Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1501 smudlix

smudlix

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 7:25

Gresaci napsal/a:
teď jsem trochu zmatená u 624 :| ...

Tahle nase fotka je necely rok stara. Jestli se to posunulo, to opravdu nevim. Kazdopadne jsem to zkoumal na satelitnich mapach na googlu i mapy.cz a je to na obou krasne videt na miste, odkud to bylo focene, tak to snad az tak matouci neni.
  • 0

#1502 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 9:16

Po menší nápovědě zeleno. Bylo to pěkné hledání špeků. Teď čekám na další. 624 byla nalezena jako poslední, až pak jsem si uvědomil, že mám poblíž jednoho známého. A mimochodem, jestli je to posunuté nebo ne, nevím, ale fotky na satelitních a leteckých mapách taky nejsou dnešní. Na Seznamu jsou z roku 2011. Geodis myslím že má jedno snímkovací letadlo a snímkuje průběžně, tuším že nově se dostane na místo asi tak za 3 roky. Alespoň ty dostupné mapy jdou cca 3 roky po sobě.
  • 0

#1503 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 9:51

smudlix napsal/a:
Kazdopadne jsem to zkoumal na satelitnich mapach na googlu i mapy.cz a je to na obou krasne videt na miste, odkud to bylo focene.

jojo, na mapách to je na místě, kde je to foceno a kde jsem to také já kdysi viděla
ale chtěla jsem jen upozornit na to, že jsem našla článek o přesunu
kdo to nezná na původním místě, tak může být možná trochu zmaten
  • 0

#1504 smudlix

smudlix

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 11:13

Po SZ od Gresaku a nejakem tom samostudiu mam za to, ze neni antena jako antena a #624 stoji porad na svem miste. :)

A mimochodem, jestli je to posunuté nebo ne, nevím, ale fotky na satelitních a leteckých mapách taky nejsou dnešní. Na Seznamu jsou z roku 2011. Geodis myslím že má jedno snímkovací letadlo a snímkuje průběžně, tuším že nově se dostane na místo asi tak za 3 roky. Alespoň ty dostupné mapy jdou cca 3 roky po sobě.

To da rozum, ze nejsou dnesni. :) Ale prave diky tomu se na nich da daleko lepe najit to, co nekde bylo a uz to tam rok neni, nez to, co tam nebylo a teprve nedavno to postavili. ;)
  • 0

#1505 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 12:15

Tak dnešní první fotku na hádání #0629 jsem dal na první kliknutí. Moc pěkná fotka a zároveň velmi smutná. Škoda že to muselo dojít tak daleko..... :(
  • 0
bobasso

#1506 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 19:17

631 je krásná. Byl jsem tam mnohokrát. To tam ten most ale ještě nebyl.
  • 0

#1507 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 20:19

Naprosto neuveritelny.Dnes jsem behem maratonu 40 uhodnutych fotek po zadani hesla zricenina mel na 3 radce peknou fotku #0624..Google se zblaznil !!!:D:D
  • 0

#1508 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 21:22

To já jsem na dotaz "zřícenina" dostal fotku cedulky, že do pekárny nepřivezli mouku.
  • 0

#1509 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 21:27

mpik napsal/a:
To já jsem na dotaz "zřícenina" dostal fotku cedulky, že do pekárny nepřivezli mouku.

Taky pekne..Je to vtipny , ale obcas jsem mile prekvapen co na me vypadne.Minimalne 50 fotek ze 300 jsem nasel "nahodou" pri hledani neceho jineho:)
  • 0

#1510 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 21:32

Jo, to taky. A je pěkný, když při hledání nějakého špeku vykoukne úplně jiný.
  • 0

#1511 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 22:54

Dělali jste s tím něco? V Chrome modu už mi to zase funguje. A je to lepší než IEXP mode. Rychlejší a plynulejší zoom.
  • 0

#1512 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2013 - 23:44

bobasso napsal/a:
Tak dnešní první fotku na hádání #0629 jsem dal na první kliknutí. Moc pěkná fotka a zároveň velmi smutná. Škoda že to muselo dojít tak daleko..... :(

tak to mě trvalo o dost déle, ale konečně jsem to už našla díky článku nějakého nadšence
zajímavý povídání a smutný osud jedné ... :(
  • 0

#1513 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 13:22

bobasso napsal/a:

Myslel jsem, že to bude špek a bylo to docela snadné. Hodně zajímavé místečko, i když smutné.
  • 0

#1514 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 20:14

Opět jedna lokace podruhé, byť z jiného úhlu. Dochází fotky?
  • 0

#1515 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 20:21

honza.h napsal/a:

Taky jsem si říkala, jestli nedochází použitelné fotky... :D I když z druhé strany je to taky hezké. :)
  • 0

#1516 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 21:50

honza.h napsal/a:

Taky mam pocit, ze dochazi zajimava mista, neb to neni poprve. Tak jsem koukl, kde to bylo a jen tuknul. Nebo ze by to byl test nasi pameti? Radsi bych videl jina mista i kdybych neprisel na to kde to je.
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#1517 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 22:02

Já jsem třeba pár zajímavých míst nedávno poslala, bohužel ovšem focené za hnusného počasí (mlha) - letošní jaro je opravdu za všechny prachy... :@ Slunce svítí zásadně, když jsem v práci a jak mám volno, je hnusně. A když náhodou včera svítilo, tak by mi z ruky vypadl foťák, jaký foukal ostrý severák. Za měsíc bude líp, to budou admini zasypáni fotkama. :) Do té doby můžou vytáhnout ty pětihvězdičkové, co si tam syslí a myslí si, že je neuhádneme... :)
  • 0

#1518 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 22:06

Solim napsal/a:

honza.h napsal/a:

Taky mam pocit, ze dochazi zajimava mista, neb to neni poprve. Tak jsem koukl, kde to bylo a jen tuknul. Nebo ze by to byl test nasi pameti? Radsi bych videl jina mista i kdybych neprisel na to kde to je.

Nevím, jak ostatní, ale já mám v profilu 6 neschválených fotek, ale jedna je duplicitní s již schválenou. Myslím, že spousta dalších to má podobně.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1519 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 22:23

kolombo napsal/a:

Solim napsal/a:

honza.h napsal/a:

Nevím, jak ostatní, ale já mám v profilu 6 neschválených fotek, ale jedna je duplicitní s již schválenou. Myslím, že spousta dalších to má podobně.

my máme v profilu 39 neschválených, docela špekózních fotek..z toho jen jedna je už duplicitní s jednou uveřejněnou..chjo, kde nic tu nic..:-)
  • 0

#1520 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2013 - 22:36

Taky jich ve frontě pár mám, takže nedostatek fotek za opakováním objektů nebude. Nový pohled na starý známý objekt holt adminům přišel zajímavý, jako ojedinělé zpestření a test paměti proč ne ;)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama