Když je řeč o nemocech, podařilo se mi objevit geopatologickou nemoc, kterou si dovoluji nazvat trochu odlehčeně třeba Geocachel. Ale není to prdel!
Možná jste se s nakaženým jedincem setkali. Pokusím se popsat dle mých dlouhole...tošních výzkumů:
Upozorňuji na to, že popisuji objevenou nákazu a ne co se má a co nemá a co je správně a co není správně!
Geocahel:
Nejvíce jsou ohroženi tito jedinci:
- Kačeři, s velmi, velmi mnoho nálezy.
- Owneři, co mažou logy, když je nenajdou v logbooku. Samozřejmě tím nechci tvrdit, že to je špatně, naopak! Zcela dle pravidel.
- Kačeři, co se nebojí napsat o kešce, že se mu tam něco nelíbí.
- Owneři, co nedokážou uznat, že se někomu něco na jeho kešce nelíbí.
- A nakonec všichni co nepojídají preventivní tabletky Cahylpyrin. K dostání u mě, zašlu klidně i na dobírku. Cena 500,-Kč. Vypadá to a i chutná jako Tictac, ale to je kamufláž, aby tě okolí nepovažovalo za blázna. Mentolová příchuť (Za příplatek třeba i pomerančový a DELUXE i s mimoněma!).
Průběh onemocnění:
Je to velmi plíživý vývoj viru. Postižený nemá absolutně páru, že je již nakažen. Chytnout to můžeš i jako nováček s jen málo nálezy. Vir pak v tobě dlouho jen dřímá bez vnějších projevů. Máš-li v sobě dost protilátek (Něco málo produkuje i organismus sám, ale s Cahylpyrinem je to úplně jinej level), pak ti nic nehrozí. V opačném případě tě vir časem zcela pohltí a pak se to už nedá léčit.
Po vypuknutí nemoci, postižený jakoukoliv obdrženou písemnou zprávu, či log, považuje za útok. Přečte si jí v duchu rovnou s výhružným tónem i když tak míněná nebyla.
Tímto testem jednoduše zjistíš, zda-li tě vir již pohltil:
Log na tvé kešce: „Pěkná keška, děkuji“
Přečetl jsi stylem za A nebo za B?:
a) „Pěkná keška, děkuji“
b „No to je teda pěkná keška, tak to teda pěkně děkuji!“
Dále logy: „Logbook je už plný“ nebo „Myslím, že tam ta keška není“ nebo „Nejsou tam žádné CWG“ nebo „Chybí tužka“ apod:
a) „Myslím, že tam ta keška není“ ... apod.
b „Ownere, koukej s tím něco už sakra udělat a to fofrem, než se naštvu!“
Log: „TFTC“
a) Děkuji za keš.
b No nic moc.
Log: „Ownere, ty jsi vážně borec“
a) ---
b --- Blbec
Já už jsem to chytnul, ale beru tabletky :-)
Tento příspěvek byl upraven od Tomas Tubyl: 08 October 2015 - 11:24