Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1441 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 20 March 2013 - 21:43

Aichah napsal/a:
Mne 608 Google ukazal....

jj, i já dostal na jednoduchý dotaz fotku hned na první stránce
  • 0

#1442 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 20 March 2013 - 22:10

Tak tohle by se mi to libilo..Vcera kdyz jsem uhadl posledni ze 35 fotek za sebou jsem byl 155..Ted zapnu PC a jsem 143 : ) Celkove 208 za 3 tydny...
  • 0

#1443 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 0:19

Alf Gang napsal/a:

kolombo napsal/a:
Já myslím, že na to správné slovo Google reaguje nějak divně, vrací to správně až když tam připíšu město :-(

No, musím říct, fikaná fotka je to... jen co je pravda. Zkusila jsem připisovat města a na pátý pokus se mi povedlo místo najít. ;)

jo připsal jsem všechny větší města v kraji a nic.
Dnes to fakt gůgl přehnal!
  • 0

#1444 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2948 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 7:20

sobikovi napsal/a:

Aichah napsal/a: Mne 608 Google ukazal....

Mě taky a ani mi nepřijde takový problém detekovat, co to vlastně je.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1445 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 9:41

Netusite, jak je mozne, ze jsem pres noc (ve spanku...) vyvzlinal ze 154. na 140. misto...???
  • 0

#1446 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 9:47

A mám ho, kolečko jedno :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1447 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 9:52

617 je pěkná. U nás v okolí vím o dvou zříceninách kostelů a považuju je za kuriozitu. V PM už jich byla spousta. Ale při hledání 617 jsem jich viděl tolik, že jsem se nepřestal divit.
  • 0

#1448 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 10:20

noe1 napsal/a:

kosmohill napsal/a:
Netusite, jak je mozne, ze jsem pres noc (ve spanku...) vyvzlinal ze 154. na 140. misto...???

To je jednoduché, jsi náměsíčný a po nocích klikáš a klikáš :-))))

Je to tak, že někteří před tebou se dostali na pozice dříve obsazené jen jedním člověkem. Když byl někdo sám na 153. místě a někdo sám na 152. a ten ze 153 se posunul k němu na to 152. ty ses automaticky posunul na uvolněné 153. místo.

No vidis, to me nenapadlo...
Takze jsem se nezlepsil, anebrz mi nejspis nekteri jeste vic utekli.
Ale vypada to lip...:D
  • 0

#1449 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 11:37

kapsa napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Aichah napsal/a: Mne 608 Google ukazal....

Mě taky a ani mi nepřijde takový problém detekovat, co to vlastně je.

O detekování, co to je ani tak nešlo, to jsme myslím tak nějak uhodli asi všichni, ale opět se potvrdilo, že google dá jen někomu a jen někdy. Na základní pojem prostě neukázal, až když jsem přidala město. Hledala jsem to dva dny a správný obrázek prostě nepustil.:|
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1450 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 11:39

Bobr_ napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

kolombo napsal/a:
Já myslím, že na to správné slovo Google reaguje nějak divně, vrací to správně až když tam připíšu město :-(

No, musím říct, fikaná fotka je to... jen co je pravda. Zkusila jsem připisovat města a na pátý pokus se mi povedlo místo najít. ;)

jo připsal jsem všechny větší města v kraji a nic.
Dnes to fakt gůgl přehnal!

To je difné...:o Já zadala město, které je vidět při základním přiblížení mapky, takže opravdu jedno z mála.
Ale měla jsem k městu správný pojem, co za stavbu to je. Tak jestli není háček v tom.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1451 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 12:21

mpik napsal/a:
617 je pěkná. U nás v okolí vím o dvou zříceninách kostelů a považuju je za kuriozitu. V PM už jich byla spousta. Ale při hledání 617 jsem jich viděl tolik, že jsem se nepřestal divit.

617 je přímo nádherná, páč ji mám teoreticky naštudovanou i mapově, dala od boku, ale schválně si zadám do guglu, jsem zvědavá na ostatní místa, jak píšeš ..chystáme se tam na víkend, až budou teplé dlouhé dny (budou-li) toulat se po okolí, vůbec to tam neznáme..:-) už aby..
  • 0

#1452 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 12:22

kolombo napsal/a:
A mám ho, kolečko jedno :-)

závidím..já už kápla na kdeco, ale kolečko nasink, ne a ne..
  • 0

#1453 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 12:29

JolaLuba napsal/a:

copak kolečko ale já zas nemůžu najít meč :(
  • 0

#1454 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 12:45

Gresaci napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

copak kolečko ale já zas nemůžu najít meč :(

meč byl hned, když člověk tipne co za krajinu..
  • 0

#1455 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 12:45

Meč jsem našel hned. Skoro jsem na tom místě byl, ale nedostal jsem se tam, kde ten meč je. Ale Gúgl ho ukázal, souhlasilo to, takže vlastně nevím, kde je přesně.
  • 0

#1456 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 13:22

mpik napsal/a:
Meč jsem našel hned. Skoro jsem na tom místě byl, ale nedostal jsem se tam, kde ten meč je. Ale Gúgl ho ukázal, souhlasilo to, takže vlastně nevím, kde je přesně.

tak na místě jsem byla asi 2x, ale o meči nevím
holt příště budu muset být pečlivější
  • 0

#1457 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 13:28

může mi někdo poslat SZ, co to je za meč na googlu jsem nic nenašla, ač jsem místo trefila
  • 0

#1458 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 14:03

kosmohill napsal/a:

noe1 napsal/a:

kosmohill napsal/a:

Je to tak, že někteří před tebou se dostali na pozice dříve obsazené jen jedním člověkem. Když byl někdo sám na 153. místě a někdo sám na 152. a ten ze 153 se posunul k němu na to 152. ty ses automaticky posunul na uvolněné 153. místo.

Tak to vidíš, kdybys četl můj příspěvek výše, určitě by tě to při tvé inteligenci napadlo :D
Minule jsem naznačil, že slovo "statistika" je v souvislosti s poznejmisto.cz naprosto nepříhodné, ale nenapadlo mě, kterak nazvat tuto stránku jednoslovně. Pracovně jsem ji dal přízvisko "anarchistická statistika" nebo "statistika, kterou svět neviděl" ;) Nyní už mě název stránky napadl, a to: anarchostatistika nebo pseudostatistika, to už by se na domovskou stránku jistě vešlo...
Když se pohybuješ na cca 150. místě, nemůžeš při současném stavu věcí samozřejmě vědět, zda se pořadí před tebou jen srovnalo nebo se přes tebe přes noc přehnalo stádo bizonů :D
Někdo z předních pozic sice napsal, že pílí se lze dostat na viditelná místa, ovšem tím zapomíná na lenivé a příležitostné hledače. Nejhůře na tom ale budou hledači veskrze pilní, kteří si ovšem všimnou stránky později a zhruba za měsíc budou startovat z pozice 1000. Při své pověstné píli a přihození stále, počítám, záludnějších fotek, se na tzv. pozici 20 dostanou opravdu tak v roce 2020 :D
No nic, zase se jen pozastavuji nad touto nesmyslností :o
Kosmohille, věnuj se svým báječným fotkám, dej nám je k nahlédnutí, možná, že tímto se po případném schválení, dobelháš i ty o pár stupínků výše B)
  • 0
Vložený obrázek

#1459 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 14:28

dachmh napsal/a:

kosmohill napsal/a:

noe1 napsal/a:

kosmohill napsal/a:

Tak to vidíš, kdybys četl můj příspěvek výše, určitě by tě to při tvé inteligenci napadlo :D
Minule jsem naznačil, že slovo "statistika" je v souvislosti s poznejmisto.cz naprosto nepříhodné, ale nenapadlo mě, kterak nazvat tuto stránku jednoslovně. Pracovně jsem ji dal přízvisko "anarchistická statistika" nebo "statistika, kterou svět neviděl" ;) Nyní už mě název stránky napadl, a to: anarchostatistika nebo pseudostatistika, to už by se na domovskou stránku jistě vešlo...
Když se pohybuješ na cca 150. místě, nemůžeš při současném stavu věcí samozřejmě vědět, zda se pořadí před tebou jen srovnalo nebo se přes tebe přes noc přehnalo stádo bizonů :D
Někdo z předních pozic sice napsal, že pílí se lze dostat na viditelná místa, ovšem tím zapomíná na lenivé a příležitostné hledače. Nejhůře na tom ale budou hledači veskrze pilní, kteří si ovšem všimnou stránky později a zhruba za měsíc budou startovat z pozice 1000. Při své pověstné píli a přihození stále, počítám, záludnějších fotek, se na tzv. pozici 20 dostanou opravdu tak v roce 2020 :D
No nic, zase se jen pozastavuji nad touto nesmyslností :o
Kosmohille, věnuj se svým báječným fotkám, dej nám je k nahlédnutí, možná, že tímto se po případném schválení, dobelháš i ty o pár stupínků výše B)

Statistika je obecně jakákoliv kvantitativní charakteristika nějakého jevu, takže i pořadí podle uhodnutých fotek. Osobně nevidím žádnou výhodu v zobrazení celého žebříčku. Každý přece vidí své pořadí a může si dohledat pořadí kteréhokoliv nicku, který zná, aniž by nepřiměřeně zatěžoval server. To, že se hadač bez vlastní příčiny vyvzlíná nahoru, nebo spadne dolu je věc jasná a pátrat po tom, co přesně se stalo může jen mudrlant, který místo hádání neví, co roupama. :D
  • 0

#1460 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 21 March 2013 - 14:39

Master19 napsal/a:
Statistika je obecně jakákoliv kvantitativní charakteristika nějakého jevu, takže i pořadí podle uhodnutých fotek. Osobně nevidím žádnou výhodu v zobrazení celého žebříčku. Každý přece vidí své pořadí a může si dohledat pořadí kteréhokoliv nicku, který zná, aniž by nepřiměřeně zatěžoval server. To, že se hadač bez vlastní příčiny vyvzlíná nahoru, nebo spadne dolu je věc jasná a pátrat po tom, co přesně se stalo může jen mudrlant, který místo hádání neví, co roupama. :D

souhlas :D
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama