20 vařených vajec. Ale páč je to frajer, řekl mi ať je zvážím a podávám od nejtěžšího. Dal to v pohodě a jen si utřel bradu, chtěl po mně výhru. A já: "Kamaráde máš to ale pech, ta vejce byla všechna úplně stejně těžká, teď ti vařím další várku lehčích, ale bohužel počítej s tím, že budou teprve druhá!" :D Tak jo, už jsem se vykecal, nemyslím to zle, ale troufám si říci, že momentální stav věcí nemá se statistikou nic společného. Proto, podle mého, by mělo být toto slovo být případně změněno. Na co, to nevím, ale zcela jistě ne - statistika! V hledání je nyní zapojeno, tuším, kolem devíti set lidí. Jaký asi musí být údiv, když po jedné uhodnuté fotce se rázem přesunou na místo 720 (odhad) :D Proto ještě jednou navrhuji několik (dle mého názoru) rozumných změn, které mohou připadat v úvahu: 1) přejmenovat "statistiku" 2) zrušit stránku "statistika" - jak jsem tak pochopil, některým zde diskutujícím nejde o to, kolik jedinců je před nimi, ale kolik obrázků jim chybí uhodnout. Na to se přece stačí podívat do galerie a je jasno, včetně místa v "žebříčku", na kterém se nacházejí 3) zveřejnit kompletní "statistiku" se všemi nicky 4) změnit "statistiku" na statistiku dle logiky a zveřejnit všechny nicky - to by asi uvítala většina z těch asi tak osmi set anonymních hledačů. I já jsem pro, rád se podívám, kdo ze známých tváří hraje a jak si vede, to přiznávám Chtěl bych podotknout, že hledám opravdu rekreačně a nemám žádné zvláštní ambice. Jen se mi prostě momentální systém nelíbí. Mluvím jen za sebe, ale domnívám se, že i spoustě dalších tento stav nevyhovuje. Také si uvědomme, že toto není "hra" pro GC, ale pro širokou veřejnost. Tak a na závěr ještě jedno odlehčení, kvůli kterému bych pro současnou statistiku byl i ochoten hlasovat. To jen abyste život zase tak moc nežrali ;) Zaslechl jsem nějakou fámu, že poznejmisto.cz k prvnímu výročí "hry" chystá pro 60 nejúspěšnějších hledačů leteckou dovolenou na Novém Zélandu. Někde výše jsem už psal, že se v těchto vodách asi tak nějak cákám. To je výzva!!! :D:D:D
  • 0
Vložený obrázek

#1400 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2013 - 16:18

Už jsem myslel, že nechám Statistiky spát, ale po dachmhově (fujtajbl skloňování :D) příspěvku mi to nedá. Jak psali PLAJ family, každý z těch dvou způsobů má něco do sebe. Jeden akcentuje uživatele, druhý obrázky. A tímto se dostávám k jádru svého pudla, je mi úplně jedno, jak to bude číslované, hlavně, že bude co hledat. ;) Na začátku se mi spíš líbil způsob, který jsem sám popsal, tedy ten počítající uživatele, teď mne argumenty spoluhledačů přesvědčily spíš k tomu druhému, počítajícímu obrázky. Ale jestli to předtím bylo 55:45, tak teď je to zase 45:55. Prostě je to šumafuk. Ale zas je aspoň o čem pokecat. :)
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama