jj, i já dostal na jednoduchý dotaz fotku hned na první stránceAichah napsal/a:
Mne 608 Google ukazal....
poznejmisto.cz II.
Publikováno 20 březen 2013 - 21:43
Publikováno 20 březen 2013 - 22:10
Publikováno 21 březen 2013 - 0:19
jo připsal jsem všechny větší města v kraji a nic.Alf Gang napsal/a:
No, musím říct, fikaná fotka je to... jen co je pravda. Zkusila jsem připisovat města a na pátý pokus se mi povedlo místo najít.kolombo napsal/a:
Já myslím, že na to správné slovo Google reaguje nějak divně, vrací to správně až když tam připíšu město :-(
Dnes to fakt gůgl přehnal!
Publikováno 21 březen 2013 - 7:20
Mě taky a ani mi nepřijde takový problém detekovat, co to vlastně je.sobikovi napsal/a:
jj, i já dostal na jednoduchý dotaz fotku hned na první stránceAichah napsal/a: Mne 608 Google ukazal....
Publikováno 21 březen 2013 - 9:41
Publikováno 21 březen 2013 - 9:47
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 březen 2013 - 9:52
Publikováno 21 březen 2013 - 10:20
noe1 napsal/a:
kosmohill napsal/a:
Netusite, jak je mozne, ze jsem pres noc (ve spanku...) vyvzlinal ze 154. na 140. misto...???
To je jednoduché, jsi náměsíčný a po nocích klikáš a klikáš :-))))
Je to tak, že někteří před tebou se dostali na pozice dříve obsazené jen jedním člověkem. Když byl někdo sám na 153. místě a někdo sám na 152. a ten ze 153 se posunul k němu na to 152. ty ses automaticky posunul na uvolněné 153. místo.
No vidis, to me nenapadlo...
Takze jsem se nezlepsil, anebrz mi nejspis nekteri jeste vic utekli.
Ale vypada to lip...
Publikováno 21 březen 2013 - 11:37
O detekování, co to je ani tak nešlo, to jsme myslím tak nějak uhodli asi všichni, ale opět se potvrdilo, že google dá jen někomu a jen někdy. Na základní pojem prostě neukázal, až když jsem přidala město. Hledala jsem to dva dny a správný obrázek prostě nepustil.:|kapsa napsal/a:
Mě taky a ani mi nepřijde takový problém detekovat, co to vlastně je.sobikovi napsal/a:
jj, i já dostal na jednoduchý dotaz fotku hned na první stránceAichah napsal/a: Mne 608 Google ukazal....
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 21 březen 2013 - 11:39
To je difné... Já zadala město, které je vidět při základním přiblížení mapky, takže opravdu jedno z mála.Bobr_ napsal/a:
jo připsal jsem všechny větší města v kraji a nic.Alf Gang napsal/a:
No, musím říct, fikaná fotka je to... jen co je pravda. Zkusila jsem připisovat města a na pátý pokus se mi povedlo místo najít.kolombo napsal/a:
Já myslím, že na to správné slovo Google reaguje nějak divně, vrací to správně až když tam připíšu město :-(
Dnes to fakt gůgl přehnal!
Ale měla jsem k městu správný pojem, co za stavbu to je. Tak jestli není háček v tom.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 21 březen 2013 - 12:21
617 je přímo nádherná, páč ji mám teoreticky naštudovanou i mapově, dala od boku, ale schválně si zadám do guglu, jsem zvědavá na ostatní místa, jak píšeš ..chystáme se tam na víkend, až budou teplé dlouhé dny (budou-li) toulat se po okolí, vůbec to tam neznáme..:-) už aby..mpik napsal/a:
617 je pěkná. U nás v okolí vím o dvou zříceninách kostelů a považuju je za kuriozitu. V PM už jich byla spousta. Ale při hledání 617 jsem jich viděl tolik, že jsem se nepřestal divit.
Publikováno 21 březen 2013 - 12:22
závidím..já už kápla na kdeco, ale kolečko nasink, ne a ne..kolombo napsal/a:
A mám ho, kolečko jedno :-)
Publikováno 21 březen 2013 - 12:29
copak kolečko ale já zas nemůžu najít mečJolaLuba napsal/a:
závidím..já už kápla na kdeco, ale kolečko nasink, ne a ne..
Publikováno 21 březen 2013 - 12:45
meč byl hned, když člověk tipne co za krajinu..Gresaci napsal/a:
copak kolečko ale já zas nemůžu najít mečJolaLuba napsal/a:
závidím..já už kápla na kdeco, ale kolečko nasink, ne a ne..
Publikováno 21 březen 2013 - 12:45
Publikováno 21 březen 2013 - 13:22
mpik napsal/a:
Meč jsem našel hned. Skoro jsem na tom místě byl, ale nedostal jsem se tam, kde ten meč je. Ale Gúgl ho ukázal, souhlasilo to, takže vlastně nevím, kde je přesně.
tak na místě jsem byla asi 2x, ale o meči nevím
holt příště budu muset být pečlivější
Publikováno 21 březen 2013 - 13:28
Publikováno 21 březen 2013 - 14:03
kosmohill napsal/a:
noe1 napsal/a:
kosmohill napsal/a:
Netusite, jak je mozne, ze jsem pres noc (ve spanku...) vyvzlinal ze 154. na 140. misto...???
Je to tak, že někteří před tebou se dostali na pozice dříve obsazené jen jedním člověkem. Když byl někdo sám na 153. místě a někdo sám na 152. a ten ze 153 se posunul k němu na to 152. ty ses automaticky posunul na uvolněné 153. místo.
Ale vypada to lip...
Tak to vidíš, kdybys četl můj příspěvek výše, určitě by tě to při tvé inteligenci napadlo
Minule jsem naznačil, že slovo "statistika" je v souvislosti s poznejmisto.cz naprosto nepříhodné, ale nenapadlo mě, kterak nazvat tuto stránku jednoslovně. Pracovně jsem ji dal přízvisko "anarchistická statistika" nebo "statistika, kterou svět neviděl" Nyní už mě název stránky napadl, a to: anarchostatistika nebo pseudostatistika, to už by se na domovskou stránku jistě vešlo...
Když se pohybuješ na cca 150. místě, nemůžeš při současném stavu věcí samozřejmě vědět, zda se pořadí před tebou jen srovnalo nebo se přes tebe přes noc přehnalo stádo bizonů
Někdo z předních pozic sice napsal, že pílí se lze dostat na viditelná místa, ovšem tím zapomíná na lenivé a příležitostné hledače. Nejhůře na tom ale budou hledači veskrze pilní, kteří si ovšem všimnou stránky později a zhruba za měsíc budou startovat z pozice 1000. Při své pověstné píli a přihození stále, počítám, záludnějších fotek, se na tzv. pozici 20 dostanou opravdu tak v roce 2020
No nic, zase se jen pozastavuji nad touto nesmyslností
Kosmohille, věnuj se svým báječným fotkám, dej nám je k nahlédnutí, možná, že tímto se po případném schválení, dobelháš i ty o pár stupínků výše
Publikováno 21 březen 2013 - 14:28
dachmh napsal/a:
kosmohill napsal/a:
noe1 napsal/a:
kosmohill napsal/a:
Ale vypada to lip...
Tak to vidíš, kdybys četl můj příspěvek výše, určitě by tě to při tvé inteligenci napadlo
Minule jsem naznačil, že slovo "statistika" je v souvislosti s poznejmisto.cz naprosto nepříhodné, ale nenapadlo mě, kterak nazvat tuto stránku jednoslovně. Pracovně jsem ji dal přízvisko "anarchistická statistika" nebo "statistika, kterou svět neviděl" Nyní už mě název stránky napadl, a to: anarchostatistika nebo pseudostatistika, to už by se na domovskou stránku jistě vešlo...
Když se pohybuješ na cca 150. místě, nemůžeš při současném stavu věcí samozřejmě vědět, zda se pořadí před tebou jen srovnalo nebo se přes tebe přes noc přehnalo stádo bizonů
Někdo z předních pozic sice napsal, že pílí se lze dostat na viditelná místa, ovšem tím zapomíná na lenivé a příležitostné hledače. Nejhůře na tom ale budou hledači veskrze pilní, kteří si ovšem všimnou stránky později a zhruba za měsíc budou startovat z pozice 1000. Při své pověstné píli a přihození stále, počítám, záludnějších fotek, se na tzv. pozici 20 dostanou opravdu tak v roce 2020
No nic, zase se jen pozastavuji nad touto nesmyslností
Kosmohille, věnuj se svým báječným fotkám, dej nám je k nahlédnutí, možná, že tímto se po případném schválení, dobelháš i ty o pár stupínků výše
Statistika je obecně jakákoliv kvantitativní charakteristika nějakého jevu, takže i pořadí podle uhodnutých fotek. Osobně nevidím žádnou výhodu v zobrazení celého žebříčku. Každý přece vidí své pořadí a může si dohledat pořadí kteréhokoliv nicku, který zná, aniž by nepřiměřeně zatěžoval server. To, že se hadač bez vlastní příčiny vyvzlíná nahoru, nebo spadne dolu je věc jasná a pátrat po tom, co přesně se stalo může jen mudrlant, který místo hádání neví, co roupama.
Publikováno 21 březen 2013 - 14:39
Master19 napsal/a:
Statistika je obecně jakákoliv kvantitativní charakteristika nějakého jevu, takže i pořadí podle uhodnutých fotek. Osobně nevidím žádnou výhodu v zobrazení celého žebříčku. Každý přece vidí své pořadí a může si dohledat pořadí kteréhokoliv nicku, který zná, aniž by nepřiměřeně zatěžoval server. To, že se hadač bez vlastní příčiny vyvzlíná nahoru, nebo spadne dolu je věc jasná a pátrat po tom, co přesně se stalo může jen mudrlant, který místo hádání neví, co roupama.
souhlas
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů