Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1481 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 9:37

Citace

PaWcz napsal/a:
Zkoušela jsi uklidit cookies a historii?
Btw. na ten meč ale lehčí kombinace stačí ;)

Smazala, asi 5 minut to fungovalo a pak zase ne. Zřejmě googlu vadí slovo MEČ, protože se to zase kouslo po něm. :)
  • 0

#1482 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 10:06

Možná buď ráda, že stávkuje - mně google včera nejdřív nabízel röntgenové ukázky toho, jak si lze zarazit různé druhy čepelí do různých částí těla. Nic, co jsem chtěl vidět :) Pak ale pomohlo jednoduché trojslovné zaklínadlo...
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#1483 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:10

joo, sem dobrej, #622 rovnou do mapy na první klik :) L
  • 0

#1484 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:16

Citace

noe1 napsal/a:

Citace

JolaLuba napsal/a:
joo, sem dobrej, #622 rovnou do mapy na první klik :)
L

Taky :-))) a navíc jako druhý :-))))

Já na tři kliky. Ale rychlé. ;)
  • 0

#1485 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:33

tak šup, co tam máte dalšího ? :)
  • 0

#1486 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:34

jak tak koukám, je to tu už samej pacient ;) :)
  • 0

#1487 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 11:48

Citace

Columbovsukni napsal/a:
Mně teda stávkuje google. Už druhý den občas načte jen pár obrázků (možná podle kombinace slov, lehčí kombinace načte skoro všechny, zdá se mi) a zbytek ne. Dělá mi to jak doma, tak v práci. :(:@

Jo, jo je to tak. Gůgl mi v Opeře taky nenabízí všechny obrázky. Předhodí jich pár a pak ty další načítá, načítá a prd. Jinač ten meč je opravdu zapeklitej. Dosud nenalezeno.A tak se mi to místo na té fotce líbí. :)
  • 0
bobasso

#1488 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 12:06

Meč mi dal včera taky pěkně zabrat. Nakonec jsem do vyhledávače napsala tři slova, co mě zrovna napadly a BINGO! Hned na prvním řádku správný obrázek. A místo je opravdu krásné, tam bych se moc ráda jela podívat... Dnes jsem ještě na nový příděl fotek nekoukala, že by závislost pohasínala...?:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1489 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 16:14

Snad to není nápověda :)
https://www.youtube....v=2N9kVmU9J8A#!
  • 0

#1490 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 17:38

to Sobikovi:...a kdyby tu písničku zpívali u těch hnusných soch z Vysočiny....tak by to byl doslova ohňostroj zoufalství :D:D:D
  • 0

*

#1491 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2013 - 19:04

Uf, tak konečně #0618 s mečem nalezena. Tuhle fotku jsem doslova vyhaluzil. K jejímu nalezení jsem ze zoufalství zvolil tu poslední a nejhorší methodu. Hotová pakárna :D , protože gůgl se na mě dočista vyprd a fotku mi zaboha nechtěl ukázat. Vraatjo, vraatjo, proč těch krabiček nemáš míň. :D Díky Ti za tuhle fotku. Líbila se moc i její hledání.
  • 0
bobasso

#1492 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 13:46

No tak sláva nazdar, konečně zase na prvním fleku. B) Ještě včera ovšem google stále nenačítal všechny obrázky. Někdy se mi načetlo jen třeba 15 řádků fotek a dál ani ťuk. Pak má člověk něco najít. Boudel!!! :@
  • 0

#1493 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 14:09

Citace

Columbovsukni napsal/a:
No tak sláva nazdar, konečně zase na prvním fleku. B) Ještě včera ovšem google stále nenačítal všechny obrázky. Někdy se mi načetlo jen třeba 15 řádků fotek a dál ani ťuk. Pak má člověk něco najít. Boudel!!! :@

To bylo asi globální, dělalo mi to taky.

Už nás hledá tolik, že jsme zahltili google :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1494 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 14:16

Citace

kolombo napsal/a:
To bylo asi globální, dělalo mi to taky.

Už nás hledá tolik, že jsme zahltili google :-)

Zkoušela jsem celkem na 7 pc v různých městech a všude to samé. :o Dneska teda zatím dobré, snad to vydrží.
  • 0

#1495 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 20:44

Dneska mi to blbne. Při pokusu o posun mapy mi to skočí na jiný obrázek. Myslel jsem, že je to Chromiem a vypnul jsem mouse gerture, ale dělá to pořád. Přitom na jiných stránkách (mapy.cz) to nedělá. Mouse gesture zase zapnu a zkusím jiný prohlížeč. Nedělali jste s tím něco? Vyzkoušeno. Firefox mi to dělá také. Funguje to jen v IEXP, ale taky divně. Při zoomování tam nejdřív skočí největší oddálení a pak teprve naskočí přiblížená mapa. Že by to byl nástroj na odstranění závislosti na PM?
  • 0

#1496 kesulka

kesulka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 20:49

628 Musím pochválit autora teto fotečky. Je to velmi hezké místečko a asi 30 km od baráku. Díky
  • 0

#1497 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 21:14

Citace

mpik napsal/a:
Dneska mi to blbne. Při pokusu o posun mapy mi to skočí na jiný obrázek. Myslel jsem, že je to Chromiem a vypnul jsem mouse gerture, ale dělá to pořád. Přitom na jiných stránkách (mapy.cz) to nedělá. Mouse gesture zase zapnu a zkusím jiný prohlížeč. Nedělali jste s tím něco?

Vyzkoušeno. Firefox mi to dělá také. Funguje to jen v IEXP, ale taky divně. Při zoomování tam nejdřív skočí největší oddálení a pak teprve naskočí přiblížená mapa. Že by to byl nástroj na odstranění závislosti na PM?

to je normální
mně to dělá furt - mám trošku pomalý připojení a tak jsem to bral za normální jev.
  • 0

#1498 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 21:52

Citace

mpik napsal/a:
Dneska mi to blbne. Při pokusu o posun mapy mi to skočí na jiný obrázek. Myslel jsem, že je to Chromiem a vypnul jsem mouse gerture, ale dělá to pořád. Přitom na jiných stránkách (mapy.cz) to nedělá. Mouse gesture zase zapnu a zkusím jiný prohlížeč. Nedělali jste s tím něco?

Vyzkoušeno. Firefox mi to dělá také. Funguje to jen v IEXP, ale taky divně. Při zoomování tam nejdřív skočí největší oddálení a pak teprve naskočí přiblížená mapa. Že by to byl nástroj na odstranění závislosti na PM?

Je to volajaké čudné. Mně to přeskakuje třeba při zkopírování kraje pod fotkou (abych nemusela na googlu vypisovat) - když zkopíruju, přehodí mě to samo na úplně jiný obrázek, než jsem tam měla. :o
  • 0

#1499 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 23:05

teď jsem trochu zmatená u 624 :| určitě jsem kolem šla, ale nemohla jsem to trochu déle najít a při hledání mi vyběhlo, že byl loni přesunut a teď nevím, zda na pořád ale asi jo tak není to teď trochu matoucí? fotka je sice z původního místa, ale tam už asi rok nestojí nebo se pletu?
  • 0

#1500 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2013 - 23:36

Mě tohle chování dost nemile překvapilo. Připojení mám rychlý, ale PC nějak divně zpomalené, už delší dobu. Ale tohle přeskakování obrázků při posouvání mapy vidím až dneska. Protože IEXP používat nechci, prozatím mi to funguje v Chromiu v IEXP mode okně. Časem zkusím přepnout zpět do Chrome módu a uvidím.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama