Smrk napsal/a:
Já nesl žábu v noci z pondělí na úterý a pořád jsem z toho nějaký omráčený, rozlámaný a večer usnu, sotva se natáhnu k televizi.
a neolizoval jsi ji v noci když se nikdo nedíval?
Publikováno 22 srpen 2013 - 11:42
Smrk napsal/a:
Já nesl žábu v noci z pondělí na úterý a pořád jsem z toho nějaký omráčený, rozlámaný a večer usnu, sotva se natáhnu k televizi.
Publikováno 22 srpen 2013 - 11:51
jakouback napsal/a:
Smrk napsal/a:
Publikováno 22 srpen 2013 - 12:39
Slanecek napsal/a:
jakouback napsal/a:
Smrk napsal/a:
Ja jsem se divala. A potvrzuju, ze neolizoval. Ale chmatal na tu zivou zabu, s kterou jsme zubatku skamaradili.
Publikováno 22 srpen 2013 - 12:43
Smrk napsal/a:
Slanecek napsal/a:
jakouback napsal/a:
Smrk napsal/a:
a neolizoval jsi ji v noci když se nikdo nedíval? B)
Ja jsem se divala. A potvrzuju, ze neolizoval. Ale chmatal na tu zivou zabu, s kterou jsme zubatku skamaradili.
No když ty jsi ji chtěla chytit, ale bála ses, že to bude její zubatá teta, tak co mi zbývalo?
Publikováno 23 srpen 2013 - 5:34
Publikováno 23 srpen 2013 - 9:45
Publikováno 23 srpen 2013 - 12:52
Publikováno 23 srpen 2013 - 13:18
Publikováno 23 srpen 2013 - 17:20
Publikováno 23 srpen 2013 - 18:25
Doufáme, že i zde bude fungovat komunikace mezi jednotlivými nosiči a žába tento problém zvládne.hanska napsal/a:
Malé upozornění: úsek Ostravice - Lysá hora je za uvedený čas zvládnutelný jen během, ono to totiž není uváděných 6,5 km, ale přes 8 km. Ale další úseky jsou kilometrově občas nadhonodceny, takže by to nakonec časově mělo +- vyjít.
Publikováno 23 srpen 2013 - 19:29
St&nda napsal/a:
Koukám, že jsem "zaspal" pěknou akcičku, ... povedená taškařice!!!
Publikováno 23 srpen 2013 - 19:55
Samozřejmě, že by to šlo i nyní, stačilo by tu etapu na Lysou natáhnout na cca 2 1/4 - 2 1/2 hod. (to je reálné a nemusí se nijak extrémně hnát) a pak posunout ty časy na dalších úsecích. Za méně než 2 hodiny se Lysá z Ostravice v noci dát nedá, pokud člověk neběží.Novom napsal/a:
Honzáku, Honzáku, tys nějak zaspal, ne? Event už dávno probíhá, kdybys tohle napsal před jeho započetím, mohli organizátoři změnit časové rozpisy, takhle už to prostě nejde. Hlavně, abys vůbec ty dorazil na svůj úsek, místo toho, aby ses staral o ostatní.
Publikováno 23 srpen 2013 - 20:41
Lidi dělají daleko větší kraviny. Nějakej Bolt třeba letí přes půlku zeměkoule, aby popoběhl 100 metrů. Bez plyšáka!sambar439 napsal/a:
Jenom si dneska jeden můj známý klepal na čelo, když jsem se mu prokecl, že jsme najeli 170 km kvůli tomu, abychom skoro v noci poponesli nějakou plyšovou hračku o 4 km dál
Publikováno 23 srpen 2013 - 20:44
sambar439 napsal/a:
St&nda napsal/a:
Koukám, že jsem "zaspal" pěknou akcičku, ... povedená taškařice!!!
Mohu jenom potvrdit, dlouho jsem váhal a nakonec jsme se ženou a kamarádem narychlo obsadili uvolněný úsek 95.
Cesta byla po asfaltu, potmě a po poměrně rušné silnici, ale bylo to moc prima... Jsme moc rádi, že jsme se nakonec zapojili - je to moc povedený a bezvadně organizačně zvládnutý event
Jenom si dneska jeden můj známý klepal na čelo, když jsem se mu prokecl, že jsme najeli 170 km kvůli tomu, abychom skoro v noci poponesli nějakou plyšovou hračku o 4 km dál
Publikováno 23 srpen 2013 - 20:45
Vláček napsal/a:
Lidi dělají daleko větší kraviny. Nějakej Bolt třeba letí přes půlku zeměkoule, aby popoběhl 100 metrů. Bez plyšáka!sambar439 napsal/a:
Publikováno 24 srpen 2013 - 10:39
Publikováno 24 srpen 2013 - 11:40
pokud se tento super event stane ME (a ja bych mu to z celeho srdce pral), tak se to u tebe ve statistikach projevi tak, ze ti ubude jeden normalni event a pribude jeden ME. A nezalezi na tom jestli jsi logoval event ve chvili kdy byl jeste jen eventem. Me se aspon stejna vec stala s letosnimi Terezinskymi hramiRe0 napsal/a:
Jen se zeptám... pokud tento event bude mít nakonec více než 500 logů, stane se z něj automaticky megaevent ??? A jak se to případně projeví v případě už u zalogovaného "obyčejného" eventu ??
Publikováno 24 srpen 2013 - 21:59
Publikováno 25 srpen 2013 - 7:20
Takže výběh na Lysou horu se zdařil a žába putuje podle harmonogramu.hanska napsal/a:
Malé upozornění: úsek Ostravice - Lysá hora je za uvedený čas zvládnutelný jen během, ono to totiž není uváděných 6,5 km, ale přes 8 km. Ale další úseky jsou kilometrově občas nadhonodceny, takže by to nakonec časově mělo +- vyjít.
Publikováno 25 srpen 2013 - 11:45
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů