Od zapadu na vychod zubata zaba skace
Publikováno 03 březen 2013 - 20:27
Publikováno 03 březen 2013 - 21:54
Vzhledem k tomu, že jsem se přihlásil na stejný úsek, tak mě ta rychlost taky trochu viděsila ;-)mad2707 napsal/a:
No, když jsem viděl ten kalup poprvé, řekl jsem si, že to bude noční běh . Trasu znám - je to pěkný prďák, ale snad to půjde. Jenom si nejsem jistý s těmi předávkami. Pokud se organizárorům podaří trochu času přidat budu jim vděčný.LudaL napsal/a:
Myslím, že ty časy se asi budou muset trochu upravit. Ikdyž kdoví, třeba to Mad2707 zvládne za 50 minut https://dl.dropbox.c...3979754/047.png
:D
Hoblíkovo geocoiny a nevelký geocaching blog
Publikováno 04 březen 2013 - 0:11
Ale díky tomu bych měla dotaz na pořadatele:
zubata zaba - což na úseky, které někdo z přenašečů plánuje jet na kole či koloběžce to připsat, aby ostatní, kteří by se na tu trasu chtěli přidat věděli co a jak a mohli se tomu event. přizpůsobit?
Tzn. u našeho nicku a trasy č.41 připsat "kolo"?
Ujalo by se tohle, nebo je to pitomost?
Jo a hlásím, že máme také možnost přímo v terénu dobít mobil.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 04 březen 2013 - 0:18
Koukám, že už se to tu víceméně řešilo. Já si taky myslím, že když se bude vědět dopředu, jak je který úsek plánovaný, tak se mohou ti, co se rozhodnou přidat a jít společně podle toho zorientovat, který úsek si vybrat.poohDA napsal/a:
Když se to předem dohodne a vyhlásí se, že úsek ten a ten je koloběžkový a cyklistický, tak by to podle mne šlo.Jacka_dominikanka napsal/a:
Obávám se, že pokud někdo bude chtít žabáka popovézt, vyřadí tím z provozu pěškochodce, kteří budou mít v plánu ho na nějakém úseku doprovodit.Ludvajs64 napsal/a:
Ahoj Bratrstvo, žabáka moc rád poposunu. Mám dotázek - líbilo by se žabáčkovi, kdyby se chvíli svezl na koloběžce nebo dokonce na kole? Některé silniční úseky k tomu přímo svádí...
Ale ani v event. pomalé jízdě na kole nevidím problém.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 04 březen 2013 - 6:57
Publikováno 04 březen 2013 - 8:53
Naprosto souhlasím. Když jdu na procházku nebo na výlet, rozhodně se rychlostí 6 km/h nepohybuju, leda že je to naprosto rovná, pohodlná a suchá cesta a já mám mimořádně bujarou náladu. Když přičtu fronty na logbook v některých zastávkách, případně lidi, dobíhající nosiče během trasy, kteří chtějí "jen dát rychle razítko, to je vteřinka ", řekla bych, že realita bude značně pomalejší, odhaduju tak 4 km/h. Navíc jestli bude nosič čekat ve dvě ráno tři hodiny ve tmě a zimě na opožděného žabáka, sám pak taky nebude mít extra moc energie, aby svou trasu proskotačil svižným krokem, a zpoždění se zvětší.venca68 napsal/a:
Díval jsem se teď ráno na rozpis a jestli se nepletu a umím počítat, pořád je tam rychlost postupu žáby 6 km/h + 10 min. na logování. A pořád si myslím, že je to moc rychlé. Když bude rychlý plán a půjde se pomaleji, budou se ztráty nasčítávat a po několika úsecích může být prodleva pro dalšího žabáka už třeba hodina nebo i několik hodin. To leckdo nevydrží čekat a odpadne. Když bude plán pomalý, tak se stane pouze to, že na každé zastávce si ten, kdo dochází do cíle, počká třeba 10 min., to vydrží každý a nic se neděje...
Publikováno 04 březen 2013 - 9:14
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 březen 2013 - 9:22
Publikováno 04 březen 2013 - 9:24
Jacka_dominikanka napsal/a:
Naprosto souhlasím. Když jdu na procházku nebo na výlet, rozhodně se rychlostí 6 km/h nepohybuju, leda že je to naprosto rovná, pohodlná a suchá cesta a já mám mimořádně bujarou náladu. Když přičtu fronty na logbook v některých zastávkách, případně lidi, dobíhající nosiče během trasy, kteří chtějí "jen dát rychle razítko, to je vteřinka ", řekla bych, že realita bude značně pomalejší, odhaduju tak 4 km/h. Navíc jestli bude nosič čekat ve dvě ráno tři hodiny ve tmě a zimě na opožděného žabáka, sám pak taky nebude mít extra moc energie, aby svou trasu proskotačil svižným krokem, a zpoždění se zvětší.venca68 napsal/a:
Díval jsem se teď ráno na rozpis a jestli se nepletu a umím počítat, pořád je tam rychlost postupu žáby 6 km/h + 10 min. na logování. A pořád si myslím, že je to moc rychlé. Když bude rychlý plán a půjde se pomaleji, budou se ztráty nasčítávat a po několika úsecích může být prodleva pro dalšího žabáka už třeba hodina nebo i několik hodin. To leckdo nevydrží čekat a odpadne. Když bude plán pomalý, tak se stane pouze to, že na každé zastávce si ten, kdo dochází do cíle, počká třeba 10 min., to vydrží každý a nic se neděje...
Naprosto souhlasím. Rychlost max. 4km/h a min. 15 minut na předávce. Jinak z toho bude závod. Když si představím předání batohu, zápis do logbooku, skupinové foto se žábou... Nedejbože aby někdo zahlédnul trackovací triko, nebo TB na geozavazadle. Navíc by si kačeři cestou možná rádi trochu povídali. Třeba lidi, co se přhlásili na "můj" úsek vůbec neznám. Při rychlosti chůze 6 km/h toho asi moc nenakecám.
Prosil bych organizátory o zvážení.
Díkeš,
Pinděnko
Publikováno 04 březen 2013 - 10:11
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 březen 2013 - 10:30
Pindenko napsal/a:
Jacka_dominikanka napsal/a:
Naprosto souhlasím. Rychlost max. 4km/h a min. 15 minut na předávce. Jinak z toho bude závod. Když si představím předání batohu, zápis do logbooku, skupinové foto se žábou... Nedejbože aby někdo zahlédnul trackovací triko, nebo TB na geozavazadle. Navíc by si kačeři cestou možná rádi trochu povídali. Třeba lidi, co se přhlásili na "můj" úsek vůbec neznám. Při rychlosti chůze 6 km/h toho asi moc nenakecám.
Prosil bych organizátory o zvážení.
Díkeš,
Pinděnko
S těmito názory mohu jen souhlasit, osobně bych navrhoval rychlost 3-4km/h podle terénu. I na mapách.cz doporučují např. tuto trasu http://www.mapy.cz/s/6sHa jít 1,5 h a né 1 hodinu. Bojím se že po pár úsecích může být mnohohodinové zpoždění.
Publikováno 04 březen 2013 - 10:39
Publikováno 04 březen 2013 - 10:45
Ty si posbírám cestou zpátky až se budu vracet k autu. :-)Citecka napsal/a:
... a to nemluvíme o lovení kešek cestou
Ale fakt 6km/h je dost, já tam mám navíc převýšení 150m nahoru a zase dolu. Holt ti co půjdou v nějakých nočních a ranních hodinách sami to budou muset vzít indiánským během, aby nahnali čas těm, co si budou přes den vyměňovat CWG a přeměřovat navigace. Zas aby se to neprotáhlo na 14 dní. Možná když se bude na nějaké centrální komunikační stránce vyhlašovat aktuální zpoždění, tak to bude stačit.
Pro organizátory: 5km/h + 10minut by mohl být dobrý kompromis. A ještě dotaz k CWG: To bude na začátku ten batoh plný dřívek a každý, kdo si objednal si vezme?
Publikováno 04 březen 2013 - 11:05
Publikováno 04 březen 2013 - 11:47
marram napsal/a:
Nemuselo by byt spatne dat po urcitem poctu useku nejakou vetsi pauzu, treba co 10 useku to 1hodina cekani navic, nekde v miste, kde muzou kaceri treba posedet, udela se tim rezerva na nepredvidatelne komplikace.
rozumne
Publikováno 04 březen 2013 - 12:17
Publikováno 04 březen 2013 - 12:31
to taky nezní špatně, spíš než hodina po N úsecích, by mohlo být lepší zařadit "synchronizační snídaně" a "synchronizační večeře"marram napsal/a:
Nemuselo by byt spatne dat po urcitem poctu useku nejakou vetsi pauzu, treba co 10 useku to 1hodina cekani navic, nekde v miste, kde muzou kaceri treba posedet, udela se tim rezerva na nepredvidatelne komplikace.
Publikováno 04 březen 2013 - 12:35
Publikováno 04 březen 2013 - 12:41
Publikováno 04 březen 2013 - 13:42
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů